Empty II


Što sam potrošila u posljednje vrijeme ...


Po  uzoru na moje kolegice , i ja sam uvela jednu kutiju u mojoj kupaonici gdje odlažem prazne ambalaže potrošenih proizvoda za potrebe ovakvog posta .

I tako sam skupljala i skupljala dok nije jedan dan došla moja mama i misleći kako sam zaboravila baciti, sve pobacala u smeče :D

Najviše je bilo praznih gelova za tuširanje, dezodoransa i slično..


Ipak, uspjela sam dosta toga potrošiti i sačuvati ambalažu , pa krenimo redom :



Collistar anticelulitna krema- trajala je dosta dugo što nije čudno s obzirom da ima čak 400 ml.

Više o njoj sam pisala u ovom postu , i znate što? Nije mi uklonila celulit ! :D

Naravno, odavno znamo da Djed Mraz ne postoji , ali bila sam zadovoljna u smislu hidratacije , možda nekad opet kupim ako nabasam na neko sniženje :)



Paul Mitchell Super skinny šampon i regenerator-  manja pakiranja  koja sam naručila za probu. Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodima, ipak sam odlučila slijedeći put isprobati neku drugu liniju jer je ova po mom mišljenju više za nekoga s gustom gostom a ne rijetkom kao što je moja .


Green Girl My own gentlmen ulje za uklanjanje makeup-a- recenziju sam napisala u ovom postu .



Lancome Genifique Light-Pearl serum za oko očiju:  serum kao takav me nije posebno oduševio i više o njemu sam napisala u ovoj recenziji , ali oprala sam bočicu i planiram koristiti aplikator jer je genijalan za masažu mojih podočnjaka :)



Olea odstranjivač laka za nokte:  kupila sam ga u trenutku kada nisam stigla po moj omiljeni Aveo od badema i nemam nikakvu zamjerku. Solidan odstranjivač :)


Vjerojatno svi znate o mojoj strasti prema serumima, stoga nije čudo koliko ih potrošim :D

Lierac Hydra Chrono serum :  super serum za onaj osjećaj natopljenosti i hidratizacije, više o njemu sam pisala u ovoj recenziji.

Apivita Radiance:  četvrta bočica potrošena, dovoljno govori koliko ga volim :)


Lancome Genifique Nutrics krema za lice : ovom kremom se bavim nekoliko mjeseci i pred kraj sam ju iskoristila za dekolte i ruke. Previše parfema za moj ukus i još jedna "škola" da ne kupujem proizvode bez probe :(


.



Shiseido SUN eye cream:  neću više kupovati, u recenziji sve rečeno.



Nuxe suho ulje s zlatnim česticama: kultno ulje kada je u pitanju sjaj i njega.  Neke će se možda složiti sa mnom  da mu je miris malo pretežak za ljetne žege .




Green Girl Double or nothing maska za lice:  obožavam ovaj proizvod i za mene će ostati nešto što je po prvi put razbilo moje zaziranje od ulja na licu. Više o njoj sam pisala u ovom postu :)




Roc zaštitni fluid s spf 50 :  odličan proizvod koji ću sigurno ponoviti, više u ovoj recenziji.



Obagi Nu-Derm emulzija sa spf 50 je nešto za što nemam praznu ambalažu a potrošila sam odavno.

Nije me osušila čega sam se bojala, kupujem opet definitivno. Recenzija ovdje 



Avene Hydreance legere spf 20:  krema s kojom se dugo godina družim, koristila sam ju za ljetne večeri kada je još sunce bilo prilično jako. Sada se krećem s rich varijantama.


Testeri i mini size proizvodi:  od kojim me nijedan nije privukao da kupim ful size. Najviše iz razloga što su premalo hidratantni za moju kožu.

Bila sam vrijedna, zar ne? Sada kada gledam, opet nisam potrošila ni jedan dekorativni proizvod :D

Neki su pri kraju pa će biti taman za slijedeći empty post:))

Što ste Vi potrošile u posljednje vrijeme?

Oznake: , , , , , , , , , , ,