Kanebo Pore Clarifyng Essence- recenzija





Večeras Vam pišem o jednom proizvodu kojeg koristim zadnjih godinu dana.

Radi se o Kanebovoj esenciji za dubinsko čišćenje mitesera i pora.




Kada mi je preporučena ove esencija, rečeno mi je da se koristi na Kanebov način : između STEP 1 i STEP 2, što bi prevedeno na nas jezik značilo da je STEP 1 čišćenje lica uljem, mlijekom ili čime već čistimo.
Potom se utrlja par kapi ove esencije na problematične dijelove koji su skloni miteserima i punjenju pora, i na kraju završi STEP 2, odnosno umivanjem gelom ili pjenom.



Ovaj proizvod dolazi u staklenoj bočici u količini od 25 ml , i izgleda kao serum.

Na vrhu ima staklenu kapaljku kojom se  lako doziraju kapi za jedno korištenje.



I sama tekstura podsjeća na serum, uljasta i vrlo ugodna na koži. Moram priznati da me jako iznenadila.  Do sada, sve proizvode namijenjene miteserima ili porama  koje sam probala su bila vodenasta i dosta peckala za lice.

Dakle, nakon čišćenja sam nanosila 5 do 7 kapi na T zonu. Trljala 30 sekundi kako bi se  "otopili"  miteseri i izvukle nečistoće i potom umila.

Ponavljala sam tako dva puta tjedno i rezultat 0 bodova: miteseri su i dalje tu, pore i dalje proširene i od obećanja nema nista :(



Prilikom posjeta parfumeriji, žalila sam se da proizvod ne funkcionira i u čemu je problem. Odgovor je bio da ova esencija "radi" samo ako se koristi uz Kanebo proizvode za čišćenje za koje bi trebalo izdvojiti oko 120 eura da vidim da li je tako :D

Dakle, moj dojam i zaključak: najgore potrošenih 350 kn ( 50 eur) posljednjih godinu dana.

Sastojci:



Jeste li probale ovaj proizvod? Koje su Vaše preporuke za crne gadove na nosu ?

Oznake: ,