Moja dnevna beauty rutina


Moja dnevna Beauty rutina...




Drage moje, ponukana akcijom na Šminkerici  gdje se traži 35+ blogerica te Vašim komentarima ispod članka, večeras ću Vam opisati moju Beauty rutinu :)

Ne mogu vjerovati da spadam u tu kategoriju :))) Kmeee:))

Nažalost, kod dragih Šminkerica se ne mogu prijaviti jer bih bila loša suradnica, naime nemam vremena biti dobra i kvalitetna suradnica jer  će moji postovi jako kasniti i to onda nije to.
Ipak, odlučila sam večeras opisati kako se ja njegujem .

Prvo, ovaj sat na naslovnoj slici nije bez veze, moja rutina preko tjedna mora biti brza.
Velika sam spavalica i ujutro,imam vrlo malo vremena, zato biram proizvode koji se brzo upijaju, a što se tiče makeup-a, on mora biti kvalitetan i pouzdan : da se ne razmazuje, da mi ne treba 10 baza da bi se držao na licu i slično.

Pa ajmo redom:

1. Ujutro nakon ustajanja pravac kupaona i osim osnovnih higijenskih rutina, tipa pranje zuba ili tuširanja umijem se s jednom od  dvije blage umivalice. Apivita gel za umivanje ili Sisley Pate Moussante  koje momentalno koristim, te nježno potaknem cirkulaciju Konjac spužvicom

2. Nakon toga na redu je okoloočna krema i neizostavan serum za lice. U moru preparata momentalna postava su ova dva proizvoda za koje recenzije pišem ovaj vikend. Dakle, to su preparati Green Girl specijalno napravljeni za mene :)

3 Nakon toga dolaze na red kreme za lice. Na slici je momentalna postava koju rotiram ovisno o vremenskim uvjetima i potrebi moje kože :)

vrlo često stavljam po dvije kreme jer je moja kože mješovita, na primjer Murad Oil Control na T zonu
a onda Dior Hydralife preko cijelog lica.
Murad krema je zaista fantastična i služi mi čak i kao matirajući primer.
Odličnu recenziju za nju imate ovdje kod Arenice

4. Onda kreće šminkanje ufff... To mi oduzima dosta vremena jer se treba odlučiti koje sjenilo ili rumenilo da zgrabim ujutro :D

Ovo je jedan dio mog makeup-a, i da ovo je kutija za alat koju sam otela ocu :D

Slijedi matiranje nekim puderom u kamenu ili prahu, momentalno koristim Dior forever jer je dosta svijetla boja pa mi u ovo godišnje doba odgovara.



Grabim neki od ruževa ili sjajila...


i krećem u novi radni dan :)

5. Nakon dolaska kući, obavezno čistim lice. Ovaj put posežem za čistilicama makeup-a, momentalno najviše volim Clarins micelarnu i Lancome Bi-Facil

6. Nakon čišćenja, ponovno nanesem okoloočnu kremu i serum, momentalno gore na slici Green girl.

7.Često navečer ponovo izlazim van i tada nabacim neki lagani makeup.

8. Navečer kreće osnovna higijena, između ostalog i pranje kose. Momentalni favoriti su mi šampon i regenerator Redken Body Full koji su namijenjeni volumenu kose a na preporuku Anaviglam



U zadnje vrijeme ju čak i malo sredim uvijačem iako najčešće nosim kosu skupljenu u rep :)

9. Slijedi ponovno čišćenje lica, ovaj put uzimam Clinique Balm koji otapa sve nečistoće iz pora i Sisley Soapless bar koji dubinski očisti kožu bez isušivanja

10. I za kraj kreću noćne mazalice. Ovo je trenutna postava: Sisley D-Tox, tretman koji se koristi samo 30 dana a služi detoksiciranju kože. Iako mi iza njega često ne treba krema ipak ponekad namažem hidratantnu kremu, trenutnu Lancome Genifique Nutrix.
 Večernja okoloočna njega za razliku od dnevne zahtjeva hrane i masti pa posežem za Shiseido Bio-Performance ili Sisley maskom.


Kako su mi lakovi za nokte veliki fetiš, skoro svaku večer ih mijenjam :D


I eto meee nakon svega, ovo smo ja i moja zrela koža XD

Naravno, ovo je sve na dnevnoj bazi preko tjedna, rutina preko vikenda se dosta mijenja, ali o tome drugi put :)))

Kako Vam se sviđa moja rutina, što biste promijenili u njoj i kako izgleda Vaša?

Oznake: