Kampanja Breast Cancer Awareness, podrška Estee Lauder i Clinique udruzi Sve Za Nju

Posted by Dear Skin at 00:03


Kao velika ljubiteljica kampanja za zdravlje žena, iznimno mi je drago da mogu pisati o ovoj hvale vrijednoj kampanji koja je krenula ulaskom u listopad .

Naime, listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i mjesec osvještavanja žena na važnost pregleda i samopregleda .

Nažalost, danas puno žena obolijeva od ove opake bolesti i zato je vrlo važno činiti redovite preglede na koje nas kroz svoju edukaciju i materijal savršeno educira udruga " Sve Za Nju" .
Udruga  " Sve Za Nju" osnovana je 2008. godine i pruža podršku ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima .

Osnovan je i Centar za psihološku pomoć , a osim psihološke pomoći pruža i smještaj ženama iz udaljenih područja za vrijeme liječenja u Zagrebu.

Rad udruge je zaista iscrpan, jer osim svega nabrojanog, organizirane su i edukacijske radionice , savjetovališta i specijalizirani programi za oboljele žene.

Svi programi su besplatni i možete ih kontaktirati na mail info@svezanju.hr i na broj telefona 01/ 6418-765.O međunarodnoj kampanji Estée Lauder Companies u 2013. – Breast cancer Awareness (BCA)Orvas Plus d.o.o. kao distributer brandova kompanije Estée Lauder, predstavlja kampanju Breast Cancer Awareness (BCA) koju je je osmislio ELC (Estée Lauder Companies). U Hrvatskoj se ova uspješna suradnja s udrugom Sve za Nju nastavlja već četvrtu godinu zaredom. Do danas je ova kampanja diljem svijeta skupila vise od 48 milijuna dolara za istraživanje, edukaciju i medicinske usluge, a cilj joj je podići svijest o važnosti ranog otkrivanja raka i o zdravlju dojke .Estee Lauder i Clinique predstavili su danas dva seta koja će se moći kupiti do kraja godine u Iris, Douglas i Muller parfumerijama i parfumeriji Anabella u Splitu :Cijena paketa :

- Estee Lauder 379,00 kn

- Clinique 339,00 kn

50 % maloprodajne cijene proizvoda označenih rozom vrpcom biti će donirano udruzi Sve Za Nju .

Pregledi liječnika su iznimno važni, ali kako se samopregledati pogledajte u nastavku u brošurama i materijalu Udruge koja je pripremila za sve :
Samopregled jednom mjesečno ne oduzima puno vremena a puno možemo i same napraviti za naše zdravlje, stoga nemojte zanemariti ove preglede .


U nastavku pogledajte fotografije s današnjeg predstavljanja ovih divnih i humanitarnih paketića koje se održalo u parfumeriji Douglas u zagrebačkom shopping centru Cvjetni:I moje ljepotice , kolegice s blogova Anaviglam, Cydonia Makeup, A little Make up Obsessed i Alter Ego Style <3
Za kraj još jedna obavijest i apel svim ženama:

Središnje događanje će biti 5.10.2013. od 10-16 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje će se dijeliti edukativni i promotivni materijali te prodavati proizvodi kojima će se prikupljati sredstva za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

19 komentari:

 1. Svaka čast na akciji. Nažalost,moja prijateljica je preminula od raka .Preporučila bih i ja svim ženama da odlaze na preglede i same pregledavaju dojke- ja to radim nekoliko puta mjesečno .

  Lijepe fotografije i kolegice su ti prekrasne !

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Žao mi je za prijateljicu :(

   Jako je važno obavljati preglede, mnogi se životi mogu tako spasiti i zaista hvale vrijedna kampanja koja će nadam se imati veliki odjek

   Izbriši
 2. Bravo za akciju! Setovi su divni, baš kao i blogokoleginice :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se , i setovi i blogokoleginice a i kampanja <3

   Izbriši
 3. i hvale i pažnje vrijedna akcija :D
  ovaj mjesec idem na svoju prvu mamografiju ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Svaka čast na akciji. Setovi su baš zanimljivi i privlačni :)
  Blogokolegice su ti lijepe i mlade!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja kažem, svaka čast !

   A kolegice i setovi su prava <3

   Izbriši
 5. Divan ti je ovaj post, i dobra je akcija. Moja mama je umrla od raka dojke, i u njeno ime i ime svih koje se bore sa tom bolešću treba promovisati značaj PREGLEDA. To nažalost nije nešto što se ne može desiti nama i što se dešava nekom tamo drugom. Mnogo žena sa kojima sam razgovarala reklo mi je nešto u stilu da njima niko nije imao rak, pa njima pregled ne treba. E to je najgora i najveća zamka, jer to ništa ne znači, to jest ne znači da ne mogu oboljeti. Do 40. bi trebalo bar jednom godišnje na ultrazvuk, ako koristite kontracepcijske pilule onda dva puta godišnje. Poslije četrdesete mamografija:) Budite mi PREGLEDANE, lijepe i nasmijane:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Draga Daca, jako mi je žao zbog majke.

   Napisala si prekrasan komentar koji je bit svega, ovo se ne događa nekom drugom, ovo se može dogoditi svakome i pregledi su iznimno važni.

   Hvala ti na komentaru <3

   Izbriši
 6. kao sto sam vec i napisala, odlican dogadjaj, samo treba raditi na sirenju svesti o pregledu i brizi o sebi i svom zdravlju!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se i nadam se da će odjeknuti daleko, ne samo u Zagrebu :))

   Izbriši
 7. Već sam pisala kod koleginiće na blogu, akcija vam je odlična i svaka čast!

  OdgovoriIzbriši
 8. <3
  Divna akcija..šteta što je samo u Zagrebu..:/
  Što se tiče samopregleda i pregleda, to obavljam redovito.
  Ali kada se sjetim svoje mame i što se njoj dogodilo, pomislim da nema garancije za ništa. Išla je na preglede, ultrazvuke i mamografije barem jednom na godinu. Pa je rak došao tamo gdje ga nikad nebi očekivala. Na žalost, rak dojke nije jedini koje pogađa žene. Tako da smatram da je, osim pregleda i samopregleda (tamo gdje je samopregled moguć), izrazito bitno i slušati svoje tijelo. Jer tijelo UVIJEK daje signale da nešto nije u redu.
  :) :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Draga Killer Quen, jako mi je žao zbog majke.
   Nažalost, ovakve bolesti ne bole i često je kasno kada se otkrije. Zato je jako važno kako si napisala osluškivati svoje tijelo i ići na preglede.

   Udruga djeluje i izvan Zagreba, sve su informacije na linku kojeg sam ostavila pa možda nekome pomogne :)

   Izbriši
 9. Divan event, predivna akcija a kolegice blogerice izuzetne :D.

  OdgovoriIzbriši
 10. Divota! Rekla sam ti da mi je mama bolovala, ali se izliječila. Ja idem na ultrazvuk svake godine. <3

  OdgovoriIzbriši