Dior Nail Glow- Spring 2013

Stiže nam proljeće:))) Yeah!
U skladu s tim, kupila sam prošli tjedan ova dva predivna proizvoda iz Diorove proljetne kolekcije, Lip glow i Nail Glow.
O sjajilu za usta drugi put , a večeras je sve u znaku noktića pa Vam predstavljam Nail Glow.



Nail Glow je limitirano sjajilo za nokte. Na kutiji piše da je instant francuska manikura za izbjeljivanje.
Jesss, to mojim požutjelim noktima večeras upravo treba: njega za nokte + sjaj+izbjeljivanje, sve jednim udarcem. Ali...

rezultat nije baš toliko spektukalaran ili su moji nokti zaista u lošoj formi.  Dobila sam roskasti sjaj , onako prirodan što sam zapravo i htjela ali žuti dijelovi nokta se i dalje vide. Divno krasno, ali ipak za skoro 200 kn ovaj lak bi trebao raditi čuda. Mislim da se ovakav efekt može postići i s puno jeftinijim lakovima.

Bočica, klasično Diorovska, ima 10 ml i kako sam rekla, dođe skoro 200 kn.


Četkica je malo šira i plosnatija  nego što su inaće u Diorovim lakovima


Sam lak po sebi je božanstven za mazanje, struktura totalno luksuzna, kao da lakirate nekim finim sirupom, samo što nije ljepljiv. Kakva je kvaliteta i izdržljivost, vidjet ćemo..

A evo i rezultat:


Suma sumarum: ovaj proizvod preporučujem ako imate viška novca, dobit ćete lijepi proziran lak s laganim efektom izbjeljivnja i to je to.

Iskreno se nadam da će moja recenzija nekome pomoći ali svakako bih voljela da ga probate u nekoj parfumeriji i prosudite same :)

Oznake: ,