Jesenski favoriti





Prelasci godišnjih doba oduvijek su kaotični za moju kožu i kosu.

Ove godine jesen je prelijepa, topla i sunčana, a time i vrlo naklonjena mojoj svakodnevnoj rutini.

S obzirom da je moj tip kože izrazito mješovit, opet kombiniram više preparata kako bih uravnotežila suhe i masne djelove.


Moja lista favorita posljednja dva mjeseca ovako izgleda:

Preparativa lice:


- Shiseido benefiance krema za čišćenje i umivanje - iako mi je prodana kao nešto što je namijenjeno dehidriranoj koži, ne slažem se s time, ali u ovom toplom periodu odlično je poslužila. Detaljna recenzija slijedi uskoro.

- Green Girl Wet the skin tonik za lice - kombinacija više hidrolata i ostalih aktivnih tvari odabranih prema mom tipu kože. Tonik koristim ujutro i tijekom dana za osvježenje lica.  Recenzija također uskoro.

- Green Girl As Time Goes By  serum za lice - hibrid seruma i lagane kreme, fantastični sastojci i učinak. Recenzija uskoro.



Aminogenesis Simply One krema – koristim ju ujutro ispod BB kreme ili pudera. Hidratizira, čini pore nevidljivima, ne masti i savršena je baza za puder/BB kremu jer je puna silikona. 

- Vichy Normaderm Ant-Aging krema - fantastična krema za moje masne i začepljene djelove lica. Detaljna recenzija u ovom postu.

- Dr. Weyergans C7 PLUS krema - ovo je krema s kapsulama stabilnog C vitamina i koristim ju kao noćnu kremu ili kao masku kad želim izgledati turbo svježe.

- Vichy Neovadiol krema za područje oko očiju -  hranjiva krema za moje dehidrirano okoloočno područje sa zgodnim aplikatorom kojim dodatno dreniram podočnjake.



- Dr. Brandt dermoabrazija za lice koju koristim nekoliko mjeseci, a recenzija je već spremna.





- Vichy gelasti piling iz linije Normaderm: imala sam ga prije nekoliko godina i ne znam ni sama kako sam zaboravila na njegovu učinkovitost u periodima kada mi lice poludi i stvori se milijun komedona i akni.
U navalama problema na licu, koristim ga svakodnevno umjesto gela za umivanje i pokazao mi je bolje rezultate od LRP, Murada i ostalih sličnih gelova koje imam u svojoj kolekciji.


- NovExpert Expert Radiance piling/maska s C vitaminom:  malo previše pilinga u favoritima, ali ja jednostavno ne mogu bez njih. Ovaj proizvod koristim kao masku jednom tjedno i do detaljne recenzije, mogu samo reći „wow“.




- Dr.Pasha Zlatni melem: za ovaj melem imam samo riječi hvale. Iako nisam ljubiteljica melema i masnoće koju oni ostavljaju, ovaj proizvod je tako divan da ga pažljivo koristim kako ne bih prebrzo potrošila .

- Chanel Hydramax balzam za usne:  u početku mi je bio onako meh, vremenom je pokazao koliko dobro njeguje. Koristim ga za dnevnu njegu jer je za noć preslab za moje usne.

- Green Girl Cherry lips piling za usnice: bez ovog malog čuda ne želim nikada ostati više. Osim što obavlja svoj posao odlično, pomaže mi da mi se usnice tokom dana manje suše, ljuskaju ili pucaju. Detaljna recenzija u ovom postu.

Preparativa tijelo :



- L´occitane piling gel za tuširanje - obožavam miris badema, iako piling nije posebno učinkovit, volim ga radi mirisa i divnog osjećaja na koži nakon tuširanja.

- Aminogenesis Coccon losion za tijelo – Detaljna recenzija u ovom postu.

- Barfuss maska za stopala - poklon od A little makeup Obssessed, svaka pohvala za ovaj odličan proizvod.

- Eucerin krema za ruke: u ovom toplom prijelaznom razdoblju zadovoljavala je moje potrebe kod strašno isušene kože na rukama. S dolaskom hladnijeg vremena, bojim se da će biti prelagana.


Kosa:





- Vichy Neogenic šampon protiv ispadanja i za gustoću kose: zasluženo mjesto među mojim favoritima, a koliko mi je pomogao, uskoro ćete moći čitati.

- Matrix Biolage Fiberstrong krema za čvršću kosu:  divan miris i učinak. Kosa je pod rukom čvršća, mala zamjerka je preslaba hidratacija, ali to joj nije zadaća pa opraštam.
Predlažem da pročitate recenziju Loredane na Ogledalu ako već niste.

- Girzl Only šampon za suho pranje : ovog proizvoda nažalost nema u Hrvatskoj i ja sam ga dobila na poklon od Selme s Meteo Beauty bloga. Jako sam zadovoljna, posebno jer je namijenjen smeđoj kosi. Dok ne natipkam svoj dojam, predlažem da pročitate Selminu recenziju .

- Macadamia ulje za kosu: ovo je jedino ulje koje ne umasti moju kosu pretjerano, stoga mu se uvijek vračam.


Obožavam svoju trenutnu postavu proizvoda i mislim da ću se s njima družiti još jako dugo.
Trenutno sam u potrazi za dobrom maskom za kosu koja obnavlja, a ne otežava kosu i svaka Vaša preporuka je dobro došla <3

I da, promijenila sam i frizuru , kako Vam se dopada?



Sutra pišem o dekorativnim favoritima, pišite mi jeste li isprobale koji proizvod  iz moje postave? Koji proizvodi su Vaši trenutni favoriti?

Oznake: , , , , , , , , , , , ,