Apivita

Nekako se u zadnje vrijeme puno piše i priča o ovom Grčkom brendu koji je došao kod nas negdje ako se ne varam prošlo proljeće.


Ja kao prava znatiželjna kozmetička ovisnica kada ugledam neki novi brend moram isprobati . I tada uglavnom započinjem s najjeftinijim proizvodima tipa balzam za usne ili krema za ruke čisto da dobijem sliku o kozmetičkoj kući.
Tako je bilo i s Apivitom, prvi moj proizvod je bio balzam za usne, kojeg nema na slici jer je završio u smeću :)
Prvo , za 54 kn ovaj balzam ima strašno nekvalitetnu ambalažu, čini se ko neka jeftina plastika i cijeli se nekako klima ,  ne znaš ni sam da li bi ga držao u džepu ili spremio na neko posebno mjesto jer odaje dojam da ne bi preživio jedan moj radni dan u komadu.
 Drugo, ovaj konkretno balzam miriši po maslinovom ulju , ok priznajem, trebala sam paziti prilikom kupovine na sastav jer znam da ne volim miris maslinovog ulja i to onog užegnutog. Postoji par mirisa koje ne podnosim i naravno da ne želim da ono što ne volim miriše pod nosom cijelo vrijeme.
 Ali pustimo i to,ovaj balzam ne hidratizira, ostavlja lijepu bordo boju ali nestaje s usana za 10 minuta ostavljajući ih još suhijim.
 Za jedno tjedan dana,prilikom nanošenja mi je pukao na pola a tada sam ja pukla i bacila ga. 
Ne znam kakvi su ostali njihovi balzami jer nakon ovog iskustva, više nisam htjela probati.

No dobro, prilikom par posjeta ljekarnama, dobila sam zaista dosta testera i nakon pozamašnog testiranja kupila sam tzv zeleni serum o kojem vam neću previše pisati, recenzirala sam ga ovdje.
I nakon tog punog pogodka kupovina je krenula sama od sebe s toga i odjednom se kod mene našlo: s lijeva na desno:

Pjena za čišćenje za oči i lice s lavandom: sadrži lavandu koja umiruje ,propolis koji je atiseptik i maslinovo ulje koje hidratizira. Ispočetka nisam bila previše oduševljena radi mirisa ali eto kako ju koristim dva mjeseca sve više i više ju volim. Ne nadražuje oči a očisti svu prljavštinu i make up. Mogla bih ga uliti doslovno u oči i ništa mi ne bi bilo, i što je najvažnije ne isušuje. Toplo ga preporučam ako vas ne smeta intezivan miris lavande. 128 kn za 200 ml ovog proizvoda zaista je opravdano, ja sam sada na pola nakon dva mjeseca i dvodnevnim korištenjem, znači potrajat će bar četiri mjeseca.

Body Euphoria gel za tuširanje i mlijeko za kožu tijela: oboje je na bazi mirisa jasmina i bijelog čaja.

Jako volim jasmin i kod mirisa, ova dba proizvoda su pun pogodak za mene. Tuširanje je zaista pravi užitak i  često iza ovog gela nemam potrebu mazati tijelo. Koža je glatka i baršunasta , iako takva i iza jeftinijihgelova  ali za razliku učinak traje puno duže, kao što sam i očekivala od gela koji košta 160 kn za 200 ml.
Znam, mnogima je nepojmljivo dati toliko novaca za proizvod koji se relativno brzo troši i spada u osnovnu higijenu a ne u luksuz i vjerojatno će vam biti jako čudno kada kažem da on meni traje već 3 mjeseca, a svaki dan se tuširam. Treba ga zaista malo jer je jako hidratantan i bojim se da kad bih pretjerala s količinom da ga nebi dugo mogla isprati s kože. Ono što sam primjetila, ne pjeni se kao ostali gelovi koje sam koristila ali osjećaj čistoće i ugode je nenadmašan.
Mlijeko iz iste linije je kao stvoreno za moju kožu tijela koja je normalna, lagano, hidratantno i brzo se upija,
cca 5-6 minuta i mogu se oblačiti. Ova karakteristika je meni vrlo važna jer zaista nemam živaca ni volje gologuza sjediti u kupaoni i čekati pola sata da mi se mazalica za tijelo upije kak one bi prešla na odjeću.
Dakle, ak oimate jako suhu kožu, ne preporučam vam osim možda u proljeće i ljeto, ali tada postaje upitno koliko su nam poželjni malo "teži" mirisi kao što su u Body Euphori-i. Nažalost, ono je manje količinski od gela 150 ml i 180 kn.

Na slici vidite i plavi serum , to je serum koji sadrži hijaluronsku kiselinu i aloe veru. Služi za hidrataciju koja nam je svima takoo potrebna.
Kada bih morala ovaj serum svrstati po godinama za upotrebu, rekla bih da je za žene od 20-30 godina.
Mliječno kremaste strukture isto kao i zeleni serum, ambalaža identična kao kod zelenog, jedino je razlika u mirisu i namjeni. Kako zeleni serum miriši ( nekima smrdi ) citrusno, ovaj serum ima neki čisti štih, ne mogu mu odrediti točan miris, baš bih rekla nekako čist i osvježavajuć kao što je i osjećaj kada se stavi na lice.
Ja ga jako volim i koristim svako jutro, no međutim, ako će te iskreno, ima također dobrih hidratantnih seruma koji su isplativiji, ovaj je naime 15 ml - 414 kn.
No, ako volite da vaši proizvodi koje stavljate na sebe i koji su u roku dvije minute u vašoj krvi , ne sadže parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, etanolamine i ftalate onda vam neće biti žao niti lipe.

Isprobala sam također sve njihove linije, kreme za lice, oči i maske. Mene se najviše dojmila Wine Elixir linija, samo mi je žao da nisu i okoloočnu kremu iz te linije napravili hranjivom i voskastom kao kremu za lice .


Na slici vidite i Apivitine maske koje sam probala:
- maska s zelenom glinom: super za masnu kožu ali stavrno jako masnu jer posauga i posljednju kap vlage s lica.
- maska s crvenim grožđem za bore- e ta me je pekla ko sam vrag, nešto mi u njoj ne odgovara
- maska s naranđom za blistavost- ta me je najviše oduševila, lice stvarno zabljesne iza nje, samo šteta što učinak ne potraje
- maska s aloe verom za hidrataciju- sad mi je nja-nja, vjerojatno će za ljeto biti bolja jer sad mi fali hrane licu a ova je više osvježavajuća
i zadnja:
- maska za oko očiju s grožđem, e od ovog proizvoda bježite što dalje. Ona se kao drži cijelu noć oko očiju. Ja sam ju imala samo sat vremena i koža oko očiju je bila smežurana ko suha smokva , užas kako isušuje.

Eto, to su bili moji dojmovi, a sad podijelite samnom Vaše dojmove o Apiviti i da li ste što probali?

Oznake: , , ,