Beautifying Nail Kit Dead Sea





Došao je moj dan ( nedjelja ) kad sređujem noktiće i stoga Vam donosim čak dvije recenzije.
Prvi na redu je ovaj set za nokte punog naziva Beautifying nail kit dead sea.




Ako ste šetale zagrebačkim šoping centrima, sigurno ste primjetile štandove na sredini s nekom čudnovatom kozmetikom i vjerojatno su vas zgodne djelatnice zaustavljale da bi Vam demostrirale svoje proizvode.

E pa to je Dead Sea Cosmetics, dolaze iz Izraela i imaju puno proizvoda u svojoj ponudi.

Tako prilikom jednog posjeta šoping centru, ljubazna i mlada promotorica, ispilingirala mi je ruke, izrašpala nokte i nahranila kožu njihovom kremicom.
Bila sam oduševljena učinkom proivoda i već spremno viknula: "dajte mi" ali pogled na cijenu od 290 kn primorao me da ipak još malo razmislim i kažem promotorici: "spakirajte mi, idem samo na bankomat" i tako pobjegla na drugi izlaz van.

No, taj događaj mi se duboko urezao u pamćenje i skoro sam pala s stolca kada mi je jedno jutro došao mai lod Kolektive s ponudom za baš ovaj set za 100 kn!!
I tako je napokon došao u moje ruke.:))


Pogled u unutrašnjost

S lijeva na desno:
- Buffing block- svi znamo što je to i iako ih imam masu ovoj nijedna nije ravna, tomi je i ujedno najbolji proizvod iz seta i šteta što se ne može samo on kupiti posebno

- Body and Hand lotion- losion za ruke i tijelo od 125 ml, miris je ugodan iako ništa posebno, iako losion nije jako tekuć, vrlo hidratantan i odlično njeguje kožu

- Nail file- rašpa za nokte- ok rašpica ali opet ništa posebno, odlično radi svoj posao ali i druge koje imam  rade isto

- Cuticle oil- ulje za kožicu oko noktiju, 20 ml. Eee, ovo je već dobro. Ne volim masna ulja koja se nikako upiti pa takva odem u krevet ( jer ih obično stavljam prije spavanja ), ovo je suhonjavo i brzoupijajuće.
Odlična stvarčica.

Inaće, jako volim lakove i manikure, iako sam antitalenat i samo gledam blogove mojih dragih blogerica koje rasturaju manikurama ,ipak ću Vam pokušati dočarati rezultat. Dakle, ovdje su moji jadni i napačeni nokti nakon skidanja tamnog laka. Ploče noktiju su jadne, žute a koža suha i jadna.



I nakon obrade kitom:



Mislim da se vidi kako su nokti sjajni a koža u puno boljem stanju.


Ovaj kit je fenomenalna stvarčica i ako naletite na njega po kakvoj povoljnoj cijeni nećete pogriješiti:)

Oznake: , ,