Dior Haul






Danas je napokon svanulo malo sunca i brže bolje sam odlučila predstaviti i uslikati neke moje favorite kozmetičke kuće Christian Dior.



Na prvom visokom mjestu je malo čudo u obliku balzama punog naziva Dior Lip Glow
Vjerojatno se čudite mojoj pompi oko ovog naoko običnog labela za usne samo dvadesetorostruke višlje cijene ali pokušat ću vam dočarati svoje oduševljenje.
Prva stvar koja mi je najvažnija kod proizvoda je kvaliteta. Ovaj balzam ima čvrstu kvalitetnu ambalažu koja mi je puno puta pala na tvrde površine i nikad nije zadobila ni ogrebotinu. Akome išta isfrustrira to je kad mi se neki proizvod razbije, pukne, rasipa i slično.
Efekt koji ovaj glow ostavlja je pojačavanje prirodne boje usana. Nemalo sam se iznenadila kada sam vidjela na različitim osobama sasvim drugačiji efekt. Nekima su usne namazane njime roze, nekima ružičaste, meni konkretno crvenaste. Znači, on istiće prirodni pigment naših usana koji je ustvari najljepša boja -ona naša prirodna.
Drugo, ovaj balzam daje predivan sjaj , ne staklast i ljepljiv kako inaće ostavljaju sjajila već predivan suptilan sjaj, rekla bih onako taman kako treba biti.
Treća stvar koja me oduševila je njega. Kada namažem usne, one su satima njegovane, meke i hidratizirane.
Vrlo često ga koristim i za noćnu njegu jer su mi usne tako njegovane ujutro.
Još da dodam kako sam ga tri puta kupila do sada i kupovat ću ga dok god postoji.

Slijedeći proizvod kojeg sam također tri puta kupila je Dior hydra life tinted moisturizer nijansi .
Kada sam prije tri zime tražila dobru dnevnu zimsku kremu, koja će me štititi od hladnog zraka te suhog u prostorijama moram priznati da sam se dosta pomučila. Uvjet je dakle bio hidratantnost, spf i ujednačavanje.
Kupila sam ovu kremicu i sve karakteristike pronašla od prve.
Samo da napomenem, ova krema nikako nije za masnu kožu, moja je mješovita i meni odgovara, samo nikakvu drugu kremu ne stavljam ispod nje, samo serum i malo baze za lice.

Za jednu toniranu kremu, ova prilično dobro prekriva, ima SPF 20 što je super, jer nikada ne bih za dan stavila nešto a da nema nekakav SPF.
Evo kako izgleda nijansa
Izblendano:
mislim da se ovdje vidi koliko se krema sjaji.  Krema ima 50 ml i traje jako dugo.

Ponekad mi je potrebno i matiranje T zone i u ovom slučaju, savršen posao odradi Dior Compact Forever puder u kamenu


I za kraj jedna poslastica, jedan predivan proizvod punog naziva Diorskin nude shimmer compact
Ovo je proizvod kojeg naprosto obožavam, struktura mu je vrlo neobična, niti masna , niti praškasta.
Čestice su vrlo suptilne tako da je pogodan i za masnu kožu.Kako su mu čestice zlatasto bež boje, koristim ga apsolutno za sve , ispod očiju, na obrazima, nosu...svugdje gdje želim istaknuti sjaj. Apsolutni kralj među shimmerima. Evo  kako izgleda na koži

U ovoj kozmetičkoj kući imam još dosta favorita o kojima ću već pisati.

 Imate li vi svoje favorite kod Dior-a   , što apsolutno vrijedi svaki novčić?

Oznake: , , , ,