Bioline kozmetika + blagdansko darivanje PART 6





Bioline JaTo Research and beauty- istraživanje i ljepota- najvažniji zadatak već više od 30 godina, kozmetička kuća koja nam dolazi  iz Italije.

Vrhunska kozmetika Bioline prisutan je u više od 40 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj od 2009. g.


 Smatra se jednim od inovatora svijeta kozmetologije.

Tim kozmetologa, kemičara, biologa, dermatologa i fizioterapeuta stalno radi na razvoju sigurnih proizvoda u kojima su prirodni sastojci visoke učinkovitosti.

Revolucionarni laboratoriji, moderni objekti , kozmetička istraživanja i korištenje najsuvremenijih tehnologija stavljenih u službu ljepote i zdravlja jedne su od odlika Bioline .

Laboratoriji avangarde u kojima nastaju proizvodi osiguravaju sigurnost, pouzdanost i kvalitetu proizvodnje.
Proizvodi sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka, mnogo veće koncentracije nego slični parfumerijski proizvodi.

Bioline u svojoj širokoj paleti nudi učinkovite preparate za svaki kožni problem, stanje i vrstu kože, učinkovite anticelulitne preparate kao i proizvode za njegu tijela.  


Linije za lice  Bioline:



- Most Hydrating- Hidratantna linija povećava sposobnost epidermisa za stvaranje vlastite zalihe vode, štiti stanice kože od dehidracije i osigurava kontinuirano osvježenje tkiva kože.



-Perfect Age- Anti-aging linija optimizira sve vitalne funkcije kože, potiče regeneraciju lipida i proteina u koži, pruža čvrstoću i sjaj kože  i osigurava stalnu njegu i zaštitu. 



-Sweet Relief-  linija stvorena posebno za nježnu i osjetljivu kožu. Ima izvanrednu moć ublažavanja i svojstvo oporavka, osvježava kožu, povećava otpornost na vanjske utjecaje uz stalni osjećaj ugode.



- Reveillance Vit C plus DE-OX- štiti kožu od štetnih utjecaja kao što su dim, UV zrake, hladnoća, vjetar, a tekođer i od stresa. Linija sadrži antioksidante novog milenija s nanostrukturama, vitamin C, tokotreniol, lipoinsku kiselinu i druge sastojke koji djeluju protiv slobodnih radikala te vitaliziraju i obnavljaju stanice kože.



Bioline proizvodi funkconiraju na principu nanotehnologije i omogućuju rezultate već nakon prvog tretmana bez uporabe aktivnih preparata ili aparata.  



Ti se proizvodi pronalaze i u tretmanu namijenjenom uklanjanju bora lica i vrata za zreliju kožu iznad 40 godina pod nazivom 'Details of beauty'.




Osim osnovnih linija, u Bioline asortimanu, pronaći ćemo linije protiv bora, hiperpigmentacija, smanjenog tonusa kože, finih linija i dehidracije za njegu kod kuće, a posebno bih istaknula izuzetno kvalitetne i vrhunske preparate za profesionalce .

Cjelokupnu ponudu Bioline možete vidjeti na slijedećem linku.

Bioline kozmetiku možete naručiti na mail : bioline.prodaja@gmail.com,  

snjezana@agoram-kozmetika.com , porukom na Facebook ili u ovlaštenim kozmetičkim salonima.

Drage moje , Bioline Research & Beauty Hrvatska i Agoram kozmetika daruju jednu čitateljicu Dear Skin beauty bloga predivnim paketom iz limitirane kolekcije Božićnih paketa---link

VIT C PLUS DE-OX KIT 


SADRŽI :
• Reveillance Emulzija u tubi od 15 ml
• Reveillance Krema u tubi od 15 ml
• Reveillance Krema za oko očiju i usta u tubi od 15 ml



 Kako sudjelovati?

Sve što trebate napraviti je:

- ostaviti u komentaru ime pod kojim pratite Dear Skin blog i Bioline Research&Beauty Hrvatska te  mail adresu

- u komentaru navesti koje sastojke sadrži Bioline Reveilance DE-OX linija i koja je prednost Bioline u svijetu kozmetologije

- lajkati facebook stranicu Bioline Research & Beauty Hrvatska, te podijeliti darivanje ako želite

- svoje odgovore šaljite do ponedjeljka 23.12.2013. do ponoći. 

Nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrat ću jednu čitateljicu.

- darivanje je organizirano internacionalno.

Hvala Bioline Hrvatska i Agoram kozmetika, sretno svima!


P.S. Jeste li probale Bioline kozmetiku? Svaka preporuka dobrodošla :)



Oznake: , ,