REN Resurfacing AHA koncentrat-recenzija


REN AHA koncetrat recenzija...




Kada se pojavio Britanski brend REN kod nas , kupila sam dva proizvoda iz linije s AHA kiselinama.
Prva je maska za lice  o kojoj ću drugi put pisati i ovaj koncentrat s AHA kiselinama o kojem večeras pišem.



Radi se o serumu kojeg nazivaju koncetratom više vrsta kiselina ( voćna, glikolna, mliječna ) i s kojim obećavaju da će se koža obnoviti, pomladiti , zagladiti, blistati i bla, bla...

Dolazi u prozirnoj bočici od 30 ml s pipetom ( kapaljkom ) i uputstva su da se puna pipieta nanosi navečer na čisto lice prije noćne kreme.

Serum je jako vodenast i brzo se upija. Uopće ne pecka na koži što je običaj kod krema/seruma s AHA kiselinama i tu mi je odmah odavao neki loš dojam, jer nekako uvijek mislim, ako ne pecka onda ne djeluje što je možda pogrešno mišljenje.

Bilo kako bilo, ovaj serum sam pobožno nanosila 4 tjedna svaku večer kao noćnu rutinu.




Miris je strašno intezivan, podsjeća me na jabučni ocat :D a osjećaj kad se nanese prilično ljepljiv ali srećom, jako se brzo upije.


Čitjući po blogovima oduševljenje ovim proizvodom, zaista sam vjerovala da će i meni djelovati, međutim, ja apsolutno nikakvo poboljšanje nisam vidjela na svojoj koži.
Ništa od obećanja kod mene se nije ispunilo, osim što mi je ovaj koncentrat izvlačio prištiče koje sam konstantno morala prekrivati.
Doduše, na takve reakcije kože sam navikla i jasno mi je da AHA kiseline imaju tendenciju izvlačiti prištiče ali sve u svemu, zadnjih četiri tjedna je bilo što se tiče ovog proizvoda vrlo razočaravajuće. :(





S obzirom da moja koža nije previše zahtjevna glede pigmentacija i neujednačenog tona, ja zaista ne znam kome bih ovaj proizvod preporučila ?!
Nikome :))

 Pogotovo što je cijena od 369,00 kn zaista previše za ovako slabo učinkovit proizvod.

Za te novce sam mogla kupiti na litre mliječne kiseline koju je Estee nahvalila u ovom postu  i imala puno bolji učinak  :-(

I za kraj pogled na sastojke


REN kozmetika nije testirana na životinjama, te ne sadrži parabene i sintetičke sastojke.

Jeste li Vi što isprobali od kozmetike REN i kakva su Vaša iskustva?

Oznake: ,