Nuxe micelarna vodica s laticama ruže




Kada je u pitanju uklanjanje makeup-a i nečistoća s lica, micelarne vodice su moj prvi izbor.

Sigurna sam da sve znate  koje su prednosti micelarnih vodica u odnosu na ostale proizvode za čišćenje: uklanjanje svih nečistoća uključujući makeup u par poteza. Nema dodatnog umivanja, tonika ..vaše lice je odmah spremno za kremu .


Prije nekoliko mjeseci jako me razveselila aktualna Nuxe akcija gdje se uz kupovinu suhog ulja dobivala gratis micelarna vodicu, što mi je pružilo odličnu priliku da isprobam i ovaj proizvod.





Nuxe micelarna  s laticama ruže predviđena je za uklanjanje nečistoća s lica, očiju i usana . Također, namijenjena je osjetljivoj koži.

Ono što će oduševiti mnoge žene je  nježan miris ruže koji je potpuno u skladu s rozom ambalažom proizvoda.
Miris je prilično suptilan i ne zadržava se na koži, što je važno napomenuti ukoliko ne volite mirise u proizvodima za čišćenje.

Miris ruže dolazi od ruže damascena koja s ultra-nježnim micelima kokosa učinkovito uklanja sve nečistoće i šminku.




Kod uklanjanja makeup-a micelarnom,vrlo je važno ne šedjeti proizvod. 

Naime, mnoge žene natope blazinicu premalom količinom proizvoda pa im se dogodi da se makeup ne ukloni temeljito,  što može biti vrlo razočaravajuće.

U početku, trebale su mi tri blazinice kako bih temeljito uklonila kompletan makeup, sve dok nisam otkrila jednostavan trik kojim štedite proizvod, a temeljito uklanjate makeup.

Naime,  blazinicu prvo pošpricam termalnom ili običnom vodom, nakapam micelarnu te prislonim na  kapak oko  15-20 sekundi. Slično kao kada uklanjate makeup uljnim proizvodima.
Na taj način ne morate trošiti previše proizvoda, ne trljate i ne razvlačite osjetljivu kožu oko očiju i na licu , a temeljito uklonite sve nečistoće.

Ukoliko koristite vodootporni makeup, vjerojatno će biti potrebno par poteza više. Ja ga ne koristim pa u tom smislu nisam sigurna.




Boja proizvoda je lagano žućkasta što me prilično iznenadilo jer sam do sada navikla na potpuno proizirne micelarne tekućine .

Osjećaj nakon uklanjanja je čista i svježa koža.  Moja koža je prilično dehidrirana, posebno u ovo hladnije vrijeme. Samim time , iza  svakog čišćenja lica,ono vapi za dodatnom vlagom. Iza Nuxe micelarne nisam primjetila osjećaj isušenosti.

Sastojci:



Zadovoljna sam ovim proizvodom, preporučujem ga osobama koje vole miris ruže, nježno uklanjanje makeup-a. Proizvod ne isušuje i ne zateže kožu.

Osobama koje koriste vodootporni makeup ili puno makeup-a, predlažem prethodno čišćenje mlijekom ili uljem jer bi u suprotnom ovaj proizvod mogao biti prelagan.

Cijena vodice je oko 130 kn (17 eur) za 200 ml , iako sam ja svoj primjerak ulovila u spomenutoj akciji. Iskreno se nadam da će takvih paketa biti ponovo.

Redovitim korištenjem, micelarna  je trajala mjesec i  pol .


Jeste li probale Nuxe vodicu? Kojih metoda uklanjanja se najviše držite  u svojoj rutini?

Oznake: , , ,