Sisley Phyto-Blush 5 Pinky Coral


Recenzija Sisley rumenila - nijansa 5 pinky coral



Nedavno sam kupila svoje prvo Sisley Paris rumenilo, pa eto imam potrebu napisati i podijeliti s Vama svoj dojam.
Moram priznati da me Sisley dekorativa nikada nije pretjerano zanimala. Iako jako volim njihovu preparativu, kod dekorativne kozmetike ,priznajem pokušavam proći što jeftinije.

Ovo rumenilo sam često puta odlazeći u parfumeriju ogledavala, gledalo je ono mene, gledala sam ja njega ali usprkos tome, nikada nije do nedugo završilo u mojim rukama.

Prvo što mi je uvijek odbojno je ambalaža, ne volim velike ambalaže rumenila, pudera u kamenu i slično.
Volim kada su umjereno velika i praktična za nošenje u torbici.

Ambalaža rumenila je poprilično velika, veličine kao manji rokovnik,iako jako luksuzno, ipak vrlo nepraktično za nošenje.
Drugo, ne volim te zebra, leopard, tigar i ostale uzorke. :D


No usprkos svemu, boja koju sam odabrala me toliko očarala i podsjetila na nadolazeće proljeće da sam pokleknula i udomila jedan primjerak, koji kao i mnoga rumenila dolazi u baršunastoj crnoj košuljici.


Boja je vrlo neobična, rekla bih da je roza , ali ima puno koraljne u sebi, pa čak i neki ton naranđasto-breskvaste nijanse.
Na prvu mi se učinilo presvijetlo i već sam pomislila kako se ono neće ni vidjeti na mom srednje tamnom tenu, no prilikom isprobavanja vrlo sam se iznenadila kako se lijepo vidi na licu.
Boja je tako "nevina" da me na trenutak bacilo u djetinjstvo i sve ružičaste boje iz moje djevojačke mašte izbacilo na površinu.:)


Iako nježno, ono jako dobro prekriva u samo jednom sloju, ja ga koristim izmješanih boja iako se može koristiti svaka boja zasebno.Za taj zahvat bi Vam trebala neka vrlo uska četkica.

Miris je suptilan, nije jako namirisano i vrlo dobro se blenda.

Rekla bih da je rumenilo mat ali daje neku obasjanost, odnosno lijep, zdravi odsjaj.



Uz rumenilo dobijete i prilično široku četkicu koju nisam isprobala ali čak mi se čini da bi mogla biti iskoristiva, iako sam navikla na svoje kistove za rumenila i to najčešće koso rezane koje najviše volim.




Boja je vrlo prilagodljiva, odgovara skoro svim tipovima kože i podtonovima, ipak zbog svoje nježnosti ipak bih ga preporučila ženama svijetlije ili srednje tamne puti.
Nije mi istaknuo proširene pore na mojim obrazima ali trudim se uvijek imati dobru bazu kako se to ne bi dogodilo ni s jednim rumenilom.

Zaključak: rumenilo je predivno, vrlo prozračno, lagano na koži ali ako me pitate da li je posebno po nečemu -nije !
Osim vrlo neobične boje i luksuznog pakiranja, ovo rumenilo zaista ne mogu pretpostaviti npr Nars ili Clarins rumenilima koji su za mene Amen.

I za kraj pogled na sastojke i cijenu



Samo rumenilo ima 7 grama, za cijenu od 479,00 kn je opravdano.


Kako Vam se čini ovo rumenilo i mislite li da je nepravedno došlo na moju  listu?

Oznake: ,