Sisley Phyto-Touches SUN GLOW DUO- Peach Gold nijansa

Recenzija


Iako sam planirala napisati recenzije za četiri druga bronzera, ipak sam odlučila prvo predstaviti novog člana moje vojske bronzera :)
Radi se o Sisley Sun Glow duo , kombinaciji pudera i bronzera u nijansi Peach Gold.

Ovaj divni proizvod mjerkam od prošlog ljeta, isprobala sam ga nebrojeno puta, ali svaki put bih izašla iz parfumerije bez njega, do neki dan kada sam ga jednostavno odlučila imati napokon.
Uspjela sam čak pronaći i promotivni paket koji je bio aktualan prošlog ljeta s kabuki četkicom, koja kad ju kupujete posebno košta preko 250 kn .

Osim nijanse Peach Gold, postoji i nijansa Miel-Cannelle koja je dosta tamnija i ima puno šimera, dugo sam se dvoumila jer je i ona krasna, no ipak je prevladala odluka o ovoj nijansi koja je puno više prilagođenija mom tenu.

U raskošnoj zlatnoj ambalaži dobit će te 7  grama pudera koji ženama s jako svijetlim tenom može poslužiti kao bronzer i 3 grama bronzera koji ima sitni, sitni šimer.
Cijelom dužinom poklopca ,nalazi se i ogledalo koje je super jer se vidite u kompletu pošto je zaista veliko.
Sigurno ste pomislile da sam ovaj duo kupila radi praktičnosti, dva proizvoda u jedan.
Ali to nije osnovni razlog, radi se o tome da klasični bronzeri znaju izgledati jako neprirodno ako se ne nanesu dobro ili ako nisu usklađeni s podlogom na licu.
Sigurno Vam se često događalo da s bronzerom ostvarite prije efekt zaprljanog lica nego osunčanog, stoga bronzeri moraju ići na laganu breskvu koja u kombinaciji s zlatnim sjajem bronzera daje prirodni, pravi osunčani look.
Ovaj proizvod dakle, možete koristiti na više načina.
Jedan od načina je da donji svijetliji dio koristite kao puder u kamenu čime automatski dobijate zdravu,lagano preplanulu boju.
Evo kako takav način izgleda na meni, znači, samo donji dio preko cijelog lica, pogledajte kako savršeno prekriva :)

( ne obraćajte pažnju na moju frizuru, meni uvijek strši mlada kosa u zrak :D )
Zatim, možete malo dodati na jagodice, čelo,nos i bradu  gornji, tamniji dio :




A možete i pomiješati obje nijanse i dobijete predivnu nijansu rumenila/bronzera:


Tekstura proizvoda je svilenkasta, predivno klizi po koži , prirodno izgleda  , i ono što je najvažnije nije komedogen, obogaćen je kamilicom i nevenom.

Bronzere najčešće koristim kabuki četkicom i oduševljena sam što sam uz ovaj duo dobila i Sisley kabuki.




Kist je dosta malen , ravno rezan i odlično obavlja svoju funkciju.
A sad swatchevi:

Pomiješane obje nijanse:


Na kraju, mogu Vam toplo preporučiti da isprobate ovaj proizvod u parfumeriji , ako se odlučite na kupnju, dobit će te divan proizvod koji ovisno o Vašoj mašti možete upotrebljavati na razne načine i kroz cijelu godinu.

Cijena ovog seta je 709,00 kn ( malo manje od 100 eura )


Oznake: , ,