Shiseido Perfecting Hydrating BB krema- recenzija




Probala sam jako puno BB krema i kada bih morala birati najgore odabranu BB za moju kožu definitivno bi Shiseido BB krema pobijedila :P

Shiseido je jedan od rijetkih brendova koju su me nekim proizvodom razočarali i često možete čitati od mene samo riječi hvale.
Zato sam jedva dočekala ovu kremu da stigne na naše tržište. Krema dolazi u dvije nijanse Medium natural i Dark fonce.
Ja sam kupila odmah tamniju s obzirom da mi svijetle nijanse jako loše stoje a i računala sam, dolazi proljeće pa će mi više pristajati.

Nakon godina korištenja Azijskih BB krema, sve nadolazeće su me strašno razočaravale, stoga sam se veselila da je Shiseido , moj omiljeni brend kada su podloge i puderi u pitanju izbacio svoju BB kremu. Kupila sam bez razmišljanja.

Obje nijanse su žučkaste ali u njima se ne mogu naći žene svjetlog tena jer je medium natural baš srednja nijansa dok je dark fonce pretamna čak i za mene koja volim radije tamnije nego svijetlije,
Ovdje možete vidjeti usporedbu obje nijanse: lijevo medium natural, desno: dark fonce


Kažu proizvođači : smanjuje izgled pora-nisam primjetila, čak mi ih jače istakne
                               čini ten blistavijim- da, jer se sjajim kao prasac
                              ima efekt zaglađivanja-jednako kao i bilo koja druga krema

Krema je jako rijetka, bez ulja što je plus ali toliko loše prekriva da nakon nje trebam upotrijebiti tonu korektora i dodatnih pomagala da bih prekrila što imam za prekriti.

Iako pretamna, morala sam ju nanositi par puta kako bih dobila ujednačen izgled, slažem se da hidratizira ali i daje mastan izgled licu .
Lice nema zdrav sjaj već "stoji" na koži , kao da se ne upije dovoljno.

Mislim da se čak i na ruci vidi koliko uopće nije sakrila pore, već ih dapače istaknula :-(

Ovu kremu bih preporučila eventualno zreloj i suhoj koži, koja nema previše za prekriti kako bi lagano ali jako lagano ujednačila ten. Naravno, ako se nađete u ove dvije škrte nijanse.


Evo i usporedba Estee Lauder BB kreme u nijansi 02 Medium lijevo i Shiseido BB krema Dark Fonce desno
Lista sastojaka, koju sam teško uslikala s obzirom da je kutija srebrna i jako se reflektira:

Krema inače dolazi u količini od 30 ml po cijeni od 284,00 kn ( cca 38 eura ).

I za kraj evo kako izgleda na meni na suncu, uz napomenu da je nijansa zaista tamna što možete vidjeti u razlici lica i vrata. I s obzirom na njena jako loša svojstva za moju kožu, morala sam upotrijebiti transparentni puder za matiranje jer bi se sjaj na licu odbijao od blica :-)

I na sobnoj svjetlosti:


Jeste li probale ovu BB kremu, kakva su Vaša iskustva?

Oznake: ,