Bioline kozmetika + blagdansko darivanje PART 6

Posted by Dear Skin at 10:41




Bioline JaTo Research and beauty- istraživanje i ljepota- najvažniji zadatak već više od 30 godina, kozmetička kuća koja nam dolazi  iz Italije.

Vrhunska kozmetika Bioline prisutan je u više od 40 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj od 2009. g.


 Smatra se jednim od inovatora svijeta kozmetologije.

Tim kozmetologa, kemičara, biologa, dermatologa i fizioterapeuta stalno radi na razvoju sigurnih proizvoda u kojima su prirodni sastojci visoke učinkovitosti.

Revolucionarni laboratoriji, moderni objekti , kozmetička istraživanja i korištenje najsuvremenijih tehnologija stavljenih u službu ljepote i zdravlja jedne su od odlika Bioline .

Laboratoriji avangarde u kojima nastaju proizvodi osiguravaju sigurnost, pouzdanost i kvalitetu proizvodnje.
Proizvodi sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi.

Bioline u svojoj širokoj paleti nudi učinkovite preparate za svaki kožni problem, stanje i vrstu kože, učinkovite anticelulitne preparate kao i proizvode za njegu tijela.  


Linije za lice  Bioline:



- Most Hydrating- Hidratantna linija povećava sposobnost epidermisa za stvaranje vlastite zalihe vode, štiti stanice kože od dehidracije i osigurava kontinuirano osvježenje tkiva kože.



-Perfect Age- Anti-aging linija optimizira sve vitalne funkcije kože, potiče regeneraciju lipida i proteina u koži, pruža čvrstoću i sjaj kože  i osigurava stalnu njegu i zaštitu. 



-Sweet Relief-  linija stvorena posebno za nježnu i osjetljivu kožu. Ima izvanrednu moć ublažavanja i svojstvo oporavka, osvježava kožu, povećava otpornost na vanjske utjecaje uz stalni osjećaj ugode.



- Reveillance Vit C plus DE-OX- štiti kožu od štetnih utjecaja kao što su dim, UV zrake, hladnoća, vjetar, a tekođer i od stresa. Linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.



Bioline proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.  



Ti se proizvodi pronalaze i u tretmanu namijenjenom uklanjanju bora lica i vrata za zreliju kožu iznad 40 godina pod nazivom 'Details of beauty'.




Osim osnovnih linija, u Bioline asortimanu, pronaći ćemo linije protiv bora, hiperpigmentacija, smanjenog tonusa kože, finih linija i dehidracije za njegu kod kuće, a posebno bih istaknula izuzetno kvalitetne i vrhunske preparate za profesionalce .

Cjelokupnu ponudu Bioline možete vidjeti na slijedećem linku.

Bioline kozmetiku možete naručiti na mail : bioline.prodaja@gmail.com,  

snjezana@agoram-kozmetika.com , porukom na Facebook ili u ovlaštenim kozmetičkim salonima.

Drage moje , Bioline Research & Beauty Hrvatska i Agoram kozmetika daruju jednu čitateljicu Dear Skin beauty bloga predivnim paketom iz limitirane kolekcije Božićnih paketa---link

VIT C PLUS DE-OX KIT 


SADRŽI :
• Reveillance Emulzija u tubi od 15 ml
• Reveillance Krema u tubi od 15 ml
• Reveillance Krema za oko očiju i usta u tubi od 15 ml



 Kako sudjelovati?

Sve što trebate napraviti je:

- ostaviti u komentaru ime pod kojim pratite Dear Skin blog i Bioline Research&Beauty Hrvatska te  mail adresu

- u komentaru navesti koje sastojke sadrži Bioline Reveilance DE-OX linija i koja je prednost Bioline u svijetu kozmetologije

- lajkati facebook stranicu Bioline Research & Beauty Hrvatska, te podijeliti darivanje ako želite

- svoje odgovore šaljite do ponedjeljka 23.12.2013. do ponoći. 

Nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrat ću jednu čitateljicu.

- darivanje je organizirano internacionalno.

Hvala Bioline Hrvatska i Agoram kozmetika, sretno svima!


P.S. Jeste li probale Bioline kozmetiku? Svaka preporuka dobrodošla :)



30 komentari:

 1. Pratim te naravno kao Super Nova, a lajkovla sam im stranu i kao SuperNova Koymetika i SN blogic. Naravno serovacu objavu. Darivanje je prelepo pa ne mogu da odolim da ne ucestvujem. Ta linija koja se poklanja mi je i najzanimljivija.
  A kao odgovor na pitanja je da Reveilance DE-OX linija sadrži serum, emulziju, kremu i okoloočnu kremu koja je i za oko usana. Naravno prednost ovakvih brendova je po meni što imaju veću koncentraciju kativnih sastojaka nego obicni drogerijski brednovi.
  aleksdobardzic@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Pratim te kao Vlatka Bratulić, like na Bioline stranicu kao Vlatka Bartulic.

  Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.Linija se sastoji od seruma, emulzije, kreme i okoloočne kreme koja je i za oko usana.

  Prednost Bioline proizvoda je ta funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata. Također kao najvažnija prednost Bioline proizvoda jest ta što sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi.

  Mail: vlatka.bratulic@gmail.com


  OdgovoriIzbriši
 3. Pratim te kao Danijela Juranić preko google računa, a pod svojim imenom sam lajkala Bioline Research&Beauty Hrvatska.
  Moj mail je: danijela.juranic@yahoo.com

  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost te kozmetike je što sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ksenija Vekić
  ksenija.vekic@gmail.com

  Bioline Reveillance Vit C plus DE-OX linijasadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost te kozmetike je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 5. Pratim te kao Jelena Stanisavljević
  jelena.stanisavljevich@gmail.com

  Odgovor: Linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Prednost je što proizvodi nude rešenja za sve probleme kože, koji sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, a funkcionišu na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez upotrebe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pratim te kao Marija (bl) i FB (marija krešić bandić)
  marija.bandic1@gmail.com

  Ova linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, vitaminom C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Predost je u tomu što sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože te funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  kao i uvijek, odlične si nam poklone izabrala...samo još da random bude naklonjen :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. aledory@net.hr dijana bertić

  OdgovoriIzbriši
 8. Marina Čizmić
  Marina 86 (marinacizmic@gmail.com)
  Reveillance Vit C plus DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Bioline proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata, te sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože.

  OdgovoriIzbriši
 9. Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost te kozmetike je što sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože.

  Mihaela Kolić
  lovestoriii@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. Ivana Mišetić, ivanamisetic@hotmail.com
  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Predost takve kozmetike je u sadržaju visoke koncentracije aktivnih sastojaka, koja nudi rješenja za sve probleme kože.Funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 11. Emina Hlobik, emina108@gmail.com

  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Bioline proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata, te sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože.

  OdgovoriIzbriši
 12. Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Njihova prednost je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  FB: Maja Tomšić
  majatomsi@gmail.com

  OdgovoriIzbriši

 13. Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Predost takve kozmetike je u sadržaju visoke koncentracije aktivnih sastojaka, koja nudi rješenja za sve probleme kože.Funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  FB:Gordana Petretić
  gordana.petreti@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 14. FB Dina Topolko Medvid
  dina.medvid@gmail.com
  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrzi antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol,lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala, vitaliziraju i obnavljaju stanice koze. Prednost je u sadrzaju visoke koncentracije aktivnih sastojaka,koja nudi rjesenja za sve probleme koze, Proizvodi funkcioniraju na principu nanotehnologije omogucuju rezultate vec nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 15. Fb Desanka Savic
  GFC Desanka Daca Savic
  desankasavic@yahoo.com
  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji deluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju ćelije kože.
  Prednost je što proizvodi nude rešenja za sve probleme kože, sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, a funkcionišu na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez upotrebe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 16. Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Bioline proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata, te sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i nudi rješenja za sve probleme kože.
  pratim te preko bloglovina kao Jelena Skoro, fb Jovanka Calija-Skoro, mail jelena2810@hotmail.com

  OdgovoriIzbriši
 17. Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.Linija se sastoji od seruma, emulzije, kreme i okoloočne kreme koja je i za oko usana.Njihova prednost je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  Pratim preko facebooka kao Maja Kurek
  mail: majakurek@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 18. Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.Linija se sastoji od seruma, emulzije, kreme i okoloočne kreme koja je i za oko usana.Njihova prednost je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata. Pratim na fb Ljiljana Bošnjak Gligorević mail ljiljana_darda@hotmail.com

  OdgovoriIzbriši
 19. Antonia Mihetec ex Pašiček
  tonka.m@gmail.com

  Reveillance Vit C plus DE-OX- sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji vitaliziraju i obnavljaju kožu

  Prednost Bioline proizvoda jest što funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 20. Spomenka Grgić
  spomenka9@net.hr
  Reveillance Vit C plus DE-OX- sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji vitaliziraju i obnavljaju kožu

  Prednost Bioline proizvoda jest što funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 21. Ljubinka Bojinovic
  ljupkakuzmanovic@ymail.com
  Odgovor: Linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Prednost je što proizvodi nude rešenja za sve probleme kože, koji sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, a funkcionišu na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez upotrebe aktivnih preparata ili aparata.
  :*

  OdgovoriIzbriši
 22. Pratim preko FB:
  Lejla Lakota
  lejlalakota@hotmail.com

  Odgovor na nagradno pitanje:
  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala, te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost je u tome što njihovi proizvodi sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfimerijski proizvodi i nude rješenja za sve kožne probleme.

  OdgovoriIzbriši
 23. Hvala na giveawayu :)

  Jasmina Nakic (FG, GFC)
  jasmina.nakic88@gmail.com
  Odgovor na nagradno pitanje:

  "Linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Prednost je što proizvodi nude rešenja za sve probleme kože, koji sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, a funkcionišu na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez upotrebe aktivnih preparata ili aparata. "

  OdgovoriIzbriši
 24. Pratim tvoj blog pod imenom Ivana R, a lajkala sam stranicu pod imenom Evee Evv.
  mail adresa: renkica77@yahoo.com

  Odgovor:
  Bioline Reveillance Vit C plus DE-OX linijasadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost te kozmetike je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 25. Jadranka Vuraić Vojnić
  adriana007@net.hr

  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Predost takve kozmetike je u sadržaju visoke koncentracije aktivnih sastojaka koja nudi rješenja za sve probleme kože. Funkcionira na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 26. Nisam koristila na zalost :(
  fb Jasmina Stankovic DeCuir
  jasminastankovic.bg@gmail.com
  Bioline Reveillance Vit C plus DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenijuma s nanostrukturama, tokotreniol, vitamin C, lipoinsku kiselinu, tokotreniol i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.

  Prednost je što proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez upotrebe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I da, preko gfc pratim pod imenom Jas S :)

   Izbriši
 27. Ivana Bužić
  scarlett_buzy@hotmail.com

  Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.Linija se sastoji od seruma, emulzije, kreme i okoloočne kreme koja je i za oko usana.

  Prednost Bioline proizvoda je ta funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata. Također kao najvažnija prednost Bioline proizvoda jest ta što sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi.

  OdgovoriIzbriši
 28. Dear Skin blog pratim preko GFC-a pod imenom Marina M., a na Facebooku pod imenom Marina Mikulinjak. Također, lajkala sam i stranicu Bioline Research & Beauty Hrvatska pod istim imenom.

  mail: marina.mikulinjak@gmail.com

  Bioline Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.
  Prednost Bioline proizvoda je što sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi, funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.

  OdgovoriIzbriši
 29. Pratim te kao Milica Krunic, email: milicahsstyle@gmail.com
  Reveilance DE-OX linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.Linija se sastoji od seruma, emulzije, kreme i okoloočne kreme koja je i za oko usana.

  Prednost Bioline proizvoda je da funkcionisu na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata. Najvažnija prednost Bioline proizvoda jeste što sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi....

  OdgovoriIzbriši