Sisley Eye Contour Mask recenzija

Recenzija okoloočne maske...Kada me je prije par godina zamolila prijateljica da joj nabavim tester ove okoloočne maske, nisam mogla odoliti a da ju i ja ne probam.

Od tada je ova maska moj apsolutni HG što se tiče okoloočne njege a danas ću Vam pokušati opisati i zašto:

 Kako sam već pisala, imam grozno okoloočno područje: dehidrirano, podočnjaci do koljena, podbuhlost i još kad imate male oči kao ja onda je to stvarno frustrirajuće... bore ( ajd.. ipak su tu godine :D )

Proizvođač obećava smanjenje finih linija i naotečenost, kažu da maska pomaže osvježiti i pomladiti okoloočno područje.

Prvo, da se odmah zna, ova maska me nije pomladila :P, ali tako dobro riješava problem dehidriranosti da su se te dehidracijske borice vidljivo smanjile a nove se nisu stvarale.
Naravno, nije tako moćna da riješi problem bora uzrokovanih mimikom ili godinama ali one su redovitom upotrebom zaista ispoliranije.

Drugo, maska je zaista osvježavajuća, to nije tipična kremasta maska koja je masna i koja se upija 100 godina, ako me razumijete.
 Struktura joj je mliječno gelasta, zbog toga je u nemilosti kod mnogih žena , ali ja koja ne volim gelaste okoloočne mazalice ju obožavam :D

I šečer na kraju, ono zbog čega je ova maska moj HG proizvod je činjenica da ona zaista utječe na podbuhlost očiju :O
Kada ju navečer namažem ujutro se uvijek budim puno manje naotečena ili krafnasta bez obzira koliko spavala.

Naravno, podočnjake nije uklonila niti su oni nestali ali da ih ova maska drži pod kontrolom da izgledaju za bar 50 % bolje nego inače-činjenica je.

A sad malo o samoj maski:- Dolazi u tubici svijetlozelene boje od čak 30 ml !
 Super mi je što je pakirana u tubicu jer je tako ipak higijenski koristiti proizvod nego umakat prste u teglicu.
Praktična je  za nositi u neseseru prilikom putovanja, a stane mi i u hladnjak uz ruževe ljeti, kada pola kozmetike držim u hladnjaku :D


Otvor maske je dobro zatvoren folijom kako biste bile sigurne da nitko prije Vas nije otvarao.Struktura maske, kako sam i napisala mliječno gelasta, skoro prozirna.

Iako proizvođač sugerira korištenje  maske dva puta tjedno u debljem sloju, pa nakon 10 minuta obrisati višak maramicom, ja ju koristim kao svaku okoloočnu kremu , uglavnom kao noćnu.
Namažem navečer, nekad u normalnom sloju, nekad malo debljem, ovisi koliko mi je koža žedna i odem spavat. : D

Kod mene tog viška uopće nema, sve se upije, a koža predivno elastična i podatna ujutro da mi je žao umivati se :-)


I za kraj pogled na sastojke:I na cijenu...XD


I još za kraj, preporučam ovu masku svima ko ima problema s naoticanjem i dehidriranošću, ali s obzirom na cijenu- probati prije kupnje !!
Nemojte da Vam je poslije Dear Skin kriva  :))

Jeste li već probali ovu masku ili tek planirate?

Oznake: ,