Collistar anticelulitni haul


Odavno je stiglo vrijeme kada se moramo uhvatiti u koštac s jednim od najvećih ženinih neprijatelja- celulitom :(
Kada je u pitanju borba protiv njega, najčešće kupujem Collistar proizvode. 
Smatram da su jedni od najkvalitetnijih na tržištu. 
Ne, ne djeluju čudotvorno, kod celulita neće pomoći sveta krema dok ne promijenimo osnovne stvari koje je odlično opisala naša a little make up obsessed.
Zašto onda toliko volim Collistar mazalice, pokušat ću objasniti:

Na prvom mjestu i tronu , nalazi se čuveni Talasso-scrub piling za tijelo.

Ovaj piling koristim dugi niz godina, iako ga povremeno zamjenim jeftinijim varijantama od kojih izdvajam Geomar piling za tijelo, uvijek mu se iznova vračam.
Par godina sam koristila običnu varijantu ( zelenu ), ali kad sam otkrila ovaj anti-aqua piling, svako proljeće izdvojim novac za njega :))
Radi se o pilingu koji se bori protiv zadržavanja vode u organizmu, i taj posao odlično obavlja.
Dolazi u velikoj teglici od čak 700 grama, i garantiram da će te ga imati uz korištenje jednom-dva puta tjedno barem 7-8 mjeseci.
Piling je sastavljen od šečera, soli, ulja i svih ostalih kuhinjskih namirnica, naravno, uz dodatak i ponešto kemije.
Koža iza njega je iznimno glatka, nahranjena, nije potrebna ni jedna druga mazalica , a osjećaj nakon njega je barem 2 kg lakši jer bedra i guza zaista izgledaju manji.
Ako imate problem s zadržavanjem tekućine u organizmu, celulitom i uraslim dlaka, toplo preporučam.

Cijena je 409,00 kn ( 54,50 eur) za 700 grama. Vrlo često je na akcijama pa ga se može znatno jeftinije kupiti.

Slijedeći borac protiv celulita je Crema termale anticellulite. Dakle, radi se o kremi protiv celulita koja bi trebala imati termalni ( zagrijavajući ) učinak na celulit, međutim-nema.
Krema nimalo ne zagrijava kožu što meni savršeno odgovara,jer ne smijem koristiti kreme koje griju radi sklonosti pucanja kapilara.
Vrlo je gusta i malo se teže upija, ali zato odlično hidratizira što je meni jako važno, jer me ostale anticelulitne kreme jako isušuju , vjerojatno radi dodataka mentola, ružmarina, alkohola i slično.
Učinak na celulit? Hmmm, pitajte me nešto drugo :))

Pakiranje je ogromno, čak 400 ml i upecala sam ga na jednom turbo sniženju od 70 %, tako da sam odlično prošla :D

Dalje, jedan turbo odličan proizvod kojeg nisam nikad kupila, dvije tubice sam dobila na poklon od mojih teta u parfumeriji. Ne znam da li je to uobičajeni poklon uz kupnju Collistar proizvoda ili sam im ja jednostavno simpatična XD, ali ova krema za učvrščivanje je genijalna.
Također je guste teksture, teže razmaziva ali u odnosu na prethodno opisanu, miriše kao parfumirani body lotion. Ne treba Vam ni parfem iza nje :)
Koristim ju za mlitave dijelove, kao što su ruke ( onaj dio gdje bi trebali biti tricepsi ), unutarnji dio bedra i trbuh, dakle svuda gdje sam mlitava :))
Da li je koža čvršća? Nakon potrošene dvije ovakve tube, primjećujem da mi je trbuh malo zategnutiji, no napominjem kako radim i teži fizički posao te vježbam pa možda i to ima veze :D

Kako bi svi ovi divni proizvodi bili učinkovitiji, imam i pomagala :)

Prvi je anticelulitna rukavica koju sam dobila od prijateljice Selme, a moram ju već zamjeniti novom.
S jedne strane je malo grublja i s tom stranom izribam tijelo "na suho".
Druga strana je frotirasta i nježna, njom trljam gore opisani piling u kadi.
Dlačice manje urastaju a koža je bolje ispilingirana :)

I jedan masažer za bolje utrljavanje anticelulitnih kremica :
Ovo malo zeleno čudo je također poklon uz kupljeni Collistar proizvod.
Iako sam imala i isprobala razne masažere, ovaj mi je poseban u tome što za razliku od sličnih proizvoda, njime osjetim da mi se potaknula cirkulacija, a usput opušta moje umorne mišiće nakon napornog dana.

I za kraj, iako ne vjerujem u moć anticelulitnih proizvoda, iz ove kolekcije, izdvojila bih piling kao nešto što kod mene stvarno djeluje. Ostale proizvode volim iz razloga što ne isušuju i imaju divan miris. Da bi smanjile celulit putem kozmetike, nije bitno koji proizvod koristite, najvažnije je, stavljati ga redovito i dobro masirati područja.


Što vi drage čitateljice koristite protiv celulita? Jeste li probale koji Collistar proizvod?

Oznake: , , ,