Empty

Što sam potrošila u posljednje vrijeme ...


Čitajući postove o potrošenim proizvodima mojih kolegica, odlučila sam i ja skupljati praznu ambalažu
te objaviti svoju listu potrošenih proizvoda :)

Guhl šampon od pive- fantastičan šampon koji sam kupila na preporuku moje čitateljice Flekice, šampon koji mi je zaista smanjio opadanje kose, i topla preporuka svima s tankom, slabom kosom sklonom ispadanju.

Caudalie elixir u spreju, vjerojatno ste puno čitale o njemu. Moj dojam je tako-tako. Stišće pore privremeno, osvježava, ali na moju kožu djeluje kao alkohol- hladi ju i iritira. Tako da neću ponoviti kupnju :(


Green Girl krema za oko očiju- For your eyes only i serum Simply the best- s užitkom sam potrošila, serum me spašavao od dehidracije a okoloočna krema mi već jako nedostaje.
Detaljne recenzije sam napisala na ovom linku

Potrošila sam još jedan serum Shiseido Anti-spot Serum, nažalost, recenziju nisam stigla napisati. Divan serum koji daje lijep glow koži , ali nažalost, ne dovoljno moćan da posvjetli hiperpigmentacije :)
Potrošena je divna maska za ruke Allesandro Hands Up, maska koja je hranjiva, anti age i posvjetljuje kožu ruku. Košta puno, možda si ju nekad opet priuštim :)

Caudalie termalna voda- zapravo ju nisam potrošila, ali mora u koš za smeće jer ne želi više špricati !! Jednostavno , kao da se začepio otvor pa se pitam, u čemu je problem??
Kupovinu ne želim ponoviti jer mrzim nekvalitetne ambalaže, iako vodica kao takva je bila čisto ok.

Potrošen je i Diorov Lip Balm, divan ali ne kao moj omiljeni Lip Glow kojeg sam opisala u ovom postu .

Potrošila sam čak tri maske za lice, jako volim maske i smatram ih vrlo važnim u njezi kože :)

Lierac Masque Confort- hidratantna maska za normalnu i suhu kožu. Bogata ali ne premasna, posao hidratacije obavlja izuzetno dobro, vrlo često sam ju koristila umjesto noćne kreme.
Jedina mana je što ne može oko očiju,odmah počnu suziti :(

Caudalie Vinoperfect enzimatska maska- zapravo je neka vrsta enzimatskog pilinga, ostavlja lice perfektno sjajnim i čistim, pore se smanjuju, ali ne nestaju . U svakom slučaju, predobar proizvod kojeg kupujem ponovo.
Više o njoj, napisala sam ovdje .

Embryollise hidratantna maska- jedna od boljih maski koje sam isprobala. Daje puno vlage koži koja je tada napeta još par dana, prava hrana za kožu, iako, kako su krenuli topli dani, postaje preteška i kupujem ponovo na jesen.

Potrošila sam čak i jedan ruž za usne, radi se o Dior Rouge Andalouse nijansa.

Prelijepa naranđasta nijansa, koja je na meni vukla  breskvasto-koraljno . Divna mi je ta linija Diorovih ruževa, po meni najkvalitetnija u njihovoj ponudi.

Sad mogu mirne duše pobacati ambalažu, uh..nema veće sreće nego baciti nešto što je potrošeno i prazno :D:D

Oznake: , , , , ,