Guerlain Terracota Jambes de Gazelle VS Art Deco spray on legs

Mali ljetni trikovi...
Drage moje, radi ove recenzije su me cijelo jutro susjedi čudno gledali, zato imajte razumijevanja :)
Večeras ću Vam predstaviti moja dva ljetna saveznika od kojih mi je jedan nezaobilazan proizvod svako ljeto i u strahu da ga ne ukinu, uvijek imam po nekoliko komada u zalihama.

Krenimo od Guerlain Terracota Jambes de Gazelle, kupljen ovo ljeto prvi put.


Radi se o tekućem fluidu u obliku spreja koji daje instant izgled  "druge kože" , namijenjen  za lice i tijelo. Ja ga koristim većinom za noge i pomalo za ruke :)

Ovo je neka vrsta bronzera za lice i tijelo . Dolazi u masivnoj staklenoj bočici s drvenim čepom u količini od 100 ml ... vrlo, vrlo luksuzno :)


Miris mu je baš kao kod većine Guerlain-ovih proizvoda po kokosu i plažama što ja osobno jako volim.
Sadrži ekstrakt slatke naranče koji pruža osjećaj svježine, koji, ja  moram priznati nisam primjetila .
Koristim ga na način da  prvo noge namažem hidratantnim losionom, pa kad se upije, pošpricam  po nogama, razmažem  rukama i ostavim koju minutu da se osuši prije oblačenja.


Vrlo jednostavno, i što je najvažnije, ne ostavlja nikakve tragove po odjeći.
Nemojte da Vas preplaši njegova tamna boja nalik na orahovo ulje, jer ovaj proizvod kada se razmaže, prilagodi se koži i pristaje većini žena, pa i onim najsvjetlijim.Proizvod nema nikakve sjajne čestice, hidratizira kožu i daje lijep, prirodan sjaj.
A sad demonstracija na nogama :))

Noga bez ijednog proizvoda:
Nanošenje:

Efekt:

Usporedba : lijeva noga s proizvodom i desna bez ičega:Drugi proizvod koji je nezamjenjiv kada su suknje i kratke hlače u pitanju je Art Deco Spray on leg fondation


Dolazi također u obliku spreja. U unutrašnjosti se nalazi kuglica, stoga je potrebno protresti prije upotrebe kako bi se pigmenti u proizvodu dobro sjedinili.


Za razliku od prvog proizvoda koji daje osunčan i ujednačen izgled, Spray on leg je pravi puder za noge. Pigmentiran dovoljno da prekrije većinu nedostataka kao što su moji: ispucani kapilari, ožiljci, ubodi insekata i slično.

Postoji više nijansi, ja koristim nijansu 8 desert sun, koja je dovoljno svijetla za moje svijetle noge :)

Također, obavezno prvo namazati hidratantnim losionom pa upotrijebiti ovaj proizvod. Ostaviti da se osuši, nakon toga, vrlo je vodootporan, ne preslikava se na odjeću i ne skida.
Demonstracija na nozi na kojoj vidite ožiljak od stupa kojeg mi je netko podmetnuo na cesti :D


Završni efekt:

Usporedba : lijevo Guerlain bronzer, desno Art Deco Spray on leg


Zaključak:

Oba proizvoda su jako postojana cijeli dan, skidaju se tuširanjem i upotrebom uobičajenog sredstva za tuširanje i spužvicom.
S obzirom na moje ne savršene noge i mnoge nedostatke na njima, i dalje ću se držati Art Deco spreja, jer bolje prekriva .  Guerlain Jambes De Gazelle preporučujem ženama koje imaju noge bez nedostataka ,a žele im dati ljepši ton , boju i efekt svilenih najlonki.

Cijene:
Guerlain Jambes De Gazelle 100 ml 379,00 kn ( 50,50 eur)

Art Deco Spray on leg Foundation 100 ml 149,00 kn ( cca 20 eur )

Kako Vam se sviđaju moji ljetni pomagači? Koji su Vaši trikovi za ljepše nogice i tijelo?

Oznake: , , ,