P2 Pure Color ruževi- nijanse 043 i 115




Nedavno sam naručila od moje drage kolegice Mirne  paketić iz Njemačke, koji će biti dio mog New in posta , a u kojem su  se između ostalog našla i dva ruža marke P2.

Koliko sam ja upućena, P2 proizvodi se ne mogu nigdje kupiti osim u Njemačkoj i Austriji, na moju veliku žalost.

Kada su ruževi u pitanju poprilično sam komplicirana i zahtjevna, no postoji samo jedna stvar koju isključivo očekujem od njih :" daj me nemoj isušivati !!"

Mnogi ruževi danas jako isušuju moje osjetljive usne, i stoga biram isključivo kremaste ruževe.

Čitajući odlične recenzije, kupila sam i ja ova dva ljepotana u nijansama 043- Pont Neuf


i 115- Union Square

Odabir nijansi sam prepustila mojoj dragoj Mirni koja ima izrazito sofisticiran ukus, a i poznaje moj. Rezultat su ove dvije predivne nijanse :)))

Nijansa 043 je pravi kameleon, na slikama izgleda rozo, dok na mojim usnama je pomalo i breskvast.

Izrazito pigmentiran, kremast i ugodan na usnama. Iako djeluje gusto, ne nimalo nemate osjećaj "težine", ako znate o čemu govorim.
Divna svakidašnja boja koja odgovara po meni svi tipovima, od nježnih plavuša do vatrenih crnki :))



Nijansa 115- Union Square na prvi pogled izgleda jako slično prethodnom, ali radi se o intezivnijoj ružičastoj boji. Za mene, ovaj ruž prolazi i za dan i za noć, iako pretpostavljam da mnogim ženama koje ne vole naglašeni dnevni makeup , ovakva nijansa prolazi jedino za večer.
Ima lagano plavičastt ton, ali nimalo nije hladan, na mom toplom podtonu savršeno funkcionira i izgleda:)





Swatchevi obje nijanse na danjem svijetlu, dolje 043, gore 115:


Lijevo 043, desno 115

Zaključak: kako sam već rekla mojim kolegicama: dođe mi da pobacam sve moje Chanelčiće, Dioriće i ostalu fensi ekipu kroz prozor :D

Ovi ruževi su zaista sve što sam uvijek tražila: hidratantnost, ne prelijevaju se, prilična postojanost, moderne i prelijepe nijanse , a cijena samo 2 eura!!  Nažalost isključivo u Austrijskim i Njemačkim Dm-ovima.

I dok skrušeno čekam da ova marka dođe i na naše prostore, toplo preporučam Dokopate li se   kojeg primjerka, nećete požaliti :))

Koji su Vaši HG ruževi?  Što očekujete od ruža ?

Jeste li isprobali P2?


Oznake: ,