Sisley Long Lasting Hydration Lipstick nijansa L29
Večeras je na redu post kojeg duže vrijeme dugujem. Radi se o mom prvom i jedinom Sisley ružu za usne, ujedno i jedinom mom crvenom primjerku.

Nisam ljubitelj crvenih ruževa za usne, iako se divim ženama svaki dan kako ih s ponosom nose.
Ja se jednostavno ne osjećam dobro s tom bojom, smatram da su mi usne prevelike i preupadljive i stoga uvijek biram nježnije nijanse ruževa.


Dakle, Sisley Hydrating Long Lasting ruž u nijansi L 29 je ruž kojeg obožavaju žene širom Svijeta.

Mislim da je njihova najprodavanija nijansa , a dolazi iz linije koja obećava dugotrajnost i hidrataciju.Pakiran je u zlatno pakiranje u količini od 3,4 grama. Kao uz svaki Sisley proizvod dobivate i

baršunastu vrečicu. Vrlo luksuzno i raskošno.


Moram napomenuti, kako je ovaj ruž poklon mog dragog i sam je izabrao nijansu ( da sam ja birala, vjerojatno bi kupila neki breskvasto-nudasti :D ).  Imao je viziju kako bi mi ova boja stajala, i vrlo sam mu zahvalna što mi ga je otkrio.

Radi se o jedinstvenoj i prelijepoj nijansi koja ima u sebi dovoljno plavkastog i ružičastog tona , stoga idealno pristaje skoro svakom tenu.
Također, taj pritajeni plavi ton, daje zubima bjelji izgled nego što oni jesu .Unutrašnje svjetlo :Vanjsko svjetlo:Hidratantnost ruža je zavidna i odmah se osjeti kod nanošenja, što je meni jako važno kod mazalica za usne. Osjetljive su, vrlo lako pucaju i ne podnosim ništa na usnama što imalo isušuje.

Formula  je poput gela koji lijepo klizi. Vrlo lako se može dogoditi da "pobjegne" preko rubova usana što se lako sredi korištenjem olovke za usne.

Pigmentiranost čista desetka!  U jednom potezu usne su u potpunosti pokrivene bojom što je odlično jer bi proizvod mogao potrajati dugo :)

Trajnost, također na nivou. Bez popravaka na meni izdrži 3 do 4 sata, što je za mene uspjeh.

Ispod ovog ruža, ne koristim nikakvu bazu za ruž jer proizvod ne ističe suhe dijelove ili bore.


Nijansa je zaista bezvremenska, klasika koja uvijek prolazi. Mislim da svaka žena mora imati jednu ovakvu nijansu koja će dobro doći u svim prilikama, godišnjim dobima , a posebno je atraktivan ljeti jer je vrlo sunčana boja :)

Sastojci :Cijena ovog ljepotana je 319,00 kn ( 42,50 eur-a), što je za mene fer odnos cijene i kvalitete.
No, možete ga i povoljnije naći kao moj dragi ovaj primjerak za 259,00 kn (34,50 eur-a)

Vjerujte, plaćala sam i skuplje ruževe za usne koji nisu ni sluga ovom primjerku.

I za kraj, jedna fotka da vidite kako stoji na meni :))


Kako Vam se sviđa ? Koji su vaši omiljeni crveni ruževi?

Oznake: ,