Estee Lauder
Estee Lauder , pravog imena Josephine Ester Mentze , osniva  tvrtku Estee Lauder 1935. godine .

Tim potezom postaje jedna od 20 najutjecajnijih poslovnih ljudi dvadesetog stoljeca -

U vrijeme kada kozmeticka industrija nije bila razvijena, Estee razvija brend koji je uspostavljao najvise standarde . Mozete zamisliti kako je bilo u to vrijeme kada je netko  lansirao kremu koja je kostala ravno jednoj prosjecnoj mjesecnoj placi!!Bila je sigurna u svoje proizvode, inovativna sto se nastavilo i dan danas.

Mislim da je danas rijetko kod ljubiteljica dobre kozmetike da netko nije cuo za Estee i da nije probao barem jedan proizvod iz njihovog sirokog asortimana.

Ja sam imala i probala puno toga: parfeme, dekorativnu, preparativnu kozmetiku i proizvod kojeg uvijek imam je  kultni Night Repair Recovery Complex.

Serum koji je nastao 1982. godine kao prvi proizvod u svijetu za nocni oporavak kože koji pronalazi ostecenja na kozi i omogucava vidljivo poboljsanje tijekom spavanja.

Danas se taj serum zove Advanced Night Repair i o njemu sam puno puta pisala te postenu recenziju napisala ovdje.

Evo i moje momentalne postave Estee Lauder:

Dakle, Advanced Night Repair serum, Double Wear maskara , olovka i korektor.


Također, jedan divan proizvod je BB krema iz linije DayWear koja je osvojila mnoga srca :)


Rumenilo Tender Blush u nijansi Deep Spice :))  Volim ovakve neutralne, mesnate nijanse a izdvojila bih i liniju Bronze Goddess koja plijeni predivnim bronzerima i ostalim divotama-


Estee Lauder Hrvatska  ( klik)

u ovom projektu za kolektivni prestanak pusenja daruje cak dva predivna proizvodima o kojima ce te saznati detalje kada krenemo :))

Koji su Vasi favoriti Estee Lauder kozmetike?

Oznake: , ,