Gostujući post : Dior Rock Coat





S velikim ushicenjem, donosim Vam danas recenziju moje drage kolegice i prijateljice Nives s

a little makeup obsessed  bloga , koja je pravi stručnjak u manikiranju i recenzijama lakova i ostalih ljepota za nokte.

Pogledajmo fantastičnu recenziju Nives:



Martina je na poklon dobila izuzetno zanimljiv lak – Dior Rock Coat i zamolila me da ga recenziram za nju što sam ja naravno s oduševljenjem prihvatila jer obožavam Martinin blog i ovim putem joj zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nadam se da ćete i vi, njene čitateljice biti zadovoljne recenzijom.





Dior Rock Coat je izašao u ljeto 2011. u sklopu Rock Your Nails kolekcije, koja je osim ovog top coata sadržavala još 5 prelijepih lakova, no nećemo o njima jer nisu tema ovog posta.
Poanta ovog nadlaka je da daje tamniji, smokey, ali i dalje glossy  finish i čini svaki lak drugačijim. Ljudi iz Diora su preporučili stavljati ga preko tamnijih lakova, da bi se postigao „rokerski“ izgled u skladu s nazivom kolekcije, no naravno, mogućnosti je bezbroj i ja sam odlučila za vas probati ih nekoliko:

Dior Rock Coat i ANNY Obsessed:


Kao što vidite – nisam slušala ljude iz Diora, nego ga stavila prvo preko svjetlog laka – efekt je jako zanimljiv i daje divnu novu boju. Osobno mislim da ako je cilj bio postići smokey izgled, efekt će biti bolji baš na svjetlijim lakovima, suprotno preporuci iz Diora.



Dior Rock Coat i Essie Watermelon




Isto tako, probala sam Dior Rock Coat i na Essie Watermelon i efekt je bio baš smokey. Meni osobno je ovo jako dobra kombinacija.

Dior Rock Coat i Color Club 



Zanimalo me kako će izgledati na holografski lak, no nažalost, ubio je holo efekt L
No svejedno, mislim da se i tu lijepo uklopio.

I za kraj sam ostavila ono za što sam smatrala da će dati najzanimljiviji efekt – Dior Rock Coat i Misslyn Elegance. 



Ovdje je riječ o laku sa sand efektom i zanimalo me kako će izgledati preko njega i nisam se razočarala



Uistinu je dao taj tamniji i smokey izgled, no i dalje proviruju šljokice od Misslyna.





Sam lak ima izvrsnu, široku i oblu četkicu koja omogućava savršeno apliciranje.




Mislim da je ovaj top coat izvrsna stvar jer zapravo „podupla“ vašu kolekciju lakova jer svaki lak dobiva i još jedno, novo lice. Uistinu daje ono što obećava: smokey, ali glossy finish (osim na teksturnim lakovima što je očekivano).

Kako se vama sviđa ovaj top coat?
Vaša Nives



Rock Coat ima 10 ml , dostupan je u parfumerijma ili online. Cijenu Vam zaista ne mogu napisati jer je poklon , ali koliko vidim, online ga se nadje za 20-ak dolara :)

Oznake: , , ,