Estee Lauder

Posted by Dear Skin at 19:34



Estee Lauder , pravog imena Josephine Ester Mentze , osniva  tvrtku Estee Lauder 1935. godine .

Tim potezom postaje jedna od 20 najutjecajnijih poslovnih ljudi dvadesetog stoljeca -

U vrijeme kada kozmeticka industrija nije bila razvijena, Estee razvija brend koji je uspostavljao najvise standarde . Mozete zamisliti kako je bilo u to vrijeme kada je netko  lansirao kremu koja je kostala ravno jednoj prosjecnoj mjesecnoj placi!!



Bila je sigurna u svoje proizvode, inovativna sto se nastavilo i dan danas.

Mislim da je danas rijetko kod ljubiteljica dobre kozmetike da netko nije cuo za Estee i da nije probao barem jedan proizvod iz njihovog sirokog asortimana.

Ja sam imala i probala puno toga: parfeme, dekorativnu, preparativnu kozmetiku i proizvod kojeg uvijek imam je  kultni Night Repair Recovery Complex.

Serum koji je nastao 1982. godine kao prvi proizvod u svijetu za nocni oporavak kože koji pronalazi ostecenja na kozi i omogucava vidljivo poboljsanje tijekom spavanja.

Danas se taj serum zove Advanced Night Repair i o njemu sam puno puta pisala te postenu recenziju napisala ovdje.

Evo i moje momentalne postave Estee Lauder:

Dakle, Advanced Night Repair serum, Double Wear maskara , olovka i korektor.


Također, jedan divan proizvod je BB krema iz linije DayWear koja je osvojila mnoga srca :)


Rumenilo Tender Blush u nijansi Deep Spice :))  Volim ovakve neutralne, mesnate nijanse a izdvojila bih i liniju Bronze Goddess koja plijeni predivnim bronzerima i ostalim divotama-


Estee Lauder Hrvatska  ( klik)

u ovom projektu za kolektivni prestanak pusenja daruje cak dva predivna proizvodima o kojima ce te saznati detalje kada krenemo :))

Koji su Vasi favoriti Estee Lauder kozmetike?

84 komentari:

  1. Koristim godinama EL kozmetku: pudere, maskare a posebno parfeme. Znaš li da li će doći k nama njena privatna kolekcija parfema? Konkretno Amber Ylang Ylang?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene taj parfem posebo zanima, nadam se uskoro da ce i do nasih parfumerija stici :)

      Izbriši
  2. Čitajući post shvatila sam da sam od onih koja je čula, ali nije isprobala EL. Zato je upravo meni na putu iluminator da krenem konačno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan sponzor <3
    Imala sam tu maskaru-bila je super!
    Imam neku paletu sjenila, neutralne, mat-odlicno!
    Njihov omiljeni parfem mi je Pleasures, a i Beautiful je divan!
    Imam 3 njihova ruza, jedina zamjerka je miris- meni smeta :(
    Posebno mi se svidjaju njihovi neseseri-odlicni!
    Na WL mi je DW puder, nedavno probala tester i odusevila se.
    Kao i korektor i naravno, THE serum :)
    Sve u svemu, jako zanimljiva i kvalitetna kozmeticka kuca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. DW puder je stvarno super, vjerujem da ti je paleta sjenila odlicna posto volimo iste nijanse.

      Ruzeve nisam nekim cudom do sada probala sali svakako budem:)

      Izbriši
    2. E ovako izgleda ta paleta sjenila, samo sto su druge nijanse, vise kao neutralne, nudaste, ali ne mogu naci online sliku
      http://1.bp.blogspot.com/-Jxs671mN22w/T3WCdjcjuqI/AAAAAAAADME/Gk3pu-kWVQY/s320/IMG_3407.jpg
      kod ruzeva zavisi od nijanse i obrati paznju na miris..meni se nimalo ne svidja i to mi je najveca zamjerka
      isto sam imala sjajeve za usne-sve super osim miris, pa sam ih proslijedila dalje
      ali drugi se nisu zalili na miris, valjda je do mene :D ali fakat, voljela bi da to promijene, da postane blazi...

      Izbriši
    3. Prelijepa paleta, ja cesto planiram kupiti neku paletu sa sjenilima no nikako se odluciti. Posebno su mi lijepe kad izbace neko izdanje za Bozic ili pred ljeto.

      A za ruzeve ne znam, mnogo mojih prijateljica ih koristi i svi samo hvale :)

      Izbriši
  4. Nemam ništa njihovo ali mi je na listi već dugo night repair a htjela bih probati i double wear stay all days puder! :D Night repair mi je malo pricey :/ ali oni minići nisu skupi samo ih se bojim naručivati s ebaya zbog fejkova :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj puder je super, ne mrda s lica cijeli dan. Ja volim i light varijanti u maximum cover iako on nije za svakodnevno koristenje jer prekriva ludjacki.

      Izbriši
  5. upravo sam otkrila tvoj blog i odmah je na mojoj stranici među najčitanijim i najboljim blogovima :) blog ti je odličan!

    http://puurebeauty13.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Definitivno serum ANR! Trošim već treću bočicu! Ne mogu se zamisliti bez njega, zbilja mi je HG proizvod! <3
    Super post, kao i inače ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto misljenje :)

      Hvala **

      Izbriši
  7. Jedino od njih sto sam ikada imala i idalje imam je Bronze Goddess Body Oil koji obozavam. Ovaj nocni serum bih volela da probam i sigurno cu ga jednog dana kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ulje je odlicno, i nisam ga dugo vidjela nigdje :(

      Nadam se da je jos u prodaji.

      Izbriši
  8. Odličan sponzor :)
    Malo sam probala EL kozmetike a favorit mi je Pleasures.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fantastican parfem, nisam ga nikada imala ali sam puno puta ponjusila :)

      Izbriši
  9. EL DW Light. Jedan od dražih mi pudera.

    RedHeadTea

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlican puder , imala sam i tu light i normalnu vaijantu, i light mi je malo drazi :)

      Izbriši
  10. EL DW puder i EL DW korektori su mi dio stalne postave doma <3
    a imam još i DW maskaru, rumenilo i nekoliko sjajila.

    A na listi za probati mi je ANR serum.

    jedan od meni najdražih brandova <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se za puder i korektor i ne cudi me , mnogima su must have :)

      Ja se sama sebi cudim kako nemam nijednu cubomazalicu, ali zeja mi je isprobati njihov lak za nokte, cula sam da su ultra kvalitetni :)

      Izbriši
  11. nemam nista njihovo ali bih jako volela da probam nesto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da ces i ti uskoro isprobati svasta od EL :)

      Izbriši
  12. Kod nas su bezobrazno skupi. Inace imam dva parfema, lovim negde treci. Preparativu i dekorativu nisam probala, imala sam testere koje sam potrosila. Ne planiram kupovinu ovog brenda, bar ne u Srbiji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. EL parfemi su stvarno super, i ne cudi me da svaka od nas nema barem parfem :)

      Izbriši
  13. ANR serum, DW puder i bronzer za lice su moja postava 10 godina!

    Dea

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlican izbor , meni je bronzer na WL cim prije :)

      Izbriši
  14. Imam jednu paletu sjenila u kojoj je moje najdraže sjenilo šampanj boje kojega vrlo često koristim. I ruževi su mi dragi! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Palete su im bas pogodjene sto se tice nijansi, iskreno se nadam da cu se i ja koje dokopati :)

      Izbriši
  15. EL Double Wear korektor - kupila sam ga čak tri puta a zaista rijetko kad nešto kupim dvaput.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlican korektor. Koju nijansu ti koristis?

      Izbriši
    2. 02 Light/medium.

      Izbriši
  16. Njihovi Pure Colur ruževi su odlični, imam ih cijelu hrpicu a sve je počelo sa Crystal Baby nijansom, mojojm savršenom MLBB...toplo preporučam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas gledam swatcheve Crystal Baby !!

      Ajme, ide odmah na WL :))

      Izbriši
    2. Imaš ga i u jednom ili dva looka na mojem blogu pa ga searchaj ako ga želiš vidjeti i na licu :)

      Izbriši
    3. Isla sam jos jednom pogledati tvoje lookove, divaaan je <3

      Izbriši
  17. A moze li da znam koja je cena(evra) nocnog seruma, unapred zahvaljujem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima razlicitih velicina, ja kupim bocicu od 50 ml , traje mi vise od godinu dana samo moram napomenuti da ja radim kure s njim. Svaka dva mjeseca po 20 veceri.

      U Hrvatskoj je 50 ml oko 106 eura, mozda je kod Vas povoljniji , kao sto je slucaj u Duty free shopovima gdje se nadje povoljnije.

      Naravno, uvijek lovim neke akcije za njega po parfumerijama.

      Izbriši
    2. bok :), da se nadovežem na vas i EL ANR serum, ali i druge EL serume, na aerodromima se može kupiti i specijalno pakiranje od 100 ml, na britanskim aerodromima mi se čini da je bio nekih 75-80 funti, na američkom 140 dolara, a u Munchenu čini mi se oko 130 eura; također prije nekog vremena su imali neku super akciju 2 seruma od 75 ml (150 ml) za 105 funti na britanskom, moja si je mama kupila bila ljubičasti; eto :), sad je izašao EL ARN 2, kupila sam si, ali još imam staroga i nisam još novi otvorila, pa ne mogu ništa još reći; EL preparativna kozmetika je baš dobra, a što se tiče seruma njihovih, po meni su daleko najbolji, moji omiljeni su ovaj noćni, a za dan onaj Evenskin Illuminator, mislim da se tako zove :), nadam se da sam pomogla barem nekome ako putuje neka obrati pažnju na aerodromima jer se najviše isplati nekako, a onda dođete kući i slijedi zalijevanje po licu :D

      Izbriši
    3. da, ispričavam se ako sam malo fulala koji euro, funtu, ali to je to negdje ;)

      Izbriši
    4. I ja sam cula tu informaciju da je na aerodromima dosta povoljnije. Moram priznati da bih ja rado imala bocu od 100 ml :))

      Da li je ANR 2 isto sto i ANR Concetrate? Voljela bih isprobati i tu verziju.


      Hvala ti puno na info :)

      Izbriši
    5. nije, baš sam dolje napisala za taj koncentrirani, ARN 2 je ARN, ali kao novo izdanje, poboljšani, vani ga već ima, ne znam za u Hrvatskoj; a ovaj koncentrat je drugo i meni stvarno bio bezveze; da 100 ml je zakon, moja mama potroši 1 takvu bočicu u 2 mjeseca, haha, ja potrošim zaaa recimo 6-7-8 mjeseci, ali ako je netko štedljiviji mislim da ga može imati i 2 godine; samo treba paziti kada se kupuje ta kozmetika na datume proizvodnje, pogotovo u Hrvatskim parfumerijama što me zapanjilo kad sam provjeravala na check cosmetic koliko starih proizvoda prodaju, ako je i ta stranica uopće vjerodostojna, živciraju me sa tim šifriranim datumima trajanja, cijela je znanost doznati kad je nešto napravljeno

      Izbriši
    6. Hvala ti puno, nadam se da ces mi nekako dojaviti kakav je ANR2 ;)

      Koliko ja znam nije dosao kod nas, cesto sam u parfumeriji ali nisam vidjela.

      Nazalost, moram se sloziti s tobom, treba paziti kada se kupuje. Ja kupujem u iskljucivo dvije parfumerije gdje znam da roba "ide" pa sam tako nekako sigurnija.

      Ako tvoja mama potrosi 100 ml za 2 mjeseca onda se doslovno zalijeva s njim :D

      Izbriši
    7. U kompas shopu na bivsoj carinskoj granisi sa SLO EL parfemi u vjecito 50%, i tamo moja mama uvijek kupuje, pa ako je netko u blizini, ili ide u kupovinu u SLO vrijedi stati, takoder chanel, dio, clinique, clarins,..

      Izbriši
    8. prije 2 mjeseca sam kupila u Mulleru korektor EL i ispalo je da je proizvodnja 2007., a 36 mjeseci odobreni rok trajanja, jel, bezveze, ja sada sve provjeravam, a iskreno trudim se da u Hrvatskoj više ništa od tih stvari ni ne kupim; da, majka taj serum stavlja i u jutro i na večer i po vratu i pravda se kada joj ja kažem da je nemoguće to što radi, ona meni kaže da sam ja mala ženica, a ona velika žena, pa brže sve troši :P, pozdrav za sada; jako volim čitati tvoj blog, imaš divnu i pozitivnu energiju

      Izbriši
    9. O Boze...pa zar imaju tako staru robu, ne bih nikad rekla , posebno za Muller. Uvijek sam mislila da je tamo roba potpuno ok.

      Najvise volim kupovati nove kolekcije jer znam da su nove :D

      Jedini je problem sto su vecinom LE pa ih kasnije ne mogu naci.

      I ja taj serum cesto koristim za dan posebno zimi, zaista je fantastican.

      Hvala ti na citanju i pohvalama **

      Izbriši
  18. senke , onda toaletna voda , rumenilo ...volim EL =))
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad i ti potvrdjujes, onda sjenia moram pod hitno probati :))

      Izbriši
  19. Obozavam EL!!!Serumi su zakon!Trenutno koristim Ilusionist i presavrsen mi je.Iz te linije sam zaljubljena i u ilusionist iluminator oko ociju.
    Ciste desetke idu rumenilima,puderima Double wear i korektorima iz iste linije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, serumi su prezakon ! Imala sam i ja Illuminator, jedino nisam probala oko ociju. A kako su mazalice oko ociju moj fetis..pitaje je vremena kada cu probati :)

      Za rumenila, pudere i korektore dajem 10+ :))

      Izbriši
    2. :) opet ja i tu upadam (ah kad mi je EL, uz Lancome naj brend) ovaj Illuminator korektor je dobar, ja ih baš volim, koristim nijansu 01 i 02 i onda dobro ispadne, ali oni ne prekrivaju savršeno tamne podočnjake kao što su moji, pa ispod njih stavim još jedan korektor :D (opsjednuta sam sa podočnjacima), pa njih i oni daju neki zdravi lijepi izgled; također sam otkrila super stvar za podočnjake, primer za njih prije korektora Smashbox i baš je dobar, dugo sam tražila tako nešto da mi ne smeta očima jer ponekad me peku ako stavim preblizu obični primer za puder

      Izbriši
    3. I jasam opsjednuta svojim podocnjacima :D

      Ja imam samo Double Wear korektor, iluminatore koristim neke druge pa ovaj jos nisam probala.

      Inace, dala mi je prijateljica jednom taj Smashbox primer i ja sam se odusevila, samo je bio lagano obojan, steta sto nisam probala na podocnjacima :(

      Izbriši
    4. Smashbox ima hrpu primera, samo trebaš naći koji bi tebi odgovarao ;)

      Izbriši
    5. Probala sam onaj obojani za masnu kozu, svakako moram probati jos neku vrstu, posebno taj koji moze oko ociju :)

      Izbriši
  20. Obozavam estee!!! Imam anr i savršen je. Samo kad se navucete na njega i prestanete koristit, nastaje problem XD. Od preparative nazalost više ništa ali sam probala neke kremice u testeru i nisu bile za moj tip kože.
    Koristim već duže, ali povremeno pa mi traje dosta, dw obični i light, meni Su osobno preteski i brzo se pore zacepe ali savrsena prekrivna moć i dugo traju, posebno obicni. Svake godine se mislim uzet bg obični parfem pa nikako...ali sam ove godine zakljucila da mi je bolji sensuous nude. Imam sensuous, sensuous noir, pure white linen pink coral. Također se godinama mislim nabavit plea sures pa uvik bude nešto prisnije, a ove godine me oduševila fraiche verzija. Također mi je blooming bouquet super za lito i prolice.
    Od dekorative još koristim rumenila rose i peach nuance i predivna Su oba! Dugo traju, svilenkasta Su i daju svjež izgled licu. Od ruzeva imam crystal baby i coral fantasy, prvi je više nježan i diskretan ali divan, drugi je dosta pigmentiran i jak pa ga rjeđe nosim. Sjenila nisam koristila ali slinim za sezonskim paletama.
    Pvt collection je bila davno u nas u prodaji, amber i gardenia, mahovina nije bila.
    Bg ulje, parfem i sve iz summer kolekcije ima u parfumerijama tipa douglas, iris...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Opa! Pa ti si pravi Estee Lauder fan :)

      Neopisivo mi je drago da dijelimo isto misljenje o ANR-u. Potpuno se slazem dakad se jednom na njega navuces nema ti spasa. Ja ga ulovim na nekom snizenju kada su parfumerije raspolozene, i koristim kao tretman po 20 dana svaka 2-3 mjeseca. Tako mi duze traje.
      A slijedece cu kupiti isti takav ali Concetrate da i njega probam.

      Parfemi su mi odlicni, ja nazalost nisam isprobala Pvt collection, vjerojatno je nestala dok sam ja saznala za nju :(

      A ovaj crystal baby me odusevio jos kad ga je Mikka gore spomenula. Morat cu ga se dokopati :D

      Izbriši
    2. joj ja se sto puta ispričavam što treći puta sada već upadam u tuđe postove, oprostite mi svi pliz, ali potaknulo me što si napisala da ćeš si možda kupiti Concentrate, ja sam ga kupila jednom i to mi je valjda jedino razočarenje od sve EL preparative koju sam koristila, baš sam se osjećala da sam bacila novac, ništa, ništa, baš me razočaralo; možda će tebi biti dobar, ali eto htjela sam samo upozoriti da možda tražiš neki tester prije, ipak to sve košta i kada sam ja već fulala i bacila novac, da barem skrenem pažnju da barem pročitaš nekih recenzija što još ljudi kažu o tome proizvodu ili tražiš tester prije; to je to, neću više upadati; ljudi! svako dobro ;)

      Izbriši
    3. Draga Nina, samo ti upadaj gdje god pozelis, meni je super kad mozemo ovako diskutirati i prenijeti iskustva jedne drugima :)

      Znaci Concetrate nije isto sto i ANR2?

      I svakako, kada se odlucim na ovako vecu investiciju, uvijek jako dobro isprobam prije ,ali hvala ti na upozorenju, zlata vrijedi :)

      Izbriši
  21. A nije koncentrat za malo zreliju kozu ili pak onu koja je pretrpila neku vrstu 'mehanickog' stresa? Tako sam ja skuzila...
    Zaboravila sam spomenuti da sam potrosila 2 tester bocice idealista onog za 'osvjetljivanje' koze, za prekrivanje nepravilnosti...on je meni bia bzvz u tu svrhu ali je bia savrseno skupi primer :D. Ima sitne sljokice. I testirala sam idealist pore minimizer i dobar je ali opet ne znam bi Li ga kupila. A anr je vrh. Npr lancome genifique je meni totalno bzvz, a koštaju slicno...
    I napeta Su mi ova nova rumenila u kremi :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ovaj puta cu se sloziti s tobom glede Genifiqua i Idealista.

      Ja sam shvatila da je Concetrate jaca verzija ANR-a, ali kaze Nina malo vise gore da nije nesto, tako da cu ga prvo dobro isprobati nego odlucim investirati :)

      A rumenila u kremi su i meni jako jako napeta, samo da ih naucim nanositi :D

      Izbriši
  22. Rumenilo je prekrasno! Slažem se, Bronze Goddess je stvarno divna kolekcija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da ce ti se svidjeti, zaista je jako lijepo.

      Bronze Goddess je zaista Goddess<3

      Izbriši
  23. Ja nisam ništa od ovoga probala iako bih volela... Izgleda sjajno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da ces isprobati kad tad, ne mogu ce je zaobici EL :)

      Izbriši
  24. Oduvijek sam se divila tom brendu! Sve je tako elegantno i predivno <3 Probala sam samo DW puder za sad :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, posebno kad dodjes u parfumeriju pred njihov stalak, zastane dah :)

      Izbriši
  25. Sve od njihove dekorativne kozmetike mi se svida i htjela bi isprobati, unazad 2 godine moj kozmeticki kutak uvijek ima EL BBkremu u ladici(pa i zalihe iste) kada krene skola stalno je koristim, ona malo bronzera highlightera u kut oka te ispod luka obrve, maskara, popunjene obrve, malo sjajila i ready to go, takoder njihove olovke, ruzevi su mi jedni od najdrazih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BB krema je genijalna , iako me malo nerviraju samo dve nijanse od kojih mi je jedna pretamna a druga presvjetla , ali mora se skinuti kapa za nju .

      Svi hvalite ruzeve, ma morat cu i ja koji isprobati :))

      Izbriši
  26. Njihov nude ruz mi je najdrazi uz mac d nude, ne isusuje, kremast, pigmentiran, prekrasan, ja sam dosta tamna pa mi je tamnija nijansa savrsena, i mene uvijek naljuti kada nadem savrsen proizvod a njijansa koda sam se na tamnu put namazala bijelim djelom linolade, ja onda mjesam malo chanel tekuceg bronzera ili onog u kremi i tamnim si nijansu.
    Za ruzeve preporuka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam cula puno pohvala za njihove ruzeve, obavezno prvom prilikom cu pogledati i tu nude nijansu. Volim nude ruzeve, vecina mi ne pristaje ali mozda bas ovaj bude pun pogodak :)

      Izbriši
  27. Moj najdraži brand :)

    Obožavam njihovu preparativu posebno ANR i Pore Minimizing, Bronze Goddess kolekciju, DW puder i korektor....

    Žena je bila prava revolucionarka: u vrijeme kada su kreme koštale 10 dolara, ona je svoju prodavala za 110 :), nitko nije znao koliko godina ima, voljela je ženama dirati lice kako bi im preporučila najbolju njegu ;)

    Prva je uvela GWP paketiće :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, njezina prica i put k uspjehu je stvarno fascinantan, cula sam da je i serija snimljena i voljela bih pogledati.

      A sto se tice proizvoda, dijelimo iste favorite !!

      Izbriši
    2. Snimljena serija??? :D
      Već guglam ;)

      Izbriši
    3. Zove se Estee Lauder: Slatki miris uspjeha i navodno je prikazivana samo u Americi :(

      Izbriši
  28. Veoma kvalitetni , sjajna ambalaza , perfektne teksture , uzivam koristeci njihove proizvode . Sada koristim jedan ruz u boji mesa i puder za fiksiranje , oba mirisu divno kao i vecina njihovih proizvoda . EL kosta poprilicno ali i vrijedi svake pare , ja ih uvijek uhvatim na nekim snizenjima u jednoj Bg parfimeriji ili na aerodromima , u free zoni , bude ludih popusta .Preparativu jos uvijek nisam probala , to cu kada se zaposlim , jedva cekam . 1. cu da se bacim na AR serum koji i ti preporucujes .
    Znima me sta mislis o Clarins i Clinique proizvodima , da li bi mogla da povuces neku paralelu sa EL ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se slazem: kvalitetna amalaza, kvalitetni proizvodi a kvaliteta kosta. No, srecom da se uvijek nadje neki nacin za ustedu.

      Volim i Clarins i Clinique, naravno, kao kod svake marke..neki proizvodi su genijalni a neki mi nisu odgovarali, ali to je opet pitanje vrste koze i ukusa.

      Kada bih morala povuci neku paralelu, izgledala bi ovako:

      1. Estee Lauder puderi i serumi

      2. Clarins preparativa

      3. Clinique dekorativa

      Izbriši
  29. EL ima predivne proizvode, da mi novčanik dozvoljava mislim da bih sve živo njihovo koristila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se slazem s tobom, ja kupujem parcijalno, onako..jedno po jedno a najradije bih odmah sve :D

      Izbriši
  30. Nisam jos probala al znam da bi vrlo rado probala kakvu paleticu sjenila i pokoje rumenilo, a ni pudera se ne bi branila ^_^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nisi lose stvari navela...mislim da bi bila jako zadovoljna :)

      Izbriši
  31. br.1 EL double wear light, kralj nad kraljevima
    a o serumu advanced night ne treba puno pričati, sve si rekla, mraaak, kupila sam od 50 ml i već gledam da uzmem još jedan, nek se nađe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se vise sviđa light varijanta od obicne :)

      Joj, moj se blizi kraju i hvata me nervoza. Trajao je godinu dana s prekidima pa se nemam sta previse zaliti :D

      Izbriši