Kampanja Breast Cancer Awareness, podrška Estee Lauder i Clinique udruzi Sve Za Nju







Kao velika ljubiteljica kampanja za zdravlje žena, iznimno mi je drago da mogu pisati o ovoj hvale vrijednoj kampanji koja je krenula ulaskom u listopad .

Naime, listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i mjesec osvještavanja žena na važnost pregleda i samopregleda .

Nažalost, danas puno žena obolijeva od ove opake bolesti i zato je vrlo važno činiti redovite preglede na koje nas kroz svoju edukaciju i materijal savršeno educira udruga " Sve Za Nju" .




Udruga  " Sve Za Nju" osnovana je 2008. godine i pruža podršku ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima .

Osnovan je i Centar za psihološku pomoć , a osim psihološke pomoći pruža i smještaj ženama iz udaljenih područja za vrijeme liječenja u Zagrebu.

Rad udruge je zaista iscrpan, jer osim svega nabrojanog, organizirane su i edukacijske radionice , savjetovališta i specijalizirani programi za oboljele žene.

Svi programi su besplatni i možete ih kontaktirati na mail info@svezanju.hr i na broj telefona 01/ 6418-765.



O međunarodnoj kampanji Estée Lauder Companies u 2013. – Breast cancer Awareness (BCA)



Orvas Plus d.o.o. kao distributer brandova kompanije Estée Lauder, predstavlja kampanju Breast Cancer Awareness (BCA) koju je je osmislio ELC (Estée Lauder Companies). U Hrvatskoj se ova uspješna suradnja s udrugom Sve za Nju nastavlja već četvrtu godinu zaredom. Do danas je ova kampanja diljem svijeta skupila vise od 48 milijuna dolara za istraživanje, edukaciju i medicinske usluge, a cilj joj je podići svijest o važnosti ranog otkrivanja raka i o zdravlju dojke .



Estee Lauder i Clinique predstavili su danas dva seta koja će se moći kupiti do kraja godine u Iris, Douglas i Muller parfumerijama i parfumeriji Anabella u Splitu :



Cijena paketa :

- Estee Lauder 379,00 kn

- Clinique 339,00 kn

50 % maloprodajne cijene proizvoda označenih rozom vrpcom biti će donirano udruzi Sve Za Nju .

Pregledi liječnika su iznimno važni, ali kako se samopregledati pogledajte u nastavku u brošurama i materijalu Udruge koja je pripremila za sve :




Samopregled jednom mjesečno ne oduzima puno vremena a puno možemo i same napraviti za naše zdravlje, stoga nemojte zanemariti ove preglede .


U nastavku pogledajte fotografije s današnjeg predstavljanja ovih divnih i humanitarnih paketića koje se održalo u parfumeriji Douglas u zagrebačkom shopping centru Cvjetni:







I moje ljepotice , kolegice s blogova Anaviglam, Cydonia Makeup, A little Make up Obsessed i Alter Ego Style <3




Za kraj još jedna obavijest i apel svim ženama:

Središnje događanje će biti 5.10.2013. od 10-16 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje će se dijeliti edukativni i promotivni materijali te prodavati proizvodi kojima će se prikupljati sredstva za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

Oznake: , , , ,