New In Special

Iako sam obećala samoj sebi da neću više pisati New in postove, ovo je specijalna prilika koju želim sa svima podijeliti.

U 10 mjeseci postojanja mog bloga kojeg sam otvorila bez ikakvih očekivanja i slike što me čeka kroz ovaj moj krasan hobi, došlo je da podijelim radost sa cijelim svijetom.


Osim prekrasnih poznanstva uživo, stekla sam mnogobrojne prijateljice.

 Prijateljice u pravom smislu riječi:  razumijevanje, poštovanje, rame za plakanje, pomoć u svakom smislu, veselje i smijeh...sve ono što prava prijateljstva pružaju.

Neka su virtualna jer smo, nažalost, predaleko jedne od drugih , a neka su se produbila ispijanjem kavica i odlascima u šetnje i šopinge.

Stekla sam mnogo čitateljica koje mi se redovito javljaju, i Vi ste drage,  moje prijateljice.

Nemate pojma koliko mi znači kada mi pošaljete mail ili poruku u kojima smo se zbližili, stekle povjerenje , u kojima se jadamo, veselimo, dijelimo radost i oko sitnice...


Krasne ste sve i HVALA Vam što me pratite, podržavate i da nema Vas ne bi bilo ni ovog mjesta !

Ovaj dio posta je moj specijalni New In u kojem sam dobila toplinu i Vaše srce.

A sad na ono čime se moram pohvaliti i što mi je uljepšalo dane :

Jane Iredale puder Amazing Base, dar moje čitateljice Petre koja je htjela da ga isprobam i napišem svoje mišljenje.

Hvala Petra, uskoro pišem recenziju <3Zatim me iznenadio paketić čitateljice _lolly, koja zna moju ljubav prema Tom Ford-ovim parfemima i odvojila za mene dekant i tester BB kreme koju još nisam probala.

Hvala <3Stiže paketić iznenađenja od Perse s bloga Beauty&Sweets


 Ovaj ljepotan je stigao od moje drage kolegice Beauty Blogette , žene s savršenim ukusom i koja  je pogodila ravno u sridu :))


Poklon kojeg nisam stigla prijaviti u mom zadnjem rođendanskom new in postu, stigao ravno od kolegice blogerice i prijateljice A little make up obsessed


Nedugo zatim, stiže mi jedno predivno iznenađenje od drage čitateljice scarfs.


Draga scarfs je putovala na izlet u Ikeu i sjetila se mene , te mi tamo kupila ovu divnu kutiju koja se rasklapa.  Savršeno praktičan i lijep poklon.

Uz njega je i krasan mali ručnik kakve najviše volim, te nekoliko proba šampona i regeneratora koje sam potrošila :)
Hvala <3

Divna Green Girl koju slobodno mogu nazvati prijateljicom, žena koja mi je pomogla u mnogim životnim nevoljama, koja nikad nije rekla ne, koja uvijek ima vremena za mene, čije srce je veliko kao kuća i koja mi je pomogla na raznim poljima , a ne samo u kozmetici, šalje svoj paket


"Speciale za Dear Skin"

Hvala <3


 Mirna s bloga A Girl in Berlin  i Meli s bloga Mell's corner , blogerice čije postove i mišljenje  iznimno cijenim, i prije svega prave prijateljice, šalju mi ovaj predivan paket :


U njemu se nalazi čuveni Mary-Lou Manizer, divota od highlitera i o kojem ste vjerojatno čitale puno hvalospjeva.
Zaista je preeedivan <3

Moj prvi pjeskoviti lak Golden Rose broj 58Oprostite na mojoj lošoj manikuri, htjela sam ga što prije nalakirati i fotografirati na suncu :))

P2 ruž u nijansi Copacabana

Vaša Martina Dear Skin <3
Oznake: , , , , ,