Topicrem Force Hydra Premium Fluid
Ovaj proizvod sam toliko spominjala i hvalila na sve strane da je konačnorecenzija stigla na red :)

Hvala Mell što si me potaknula :*


Force Hydra je fluid namijenjen za njegu mješovite i normalne kože, bazira se na ekstraktu bambusa i dva djelovanja hijaluronske kiseline : za hidrataciju površinskog sloja , a njeni fragmenti hidratiziraju duboke slojeve .
Pomaže vratiti gustoću, elastičnost i osjećaj ugode na koži.

Kada sam ga kupila, nisam očekivala zaista ništa. Bio je mjesec ožujak, vrijeme je bilo zaista hladno.

Ni sama ne znam zašto sam tada baš izabrala fluid, kada u to vrijeme kupujem uglavnom kreme jer mi suh , zagrijani zrak isušuje lice .

Ipak, iznenađenju nije bilo kraja..fluid se pokazao kao odličan hidratizirajući saveznik u hladnim danima.   Nanosila sam ga ispod svoje uobičajene BB kreme ili navečer ispod noćne kreme.Kako se godišnje doba mijenjalo, tako sam i ja uvela ovaj fluid kao samostalni proizvod za noćnu njegu ispod seruma.

Tekstura je tekuća, lagana i vodenasta. Nježno roze boje, miriši vrlo ugodno. Mislim da mu taj lijepi miris daje vodica narančina cvijeta koja se pojavljuje u svim Topicrem proizvodima .Prilikom nanošenja, vrlo brzo se u potpunosti upija.Glavne karakteristike kojima me je  osvojio : ne masti kožu i nije komedogen !!

Stiglo je i ljeto, paklene vrućine..i dalje koristim Force Hydra fluid kao noćnu njegu , ne cijedi mi se s lica i duboko hidratizira što je jako bitno.

Posebno je odličan na moru, kada od morskog zraka i vode , koža vapi za dozom dobre hidratacije.

Velika pohvala i za ambalažu, 50 ml smještenih u higijensku bočicu s pumpicom !Sastojci:


Cijena 132 kn ( 17,50 eur ) za 50 ml kojih Vam može potrajati dosta dugo, najviše radi njene tekuće teksture i lake mazivosti.

U Hrvatskoj, Topicrem se kupuje u ljekarnama.

I za kraj, ako ste u potrazi za odličnim ovlaživačem i ne znate što bi kupile, obratite pažnju na ovaj proizvod.

Osim što je super za mješovitu kožu, i žene s suhom mogu uživati u njemu koristeći ga kao serum, isto tako i žene s masnom neće pogriješiti kao odličan noćni ovlaživač.

Također, ovo je proizvod koji je jako iskoristiv tokom čitave godine .Topicrem je francuski dermokozmetički  brend, cjenovno jedan od najpristupačnijih brendova u ljekarnama.                  


Bez parabena i fenoksietanola, s organskim certifikatom Ecocert.


A sad, Vaše preporuke koje obožavam <3  Koji su Vaši prijedlozi za dobru, nemasnu hidrataciju ??

Oznake: , ,