PRVI BLOGOROĐENDAN




Siječanj je definitivno mjesec rođendana, tako je došao i ovaj dan 22.siječanj kada sam točno prije godinu dana otvorila blog i napisala prvi post.

Kada sam otvorila blog, nisam očekivala apsolutno ništa. Otvorila sam ga kako bih na jednom mjestu skupila svoje dojmove, iskustva, na neki način frustracije ali i oduševljenja raznim kozmetičkim proizvodima.

Bilo je svakojakih tema- bez tabua i predrasuda... pokušali smo prestati pušiti, bile smo humanitarne, pomagale jedne drugima raznim savjetima...šalile se, kukale i plakale zajedno...bilo je krađe laptopa, lošeg fotoaparata...

Kako u životu biva, svatko od nas ima uspone i padove, no svakim danom sam mislila na Vas moje drage čitateljice, veselila se večerima kada sam uživala pisajući postove, čitajući Vaše komentare, mailove i poruke.



Moj blog je još u povojima, no broj čitatelja svakodnevno raste, ostvarila sam mnoga prijateljstva, kako virtualna, tako uživo. Naučila mnogo od Vas, prihvatila mnoge savjete koji su zlata vrijedni i presretna sam da smo se okupile na ovom mjestu, da nas vesele iste ili slične stvari.

Hvala Vam na svemu!

Željela sam organizirati i blogorođendansko darivanje, ali još nisam odlučila koja nagrada bi bila za ovako poseban događaj na mom blogu.
Željela bih da bude zaista nešto posebno, zato... stay tuned :))



Oznake: