Moji zimski favoriti- preparativa


Čime sam se njegovala ove zime...


Prije nego krenem, moram napomenuti kako sam prilično dosadna glede favorita. Neki proizvodi su mi favoriti i nezaobilazne stvari godinama a neke sam tek otkrila. Nažalost mnogi od mojih zimskih favorita su potrošeni pa će te često vidjeti prazne ambalaže :D

Morate znati i to da mene zaista teško može nešto oduševiti. Nakon godina kupovanja, mazuckanja i isprobavanja evo što mi je ove zime bilo najdraže:

1. Prva stvar koja je za mene najvažnija u svakodnevnoj njezi su serumi za lice

- Estee Lauder Advance Night Repair serum za kojeg sam napisala recenziju za Ogledalo  i definitivno serum koji bih preporučila svakome bez obzira na dob.

- Green Girl  Simply the Best serum kojeg koristim i kao kremu, divan proizvod koji me je spasio kadami je lice bilo u najgoroj fazi dehidracije. Šteta što ga nisam otkrila na početku zime, možda bih se spasila od predugačkog grijanja i suhog zraka . Recenziju sam napisala ovdje .

- Lierac Hydra Chrono serum, koristila sam ga ispod kreme ujutro. Odlično je radio svoj posao iako me nije spasio od zatezanja obraza do kraja radnog dana. Ali učinak od 5-6 sati hidratacije mi je više nego dovoljan da ga svrstam u favorite :)

- Apivita Radiance serum, ovaj serm sam otkrila prije nekih godinu dana i ovo je već treća bočica.
Skup ko vrag, ali vrlo učinkovit proizvod koji je moju sivu i beživotnu kožu uvijek zabljesnuo. Recenziju sam također napisala za Ogledalo :)

2. Okoloočne kreme

Znam da je malo suludo imati toliko krema u upotrebi ali jednostavno volim rotirati kreme i koristiti ih prema dnevnim potrebama kože.

- Shiseido Bio-Perfomance eye, krema koja je s pravom jako hvaljena, ovo mi je druga po redu :)
 Više o njoj sam napisala ovdje

- Green Girl For your eyes, predivna hidratacija za dan, jako sam zadovoljna i pomaže mi držati krafne ispod očiju  pod kontrolom :) Recenziju sam također već napisala u ovom postu 

- EMU hidratantna krema oko očiju, jako mi je pomagala ove zime kod velike hladnoće, snijega i ostalih vremenskih neprilika.

- Sisley eye coutor mask- maska za područje oko očiju, moja dugogodišnji favorit i ne znam koja tuba po redu, s tim da imam još dvije u pričuvi:D Recenzija 

3. Kreme za lice

- Kiehls Abyssine cream spf 23- krema koju sam koristila početkom godine i uživala svakim danom.

Žao mi  je da sam ju potrošila prije nego sam počela pisati blog pa ju nisam stigla recenzirati, ali jedna od boljih zimskih krema koje sam imala :)

- Dior Hydra Life tonirana krema u nijansi 1- favorit godinama i neizostavna svake zime.
Više o njoj sam napisala u ovom postu

- Murad Oil-Control Mattiefer, krema otkriče ove zime ! Mazala sam samo na svoju masnu T zonui savršeno je držala sjaj pod kontrolom. Čini mi se da će se i ona pretvoriti u dugogodišnji favorit :))

4. Čistilice za lice:



- Lancome Bi Facil i Clarins micelarna koji su učinkovito a nježno uklanjali svakodnevne nečistoće-
Baby blazinice su mi godinama favorit za uklanjanje šminke :)

- Apivita gel za umivanje , također ugodno otkriće i favorit ove zime

- Sisley sapun s tropskim smolama i četkica za čišćenje- favorit jako dugo vremena :)

5. Pilinzi i maske za lice:



- Kiehls Micro-Dermabrasion, ovo je zapravo kućna dermoabrazija, treba ga jako malo i jako dobro ispolira kožu koja je danima meka i glatka

- Dermalogica Daily Microfoliant, nježan piling , jedan od mojih najdražih i najčešće upotrebljavanih:)


Zimi uvijek koristim hranjive maske koje se mogu ostavljati na koži i često ih tako ostavim preko noći umjesto noćne kreme.

- Lierac Masque Confort, nježna i hranjiva maska koja je odlično odrađivala posao ove zime. Mana joj je jedino što ne može oko očiju

- Art deco SOS maska, ona se jedina ispire. Često sam ju koristila jer mi je super umirivala kožu od hladnog zraka

- Sisley Black Rose, potrošila sam ove zime četiri testera od 10 ml i uvijek me spašavala noću kad mi je koža bila posebno tijesna :)

6. Njega usana

- Eucerin u tubici, nezaobilazan svake zime. Favorit godinama :)

- Cattier balzam za usne, stvarno jako dobar balzam

- Kanebo baza za ruž, ja sam ga više koristila kao balzam jer je super hidratantan :)

7. Njega ruku i noktiju:

Otkako je .lee recenzirala ovu kremicu za noktu BIO-H-TIN , u ovom postu , požurila sam nabaviti svoj primjerak. I nisam požalila, kremica je super i jako mi je pomogla oko mojih suhih zanoktica.
-Aveo odstranjivač laka od badema, kada sam ga otkrila više ni jedan ne želim. Najbolji odstranjivač ikada !

- Allesandro maska za ruke Hands up, ova maska m je doslovno spasila ove zime. Napokon mi ruke nisu bile grube i crvene. Ostaje moj favorit i slijedeće zime :)

8. Njega tijela i kose:

- Lierac suho višenamjensko ulje. Potrošila sam ga stvarno s užitkom. Spašavao mi je tijelo od isušenosti, zaista hidratizira 24 sata kako i kažu.

- Apivita Body Euphoria, mlijeko za tijelo. Brzo se upija, koža je glatka nakon njega i miris odličan.

- I ovo čudo za intimno pranje Olival, definitivan HG :) ne znam koliko sam ih probala dok nisam naišla na ovaj i od tada se ne rastajemo :)


Nisam baš sklona mijenjati često šampone, kada otkrijem što mi je super, teško mijenjam, Stoga šampon i regenerator Body full mi savršeno odgovaraju , ne samo zimi već ću ih nastaviti koristiti dokle god djeluju :)

-Povremeno operem kosu i šamponom za detoksikaciju Fekkai

-Makadamia ulje u spreju - povremeno nahranim vrhove ovim laganim uljem, iako ne smijem pretjerati jer mi odmah zamasti kosu

Iza kraj još dva favorita


-Avon krema za stopala s AHA kiselinama-favorit godinama i uopće ne planiram mijenjati.

-Dermapip propolisno ulje-otkako ga je lida otkrila, neizostavan je. Liječi sve ogrebotine, raskopane prištiće, oštečenu kožu, ma odličan proizvod:))

Iako imam puno favorita, nekako sam sastavila listu najkorištenijih proizvoda ove zime.
Sutra dekorativa :D


Oznake: , ,