Moja zaštita od sunca








Ovo je moja trenutna postava, na slici nedostaje Avene emulzija koja je u ovom trenutku u ladici mog ureda.
S lijeva na desno:

Eucerin Sun fluid- namijenjen mješovitoj koži, jako lagana i ugodna tekstura, ne ostavlja bijeli trag i super podloga za šminku. Iako ga preferiram više ljeti zbog lagane strukture, volim ga i zimi staviti preko nekog dobrog seruma ili hidratantnog fluida.
Potrošila sam 5 bočica i kupovat ću ga uvijek, po strukturi mu je jako slična Nuxe fluid spf 30 ali on ne štiti tako dobro kao Eucerin s kojim nikad nisam dobila ni jednu pjegu.

Vichy Capital Solei spf 30- ova krema je bila poklon u nekoj od čestih Vichy akcija, malo mi je premasna za lice i treba joj dugo da upije pa ju više koristim za ruke kojima također treba dobra zaštita.

Vichy Mattyfing Dry touch, spf 50- ovu kremu mi je nedavno prepustila Ana s Ogledala tako dasam teku fazi isprobavanja, čini mi se da bi bila preodlična za proljeće i ljeto jer ludo matira i uopće ju ne osjećam na koži.

Avene Reflexe solare spf 50- ovo je fluid koji je predobar, totalno kozmetički prihvatljiv, tj ne ostavlja bijeli trag, brzo se upija i puder ne oksidira na njemu. Samo, u o ovim zimskim mjesecima, mrvicu je preslab po pitanju hidratacije stoga ga ostavljam za toplije vrijeme

Daylong stick spf 25 - uvijek imam neki multifunkcionalan stick s visokim spf-om. On mi služi za obnovu Spf-a tokom dana, ovaj je proziran, ne ostavlja bijeli trag, nanosim ga čak i ispod očiju ali mana mu je što je dosta mastan, tako da je moj favorit među stickovima i dalje Vichy-ev a isprobala sam skoro sve koji se nude na tržištu.

Murad Oil Control spf 15- iako niskog faktora, ove kreme se ne želim odreći, nanosim je isključivo na T zonu i kada se upije preko još neku s višim spf-om. Murad mi drži masne dijelove pod konrolom cijeli dan i zaista je presuper

Sa Spf-om koristim čak i baze za lice :D





Ispričavam se što je slika ovako u krivo, ali pokušavam ju okrenuti svim mogućim programima ali neće :(

Edit: slika uspješno okrenuta kako treba zahvaljujući dragoj mell :)))

Uglavnom, baza za usne Kanebo spf  15 te baza za lice Dermalogica spf 30.

Puderi...



I svi moji puderi imaju nekakav Spf, s lijeva na desno

- Lancome spf 15
-Rimmel spf 15
-Dior Hydralife spf 20
- Shiseido Sun compact spf 30-ovaj puder toliko obožavam da ću uskoro napisati poštenu recenziju samo za njega
- Dior puder u kamenu spf 25

Kao što vidite, zaista sam opsjednuta zaštitom, i nikada ne stavljam na sebe za dan a da nema nekakav faktor. Što mislite o mojoj postavi i kakva je vaša vojska obrane?

Oznake: , , , ,