Dr. Brandt House Calls + Pores no more , pore refiner recenzija





Koliko sam shvatila , osim hiperpigmentacija koje su nam vječiti problem, proširene pore, masna T zona  ono je sa čime imamo vječitu borbu..

Kako sam nedavno pisala o proširenim porama u ovom postu , puno Vas me pitalo što mislim o liniji Pores no more renomiranog proizvođača Dr.Brandt.

Nisam gubila vrijeme i krenula sam u istraživanje.
Bila sam na prezentaciji House Calls proizvoda i ovim putem se zahvaljujem ljubaznoj domaćici koja mi je pokazala cijelu liniju i prezentirala proizvode :)



Okosnica cijelog branda je HOUSE CALLS linija koja obuhvaća ukupno 6 proizvoda koji  omogućuju svakome da… doktora povede sa sobom kući:

-  DETOXYGEN: 2-stupanjski postupak oksigenacije i detoksikacije kože za samo 10 minuta.
-  COLLAGEN BOOSTER : Neinjektivna aplikacija kolagena koja pruža trenutno zatezanje i izravnavanje  mimičkih bora.
-  COLLAGEN EYE SERUM: serum sa metalnom kuglicom za uklanjanje svih problema područja oko očiju  (podočnjaci, vrećice ispod očiju, natečene oči, suvišne nakupine vode)
MICRODERMABRASION: mehanički piling u obliku kreme koji u potpunosti zamjenjuje kozmetički tretman u ordinaciji
-  CREASE RELEASE: zamjena za botoks“: krema koja djeluje direktno na bore i već nakon prvog nanošenja smanjuje njihovu dubinu i površinu
-  LASER A PEEL: kemijski piling za osjetljive kože

Jako sam se zainteresirala za liniju House Calls posebno jer je namijenjena svim dobnim skupinama od 18 do 50+


- imitira dermatološke tretmane prilagođene kućnoj upotrebi ( mikrodermoabarzija, laserski piling, detoksikacija i oksigenacija kože ), dubinsko pomlađivanje kože, djelovanje na razini stanica, vračanje blistavosti i mekoće koži, uklanjanje nesavršenosti , ožiljaka od akni, hiperpigmentacija , uklanjanje tamnih podočnjaka i naotečenosti očiju .






Ajme , sve što sam napisala mi treba : D :D

Više o  ovoj liniji možete pronaći ovdje i ovdje 

Ipak, vratimo se liniji Pores no more 






Linija sadrži 8 proizvoda i prozvođač obećava da povećane pore postaju nevidljive. Jedinstvene formule odčepčjuju, pročišćavaju i smanjuju pore, kontroliraju višak masnoća i matiraju sjajnu kožu.



- pores no more vacuum cleaner : nježna piling maska pomaže u opuštanju i izvlačenju mitesera bez boli, dok istovremeno upija masnoće i steže pore -------ide na WL :))
pores no more cleanser : čistač koji sužava i smanjuje pore, a ne isušuje kožu.
- pores no more poresolution : tonik za masnu/mješovitu kožu koji radi laganu eksfolijaciju i daje mat izgled ------------ide na WL :))
- pores no more pore effect : učinkovita krema idealna za masnu/mješovitu kožu. Stimulira stvaranje novih stanica i odčepljuje pore.
- pores no more pore refiner : prikriva pore , upija masnoće i matira suvišan sjaj.
- pores no more anti-aging mattifyng lotion: brzoupijajući anti-age losion bez ulja, s matičnim stanicama iz zelene jabuke-------------ide na WL , oduševljena sam što ima nešto iz te linije što djeluje i na bore i na pore :)))
-pores no more pore thing : memorijski gel za trenutno sužavanje pora na području T zone
Ovaj proizvod sam imala prilike isprobati, izgleda kao plava kugla , totalno futuristički i neobično.


Ima malu špatilicu s kojom se gel promiješa i kada se ponovo izravna, nanese se na T zonu. Čini mi se odlična stvar za nas kojima se najviše masti upravo T-zona.


- dr. Brandt matirajuća CC krema : za razliku od BB kreme koja je namijenjena normalnoj i suhoj koži, ovaj proizvod je namijenjen kontroli sjaja i normalizaciji lučenja sebuma, hidratizira,  prekriva nesavršenosti, ima dugotrajan mat učinak , spf 30 ! ----- također ide na WL :))
Eto drage moje, ovo su proizvodi koje je dr. Brandt pripremio za naše pore.  Osim pore thing memorijskog gela isprobala sam još jedan proizvod iz ove linije, a radi se o Pore refiner-u







Pores no more pore refiner je brzo rješenje dr. Brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u svakodnevnu rutinu dekorativne i preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti trenutnog prekrivanja pora i matiranja sjaja.

Radi se o jednoj vrsti hibrida između baze, kreme i laganog pudera za lice.


Kao što vidite, obojan je i svojom nijansom može se prilagoditi svakoj vrsti tena .

Svilenkasta i glatka formula savršeno se stapa s čistom kožom.




Moja koža je mješovita, T zona mi se izuzeto masti posebno u ovo ljetno doba, dok su obrazi normalni do suhi zimi.

Takav tip kože najteže je njegovati. Nikad ne mogu naći jedan proizvod koji bi mi odgovarao za cijelo lice, stoga uvijek moram kombinirati dva proizvoda kako bih dovela lice u ravnotežu.

Zato sam  ovaj proizvod testirala na T zoni koja mi je sad jako masna i na porama koje su najizraženije na nosu i oko njega.

Dakle,  khm, khm, moje pore na nosu i oko njega bez ijednog proizvoda :




Užas, zar ne?

Zatim sam nanijela pore refiner bez ikakve podloge jer se proizvod može nanositi samostalno, preko pudera ili kao baza za puder.






Odlično je napravio svoj posao, pore su zaista smanjene , koža je mat, a i prekrio je moje ispucane kapilare oko nosa :))

Mat efekt je kod mene potrajao dobra 4 sata na plus 33 stupnja koliko je danas bilo :)

Zaista odličan proizvod, posebno za jako masnu kožu. 





Nisam isprobala nanijeti puder preko njega jer sam željela testirati njegovu učinkovitost samog na koži, pretpostavljam da bi lice izgledalo besprijekorno.
Ipak, primjetila sam prilikom nanošenja da se malo trusi, stoga, moj savjet je : ne razmazivati proizvod klasično kako to inaće radimo, već utapkavati.

Kada sam utapkavala refiner, primjetila sam kako se automatski upija u rupice i kožu, popunjava ih brzinom svjetlosti , dok kod razmazivanja tog efekta nije bilo jer trenjem prstima , proizvod nije stigao popuniti pore.

Sastojci:







Zaključak:  linija Pores no more mi je vrlo zanimljiva i obećavajuća. Svakako ću isprobati i obavještavati Vas o drugim proizvodima , posebno kada isprobam gore navedene koje sam stavila na Wish listu :))

Pore refiner preporučam isprobati, testera ima i uvjerite se same kako Vam se sviđa. Posebno ako imate masnu kožu i ne možete obuzdati sebum i proširene pore.Meni se sviđa i definitivno kupujem :))

Full size sadrži 30 ml i košta 399,00 kn ( cca 53 eur-a ).

Dostupno u ljekarnama .

Kako Vam se sviđa ovaj refiner? Jeste li što isprobale od dr. Brandt kozmetike? Svaka preporuka i iskustvo uvijek dobro došlo :))



Oznake: ,