Kiehl's Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermoabrasion



Danas ću Vam predstaviti proizvod kuće Kiehl's kojeg koristim skoro godinu dana.

Kako moja koža zahtjeva temeljite pilinge koji zaista rade svoj posao , u vječitoj sam potrazi za HG pilingom. Zapravo, ovaj proizvod ne spada u pilinge na koje smo navikli, ovaj proizvod je kućna dermoabrazija kojeg preporučuju dermatolozi širom svijeta.

Što je točno ovaj proizvod:
Ovo je zapravo krema za poliranje koja se koristi, ovisno o koži jednom do dva puta tjedno i redovitom upotrebom smanjuje diskoloracije, grubu kožu te čini kožu super glatkom, doslovno ispoliranom.
Također, redovitom upotrebom, smanjuju se pore, "stara" koža  nestaje a lice je osjetno i vidljivo svježije.

Dolazi u plastičnoj tubi u količini od 75 ml.

Na vrhu tube nalazi se poklopac koji je vrlo higijenski i omogućava lagano doziranje proizvoda.

Naime, ovaj proizvod se koristi doslovno u količini zrna graška. Ta količina se istisne na dlan, te kružnim pokretima nanese na vlažno lice  uz obavezno izbjegavanje područja oko očiju.
Dužina trljanja je 30 sekundi do maksimalno dvije minute.
Na slici možete vidjeti količinu koja se koristi za jedno tretiranje lica i vrata.
Micro-Dermabrasion je pasta koja sadrži sitne kristaliće izvedene iz pijeska oceana koje golim okom ne možete vidjeti, tek nanošenjem na kožu, osjetit će te kao da trljate lice sitnim pijeskom, ti kristalići doslovno bruse kožu .

Nakon tretmana, lice se ispere s puno hladne vode. Ono što će te odmah osjetiti je iznimno glatka koža, toliko glatka da će te imati osjećaj da umjesto lica imate porculan :-)

Preporuča se nakon umivanja i sušenja, staviti umirujuću kremu ili masku. Ja obično tu večer kada radim abraziju, natopim lice s puno hidratantne kreme , koju koža do jutra doslovno popije.

Nakon godinu dana korištenja, ova kućna dermoabrazija mi je jako poboljšala izgled kože, lice je puno glađe i sjajnije.

Također sam ovom dermoabrazijom riješila i grubu kožu na laktovima i koljenima , te ekcem koji me je dugo mučio na laktu. Nakon mjesec dana, dva puta tjedno, on je nestao:)

I nakon mnogo isprobanih sličnih proizvoda za kučnu dermoabraziju, ( Lierac, Neutrogena, Avon, Estee Lauder..) sa sigurnošću mogu reći da ovaj proizvod zaista daje najbolje rezultate i preporučam ga svima.
Također, ovaj proizvod sam dala 5-6 blogokolegica i prijateljica na isprobavanje i sve su redom oduševljene , što je i meni potvrda da sam odabrala dobar proizvod :)

Čak i osobe sa suhom, tankom ili osjetljivom kožom mogu uživati u njegovom učinku, naravno uz korištenje od 30 sekundi i ne više od jednom tjedno.
Cijena ovog proizvoda se kreće na netu od 50- 70 $ , nije jeftin ali s obzirom da će Vam trajati i duže od godinu dana, vjerujte, nepotrošiv je, mislim da je cijena skroz ok.
SASTOJCI:
Aqua/Water, Alumina, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii/Shea Butter, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Solum Diatomeae/Diatomaceous Earth, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Epilobium Angustifolium/Epilobium Angustifolium Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Algin.


Koristite li Vi kakve kućne dermoabrazije, imate li kakvu preporuku?

Oznake: , ,