Amouage Haul


A sad malo luksuza...




Večeras sam odlučila predstaviti dio svoje mirisne kolekcije iz parfemske kuće Amouage  iz Omana.

Prvi je parfem pod punim nazivom Amouage OPUS I


Opus I spada u Amouage kolekciju The Library collection,  i u toj kolekciji nalaze se šest parfema označeni rimskim brojevima od I do VI.

Sama ambalaža podsjeća na knjigu ,  zamisao tvorca ove kolekcije je stvoriti posebne mirise zapakirane poput dnevnika u kojima čuvamo svoje najskrivenije osjećaje.


Bočica parfema koja se nalazi unutar bijele kutije u obliku knjige,položena je u utor od najfinijeg baršuna te  izrađena od najfinijeg Francuskog kristala s čepom od pozlate.



Kada kupite bilo koji Amouage parfem, uz njega dobijete i malu podsjetnicu s vlastoručnim potpisom osobe koja je pakirala Vaš primjerak, ovaj moj je dakle pakirao Khadija:-)




Nadam se da ste uživale u ovim slikama koje teško mogu dočarati ovaj luksuz od parfema :-)
Kada sam kupovala svoj prvi OPUS u pomoć sam pozvala svog dragog koji ima neprikosnoveni njuh i talenat za odabir mirisa, nakon detaljnog isprobavanja u parfumeriji i putem testera kod kuće, odlučili smo kupiti ovaj primjerak a zašto, donosim Vam njegovu recenziju s obzirom da sam ja anti talenat za opisivanje mirisa :D

"Jedini Amouage koji ne bih prepoznao da nisam znao da probavam Amouage.
Igrom slučaja sam imao priliku probati visoko kvalitetno ylang-ylang eterično ulje, a srce parfema je "ylang-ylang" koji je dominantan.
Nemoguće je ne diviti se kvaliteti samog uratka ali najveći je problem što je teško nosiv, nekako je "gust", intezivan na momente ali nije prodoran.
Uglavnom, jedan vrlo specifičan miris koji će naći mnoge obožavatelje .
Amouage ne može napraviti loš miris, to "loš" bi za mene značilo da ne ostavi nikakav dojam na mene.
Jako kompleksan miris...podsjeća me na "mliječni" tip mirisa sa toplim medom i limunom, osjeti se i neki citrusić u tragovima"


Cijena ove ljepote kreće se  od 247 do 345 $ za 100 ml.

Slijedeća divota iz Amouage kuće je losion za tijelo iz linije Jubilation 25


Losion za tijelo dolazi također u vrlo luksuznoj bijeloj kutiji.
Unutar kutije prekriven je finim papirom i zalijepljen hologramskim pečatom kao i svaki Amouage proizvod .


Osim prepoznatljivog Amouage Jubilation 25 mirisa u  kojem prevladava miris ruže, ylang-ylanga, citrusa i taragona, losion je obogaćen glicerinom, shea maslacem, aloe verom, bademovim uljem i silikonom .
Zahvaljujući tome, nakon nanošenja ovog losiona koža je jako svilenkasta, glatka i blistava.

Kako je moja koža tijela prilično normalna, losion nanosim u tankom sloju jer jako hrani kožu i taj osjećaj traje 24 sata bez pretjerivanja. :)
Savršeno za turbo suhu kožu, iako je dio kolekcije Jubilation 25, losion nije previše parfumiran, ostavlja miris ali vrlo umjereno te ako želite mirisati po Jubilation-u, ipak će te morati posegnuti za parfemom :-)
Ali što se tiče njege, vrhunska i nikad nisam probala nešto slično.


Cijena se kreče od 75 do 120 $ za 300 ml ovog luksuza.

I zadnji primjerak Amouage kuće ali ne i manje bitan je sapun za tijelo iz linije DIA for Woman




Linija DIA je meni najdraža linija, sapun je identičan mirisom na parfem i pranje ovim luksuznim sapunom je toliko dobro da jedva dočekam vrijeme za kupanje :D
Dolazi također u vrlo luksuznoj bijeloj kutiji s hologramskim pečatom


Ovo je moj drugi primjerak sapuna, prvi sam kupila na netu i platila oko 20 $.
150 grama sapuna potrajalo mi je 6 mjeseci, također i moj dragi koristi Amouage sapun iz linije Reflecton for man i uživa u trećem primjerku istog.


Sapun nimalo ne isušuje kožu, ostavlja ju nahranjenom i dugo mirisnom, za razliku od losiona za tijelo, nakon kupanja ovom divotom, uopće mi ne treba nikakav parfem :-))
Sapun je naprosto božanstven, kremast i mirisan !


Cijene se kreču od 20- 30 $ za 150 grama .

Jeste li Vi probali koji Amouage proizvod i  koji su Vaši favoriti  kuće Amouage?

Oznake: , ,