New in PART 2




Moje zadnje novosti se uglavnom sastoje od poklona, a još mi nije ni rođendan :-)

Pa krenimo redom:

Prije koji dan stigao je predivan poklon ravno iz Sarajeva od moje drage Sarajke s kodnim imenom Coco:))
Sastoji se od predivnog drvenog kovčežića koji je zaista unikatan, kaže moja Sarajka , neka on služi za sve moje okoloočne kremice :-)

Prekrasan je, zar ne? Osim lijepe čestitke, unutar njega se nalazio i set Dr.Pasha Zlatni melem s sapunom, i jako sam sretna da ću isprobati proizvode Dr.Pashe s obzirom da ih u Hrvatskoj nema .

Zatim se unutra našao Avon gel za tuširanje s Goji bobicama, okoloočna krema ( zna moja Sarajka što je moj najveći fetiš  :)) i predivno dugotrajno sjajilo kojeg također nema kod nas u Hrvatskoj Revelique:)
Hvala Coco, apsolutno je sve savršeno <3

Nakon ovako lijepog poklona, stigao je još jedan poklon, ako se sjećate iz mojeg zadnjeg posta i one nesretne maske za lice koju sam kupila s starim datumom. Prodavači su se iskupili povratom novca i ovom lijepom paletom sjenila, taman u mojim nijansama. Hvala !

Potom me i moja Flekica počastila divnim ružom u prelijepoj svakidašnjoj boji.
Hvala draga, prelijep je <3

Zatim sam apsolutno neplanirano i nagonski otišla u parfumeriju i počastila se s ovim setom u kojem se nalazi Sisley puder/bronzer u nijansi peach/gold s kojim dolazi i kabuki četkica.

Uz ovaj set, nezaobilazan ljetni puder Shiseido o kojem ste se već načitale puno hvalospjeva :)


I na kraju, kako sam luda za bronzerima, tako sam naručila i ovaj kist za nanošenje bronzera Ecotools Domed Bronzer koji je fenomenalan :))


Kako Vam se sviđaju moje novosti, što ima kod Vas novog , a sigurna sam da ima :))

Oznake: , , , , , ,