Vichy event- predstavljanje Idealia life seruma





Drage moje, jučer sam bila pozvana na prvu Vichy Anti-Age Akademiju koja se održala u prostorijama domaćina Vichy-a.

Za mene je to bio pravi događaj, osim novinara, farmaceuta i vodećih ljudi brenda, bile su i moje drage kolegice blogerice i ja sam naprosto očarana cjelokupnom organizacijom i gostoprimstvom :))

Tema eventa je bila, a što drugo nego idealna koža!

Svi znamo za proizvode Idealia ,ovog puta obitelji Idealia pridružio se novi član :

Idealia Life Serum



 Novo Vichyevo otkriće pruža učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove te je ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte licaDr. Sanja Petek Modrićspecijalist dermatovenerolog održala je stručno predavanje o bihevioralnom starenju, dok je Vesna Manestar,  direktorica marketinga Vichya predstavila djelotvornost novog proizvoda i rezultate studije. Predstavnici medija imali su priliku isprobati Idealia teksture na Anti-age osjetilnoj radionici.


Nakon predstavljanja Idealia Life seruma od strane direktorice marketinga Vesne Manestar, poslušali smo i pogledali ekspertizu doktorice Sanje Petek Modrić, koja je govorila o uzrocima starenja, procesu starenja , te vanjskim i unutarnjim faktorima starenja.


Mene se osobno najviše dojmila činjenica da žene spavaju po strani i tako najviše gužvaju kožu oko očiju , dok muškarci najviše vole spavati na trbuhu i tako ranije dobivaju bore na čelu .

Dakle, drage moje: spavajamo na leđima, kaže doktorica da je tako koža najopuštenija i stvara se najmanje bora !

Nakon poučnog predavanja doktorice, otvorila su se vrata i bile smo počašćene divnim kremastim desertima s finim okusima maline, lješnjaka, jagode i drugim ukusnim sastojcima.

Prelijepe domaćice, pokazivale su nam teksturu seruma, odgovarale na sva naša pitanja.

Jednom rječju : divno i vrhunski !

A sad još malo o najnovijem Vichyvom otkriću:

  
IDEALIA LIFE SERUM
PRVI VICHY IDEALIZATOR KOŽE DORASTAO IZAZOVIMA VAŠEG ŽIVOTA

Rujan 2013. – Predstavljanjem posljednje inovacije u liniji IDEALIA, Laboratoriji Vichy donose sasvim novi pogled na starenje kože poznato kao i bihevioralno starenje. Radi se specifično o starenju kože koje nije rezultat izravnih bioloških promjena, već negativnih čimbenika kojima je koža izložena. Upravo čimbenici poput stresa nedostatka sna, neuravnotežene prehrane te UV-zračenja izravno utječu na izgled i kvalitetu kože. Vichy stoga premijerno predstavlja Idealia Life Serum kao učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove te ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte lica.

Vizija starenja se promijenila
Sveobuhvatna višegodišnja istraživanja Laboratorija Vichy pružila su novo znanje i razvila potpuno nove poglede o starenju kože koje  uključuje značajan čimbenik – život. Način života i negativni utjecaji kojima smo izloženi poput nedostatka sna, zagađenja zraka, stresa, neuravnotežene prehrane, manjka fizičke aktivnosti, hormonalne neravnoteže, UV zračenja te suhog vremena utječu na izgled kože i mogu ubrzati proces starenja. Dobar primjer, koji dokazuje starenje pod utjecajem načina života možemo naći kod jednojajčanih blizanaca koji unatoč istom genetskom kapitalu i dobi uz različite utjecaje tijekom života nemaju istu kvalitetu kože te zbog toga odaju dojam različite starosti.



7/10 ŽENA PRIZNAJE DA DNEVNO RADE BAREM JEDNU STVAR KOJA NEGATIVNO UTJEČE NA NJIHOVU KVALITETU KOŽE*. STARENJE POD UTJECAJEM ŽIVOTA - BIHEVIORALNO STARENJE DANAS POSTAJE STVARNOST, KOJU NE MOŽEMO IZBJEĆI

U usporedbi s kronološkim i hormonalnim starenjem, gdje se na vrijeme u kojem se starenje odvija, ne može utjecati,  starenje pod utjecajem života pruža mogućnost da se promijenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja te potaknemo promjene na koži u vlastitu korist.

[LR2412+LHA]
Kompleks za transformaciju kvalitete kože je jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, derivata jasmonske kiseline te derivata salicilne kiseline, koji djeluju na sve dimenzije idealne kože,  kako na površini, tako i u dubljim slojevima.
POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA zaglađuje površinu kože.
BOJA I TEN KOŽE: LR2412 potiče obnovu epidermisa, a LHA korigira pigmentacijske nedostatke.
ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovno aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.
Idealia Life Serum osigurava spektakularnu transformaciju kvalitete kože:
ü  kože pod utjecajem stresa
ü  kože pod utjecajem prevelike izloženosti UV-zrakama
ü  kože pod utjecajem zagađenja okoline i dima
ü  kože pod utjecajem neuravnotežene prehrane

UZ IDEALIA NJEGU ZA POBOLJŠANJE KVALITETE KOŽE IDEALNA KOŽA NIJE VIŠE SAMO SAN. ZA IDEALNU RUTINU IMATE MOGUĆNOST IZBORA MEĐU PROIZVODIMA IDEALIA dnevna njega, IDEALIA PRO njega koja korigira pigmentacijske mrlje, IDEALIA BB i novom zvijezdom u liniji IDEALIA LIFE SERUM.

Preporučena neobavezna cijena proizvoda Idealia Life Serum je 282,04 kuna.
* test potrošača, 300 žena 


I za kraj, pogledajte trenutke atmosfere kojoj sam prisustvovala:





Hvala Vichy na pozivu u Vašu Anti Age Akademiju, divnom gostoprimstvu, a iznad svega poučnom eventu !!

P.S. Moram Vam se pohvaliti i na poklonu kojeg sam dobila :)))



Oznake: , ,