Blagadansko darivanje PART 1 : Aussie Colour Mate

Aussie - čudesna njega za obojanu kosu

Je li tvoja kosa izgubila ljetni sjaj? Umjesto da brineš o izblijedjeloj boji, uživaj u životu punim plućima! Isprobaj fantastičnu kolekciju Aussie Colour Mate koja pomaže očuvati bogatu i sjajnu boju tvoje kose. Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!

Jesen i zima više neće kvariti tvoju frizuru! Mi znamo kako postići da tvoja kosa bude živahna i blistava, baš kao ti. Za nju će se pobrinuti Aussie Colour Mate –  kolekcija uz koju će tvoja kosa uvijek izgledati kao svježe obojana. Bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike, uz Aussie Colour Mate tvoja obojana kosa će uvijek biti blistava i apsolutno zanosna. Reci ne jesenskoj depresiji i beživotnoj kosi! Ove sezone odaberi boju i podari novu nijansu svom životu!

Tvoja obojana kosa je beživotna i nema sjaja? Kada pogledaš svoje uvojke u ogledalu pomisliš kako su izblijedjeli i izgubili boju? Nemoj se skrivati u mišjoj rupi, podari svojoj kosi nov sjaj! Zasigurno misliš “lako je to reći”. Mi znamo kako je obojena kosa velik izazov. Istovremeno, znamo i kako je život prekratak da bismo brinuli o beživotnim uvojcima koje je teško kontrolirati. Misliš li kako tvojoj kosi samo čudo može pomoći, Aussie je prava stvar za tebe!
Aussie već poznaješ – to su čarobni proizvodi za njegu kose iz Australije. Bočice Aussie Colour Mate sadrže kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina. Nanijeti ekstrakt breskve na kosu? – pitaš se. Točno to! Aussie Colour Mate pomaže tvojoj kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.
Želiš li dašak egzotične njege? Samo za tebe, čarobnjaci iz Aussieja su osmislili tri čarobna proizvoda koji će tvojoj beživotnoj, obojenoj kosi vratiti hidratizaciju i sjaj.  Šampon i balzam Aussie Colour Mate savršen su tretman za tvoju kosu. Obavij se slatkim mirisom sočne breskve i osjeti kako ti egzotični koktel čisti i hrani obojene uvojke! Tvoja kosa treba intenzivnu regeneraciju? Upotrijebi Aussie 3 Minute Miracle Colour – čarobni tretman za beživotnu, obojenu kosu. Vitaminska bomba u ovom jedinstvenom tretmanu trenutačno vraća sjaj i vitalnost tvojoj kosi! Posebna formula s uljem australske divlje breskve osmišljena je kako bi ti razvedrila dan i vratila sjaj tvojoj beživotnoj kosi. S Aussiejem tvoja će kosa biti živahna poput tebe!

Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!
Proizvodi za njegu kose Aussie dostupni su u dm-u.

Šampon Aussie Colour Mate 300 ml – 49,90 kn*
Balzam Aussie Colour Mate 250 ml –   49,90 kn*
Tretman Aussie 3 Minute Miracle Colour 250 ml – 59,90 kn*

* preporučena maloprodajna cijena

U  suradnji s P&G i Aussie Hrvatska  darujem jednu čitateljicu sa Aussie Colour Mate linijom.

Kako sudjelovati?

Sve što trebate napraviti je:

- poslati  mail s naznakom AUSSIE DARIVANJE na eyedetoxx@gmail.com

- u mailu navesti : za kakvu kosu je namijenjena Colour Mate linija


- navesti ime i prezime, adresu te ime pod kojim pratite  blog Dear Skin

- svoje odgovore šaljite do subote 14.12.2013. do ponoći. 

Nasumičnim odabirom preko random.org     izabrat ću jednu čitateljicu.

- darivanje je organizirano za čitateljice iz Hrvatske

Oznake: , ,