Youngblood Pressed Mineral kompaktni puder ( medium)



Svaka žena posjeduje barem jedan puder u kamenu kojeg redovito nosi u torbici i koji služi za sitne popravke i matiranje tokom dana i večeri.

Danas je riječ o Youngblood mineralnom puderu od riže kojeg sam dobila na probu od Bahlen Beauty Studia.



Dolazi u tri nijanse: svijetla, srednja i tamna ,  od kojih je moj primjerak u srednjoj ( medium) nijansi.

Koliko sam uspjela vidjeti, svijetla nijansa je jako svijetla i prilagođena ženama vrlo svijetle puti dok je treća tamnija nijansa zaista jako tamna i definitivno odgovara tamnoputim ženama.


Ambalaža je jako elegantna i kvalitetna.  U proizvodu dobijete 10 grama pudera prekrivenog plastičnom folijom koja štiti prah, ogledalo i spužvicu .

Iako nanosim pudere u kamenu svojom Face Expert brush , spužvica nije nimalo loša i odlično služi za popravljanja tokom dana .






Puder ima dvije namjene: kontrolira sjaj i pomaže smanjiti pojavu pora i finih linija.


Što se tiće matiranja, jako sam zadovoljna. Nanosim ga na moju T zonu koja se masti i nekoliko sati sam mirna .




Puder ima i  funkciju smanjiti izgled proširenih pora. :  lice izgleda besprijekorno  (naravno uz odgovarajuću podlogu),   dodatno ne naglasi te se ne uvlači u bore i pore što je jedan veliki plus i meni  najvažnija karakteristika koju tražim kod pudera u kamenu.



Ono što mi se najviše dopada kod ovog pudera je mat finiš bez osjećaja stezanja. Obično me većina pudera isušuje i nakon nekoliko sati imam neugodan osjećaj na licu, kao što je dehidriranost, isušenost, nakupljanje pudera na pojedinim mjestima na licu.
Znate ono kada se pogledate a puder se nagomilao oko nosa ili ispod očiju :)

Toga kod ovog pudera nema, vrlo je lagan i prozračan. Ne prekriva no to mu nije funkcija , iako s njim uspješno možete prekriti sitne nedostatke kao što su crvene ili smeđe mrljice.






Sastojci:


Youngblood Mineralna kozmetika kreirana je bez klasičnih iritanata- kemijskih spojeva, umjetnih bojila i konzervansa.

Proizvodi su namijenjeni svima a posebno ženama s osjetljivom kožom. Izvorno su razvijeni  u suradnji s vrhunskim liječnicima u medicinske svrhe , stoga možete biti sigurne kako stavljate zdrave i kvalitetne proizvode .

Youngblood ne testira na životinjama i ne sadrži parabene  što je vjerujem mnogima važan podatak:




Cijena Pressed Mineral Rice pudera iznosi 199,00 kn ( 26,50 eur ), što je po meni korektno za ovako odličan proizvod koji može dugo trajati.

Puder možete kupiti u Bahlen Beauty Studiju u Zagrebu, ili preko njihovog online shopa gdje šalju i u ostale zemlje, ne samo u Hrvatsku.

Želja mi je isprobati i ostale proizvode ove  kozmetike jer sam i sama ljubiteljica  mineralne kozmetike , s kojom sam uvijek imala fantastična iskustva.

Jeste li probale Youngblood kozmetiku? Volite li mineralnu kozmetiku?


Oznake: , ,