Jesenski favoriti - dekorativa







Posljednja dva mjeseca , priznajem, nisam  puno isprobavala dekorativu.

Ipak, imam nekoliko favorita za kojima sam posezala svakodnevno.





- Dermalogica Age Smart primer za lice - koristim ga ponekad ispod pudera, a ponekad i samostalno  kada mi je lice u boljoj fazi i ne treba jako prekrivanje.

- Glo Minerals baza za lice - lagana, hidratantna baza koju  sam najviše koristila oko očiju kako bih popunila borice i učinila korektor postojanijim. Detalji u ovom postu.

- Guerlain BB krema - o njoj sam pisala u ovom postu. Jedina zamjerka je pretamna nijansa koju uspješno posvijetljujem s Manic Panic posvjetljivačem pudera.



- Vichy Normaderm Teint puder u nijansi 25 nude- godinama kupujem Vichy pudere i najdraži mi je puder iz linije Dermablend, ipak u posljednje vrijeme odgovara mi ovaj lagani, nekomedogen puder za kojim posežem uvijek kada mi lice poludi. Detaljna recenzija uskoro.


- korektori protiv nepravilnosti- bez ovih pomagača ne izlazim nigdje.

Na fotografiji je momentalna postava , a uskoro slijedi međusobna usporedba.



-  Avene žuti korektor : korektor koji prekriva tamne podočnjake. Recenzija također spremna i uskoro možete čitati moje dojmove.






- Estée Lauder rumenilo u nijansi Deep Spice divno postojano rumenilo u nijansi boje mesa, kakve najčešće volim vidjeti na svojim obrazima. Ne začepljuje pore, ne uzrokuje nikakve iritacije, postojano satima.




- P2 ruž u nijansi Copacabana: otkako sam ga dobila, ne odvajam se od njega. Nijansa kao stvorena za mene :)


- Shiseido Smoothing Lip Pencil u nijansi OR310. Druga po redu, dovoljno govori koliko ju volim.


- Aminoenesis serum za trepavice: o ovom čudu, više sam pisala ovdje.

- Catrice Maximum resist maskara: treća po redu, volim ovu maskaru iz razloga što mi drži trepavice dugo uvinutima, vjerojatno jer je vodootporna

-Lancome Baby Doll maskara: odlična maskara koju sam nažalost  potrošila. 


- MAC Studio Fix  u nijansi NC30, odličan puder koji je s pravom u favoritima . Više o njemu i usporedba s ostalim puderima u kamenu uskoro.


- The Balm Mary Lou Manizer : divan proizvod. Obožavam highlitere i otkako sam ga dobila od Mell i Mirne , ne ispuštam iz ruke.



- Revelique lakovi: oduševljena sam njihovom pigmentiranošću i kvalitetom. Nadam se da će uskoro doći i u Hrvatsku .


- Golden Rose pjeskić u nijansi 58:  poklon od Mirne i oduševljena sam!!  Planiram kupiti još nekoliko iz ove kolekcije .


- Seche Rebuild : proizvod koji mi je očuvao nokte od listanja. Recenzija uskoro kao i usporedba s ostalim proizvodima iste namjene.

- Poshe Top Coat: čuveni nadlak za brzo sušenje laka na noktima. Koliko mi je dobar govori činjenica da sam kupila bocu od 180 ml + još jednu u zalihama ;D


Dolaskom hladnijeg vremena, moje nijanse i teksture makeup proizvoda će se uvelike promijeniti, koji će biti favoriti zime, vidjet ćemo .

Dijelimo li koje proizvode?

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , ,