Shiseido okoloočne kreme




Shiseido je jedna od marki koje jako volim i kojima vjerujem kada je preparativna kozmetika u pitanju,
Nikad me nisu razočarali, sve probano uveliko je ispunilo moja očekivanja.
Predstaviti ću vam okoloočne kreme koje sam do sada isprobala te pokušati dočarati njihove efekte




Počinjem s Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream
Iako je na slici full size, ja sam isprobala dva mala slatka pakiranja od 5 ml koja su mi trajala dva i pol mjeseca . Nailazim na mišljenja kako je gusta i masna, te preteška okoloočna krema. Moj dojam nije takav, meni se brzo upijala , nakon otprilike 10 minuta. Nije me iritirala niti na bilo koji način učinila nešto loše.
Ipak, neću (još) kupiti full size jer smatram daj e ipak za zreliju kožu od moje.

Shiseido Bio-Performance eye cream


vrlo hvaljena kremica pogotovo za nas koke iznad 30-te. S obzirom na retinol koji joj je u sastavu , koristim ju isključivo za noćnu njegu. 15 ml mi je trajalo preko 6 mjeseci s jednodnevnim korištenjem.
Vrlo je važno kod ove kreme da se pazi prilikom apliciranja, ne preblizu oku niti ne na kapke.
Ja stavim pola pumpice na kažiprst pa nanesem na crtu podočnjaka te lagano utapkam ispod očiju ( ne preblizu oku ) i još malo potegnem sa strane, tamo gdje se stvaraju svračje noge.
Da li mi je ispeglala bore?- Nije! Mislim da je za ovo vrijeme korištenja trebala bar jednu boru ispeglati, stoga neću ponoviti kupovinu jer postoje bolje kreme na bazi retinola a puno jeftinije.
Neću je do kraja popljavati samo iz razloga što mi je bila jako ugodna i hidratantna a što je najvažnije, nije me pekla za oči.

Shiseido white lucent brightening eye treatment 




zahvaljujući mojoj dragoj Ani s Ogledala koja mi je nesebično prepustila ovu kremicu , testiram ju veće treći dan. Krema se na prvu čini masnom ali kada se nanese onase odmah upije i pretvori u predivnu podlogu za daljnju rutinu. Ovo je čudo od kreme, kako je vikend i ja loše spavam, moji podočnjaci su vikendom strahovito tamni, u samo 6 korištenja ove kreme puno su svjetliji i prvi vikend u ne znam koliko vremena ne izgledam kao "tužna vrba". Ne peče me što mi je iznimno važno jer imam osjetljive oči, ne izaziva suze, djeluje, tj. izbjeljuje podočnjake i biti će moja iduća investicija definitivno.:))

Naravno, kada ju kupim napravit ću slike "prije" i "poslije" te napraviti update o ovoj kremici.

Oznake: ,