Vichy Normaderm Anti-Age krema


Nedavno sam pisala o sestrinom problemu s masnom i problematičnom kožom u ovom postu .

S obzirom da je moja koža mješovita, problematična na dijelovima poput brade, vrata i čeljusti, odlučila sam i ja isprobati Vichyevu kremu iz Normaderm linije prilagođenu potrebama žena iznad trideset godina.

Normaderm Anti-Age krema namijenjena je  koži sklonoj nepravilnostima (akne, miteseri, začepljene i proširene pore) , a s obzirom da je dodan vitamin C čini ju odličnim izborom i u borbi protiv bora.Svaka žena koja ima mješoviti tip kože zna koliko je ona zahtjevna i kako je takav tip problematično njegovati.

Dok obrazi vape za vlagom, T-zona, posebno brada i čeljust su konstantno masni. Pore se začepljuju i vrlo često imam zatvorene komedone kao i upalne procese.

Kremu sam nanosila upravo na ta problematična područja jednom do dva puta dnevno.Tekstura kreme je vrlo lagana, svjetlozelene boje . Osvježavajućeg mirisa i osjećaja na koži.

Ne masti kožu i brzo se upije.  Nisam primjetila isušivanje, odlično hidratizira moju mješovitu kožu.

Koristim  u sklopu večernje njege jer preko dana preferiram kreme koje sadrže UV filter i nisam primjetila  isušivanje, dapače, koža je hidratizirana i glatka.

Ipak, kada krene sezona grijanja, mislim da ću ubaciti i neki hidratantni serum ili hidratantnu kremu preko nje.


Kod mojih nepravilnosti , primjetila sam poboljšanje. Miteseri su puno manji a upale se javljaju puno rijeđe.  Komedoni nisu nestali , ali se manje primjećuju  i ne upaljuju se kao prije.Normaderm Anti-age sadrži:

- LHA koji vrši površinski piling kože, odčepljuje pore i obnavlja kožu

- Glikolna kiselina koja djeluje antibakterijski i smanjuje površinske nepravilnosti

- Vitamin C koji djeluje na bore 


Lista svih sastojaka:Proizvod bih preporučila svim ženama koje imaju problema s nepravilnostima stalno ili povremeno kao ja.

Iako spada u kategoriju anti-age, pogodna je  i za mlađu kožu jer dodani C vitamin može biti samo plus za svaku dob.U usporedbi s Normaderm Global Anti-imperfection kremom koju koristi moja sestra, Anti-age je za nijansu hidratantnija i time pogodna i za mješovitu kožu , a ne samo za masnu.

Cijena 150 kn (20 eur) za 50 ml.

Jeste li probale Normaderm anti-age?

Oznake: , , , , ,