Skincode Kozmetika



Skincode - Švicarska dermatoloska njega osnovana je 1998. godine.

Švicarska je poznata po svojimprekrasnim krajolicima i prirodnim izvorima. Priroda kao uzor čistoće, harmonije i ravnoteze je model SKINCODE linije.

Osnove formula Skincode proizvoda su najsofistiranija medicinska idermatološka ispitivanja , biološki sastojci te biljni ekstrakti u najčišćem obliku.


Skincode nudi 3 linije proizvoda prilagođenih svakom tipu kože. Proizvodi su namijenjeni očuvanju zdravlja i ljepote čak i najosjetljivije kože.


Skincode Exclusive je linija za zrelu kožu, koja pokazuje znake starenja. Ona se sastoji od cijelog spektra izuzetnih tretmana protiv starenja koji se baziraju na revolucionarnom aktivnom, obnavljajućem celularnom kompleksu ACR & ACRG-2 (aktivni obnavljajući celularni kompleks i aktivni obnavljajući celularni kompleks druge generacije), koji svojim višestrukim biološkim ciljanim djelovanjem podstiču metabolizam i obnovu stanica.

Skincode Essentials proizvodi iz ove linije sadrže sve ono što vašoj koži treba, a ništa od onoga što joj nije korisno. Upravo zbog toga daje lijep izgled i svježinu koži lica. Glavni sastojak proizvoda Essentials linije je CM-glukan, koji je prirodni polisaharid i stimuliše imuni sistem kože, pomaže njenom obnavljanju i oporavlja njenu hidrirajuću barijeru koja štiti kožu od prijevremenog starenja.

Skincode Essentials Age Lab linija je nova generacija antiage-ing dermatološke njege, koja razumije kožu tako što oponaša njenu slojevitu strukturu.
Sve linije u svom asortimanu sadrže preparate za čišćenje lica, kreme za njegu, kao i serume.




Skincode Bosnia ( klik)

u projektu za prestanak pusenja, daruje dnevnu kremu 50 ml.


Ako se jos niste uvjerile u kvalitetu Skincode kozmetike, navratite u jednu od MojApoteka ili

Blanc  Magnifique Studio ( klik) iz Banja Luke koji je takođr vrijedan sponzor naseg projekta .




Moj Skincode haul ukljucuje ova dva proizvoda



-S.O.S. oil control emulzija

- Essentials 24h-cell energizer krema, mini pakiranje dobiveno na promociji, odlicna recenzija kod moje imenjakinje Martine  :)



Jeste li probale Skincode kozmetiku? Koji su Vasi dojmovi i favoriti?









Oznake: ,