Dame i gospodo: njegovo veličanstvo : Clarisonic® Mia 2™




Drage moje, ja sam još pod dojmom...naime, jučer je u Hrvatskoj službeno predstavljen svjetski poznati brend Clarisonic, koji u Hrvatskoj lansira svoju posljednju inovaciju - Mia 2 – sonično čišćenje lica.




Događaj se održao u ugodnom ambijentu poliklinike Bagatin (trebate samo vidjeti pogled !),  gdje sam sa zanimanjem slušala sve o ovom korisnom ljepotanu.

Naime, prije godinu dana sam naručila Clarisonic sa Ebay-a, nakon mjesec i pol je stigao u moje ruke, da bi se prilikom jednog sitnog kvara otkrilo da je fejk :/

Nakon što sam jučer isprobala original, definitivno sam shvatila da je moja pridošlica s interneta doista bila kopija.

No, vratimo se novitetu koji nam je napokon stigao:

Mia 2, zahvaljujući patentiranoj soničnoj tehnologiji, dokazano čisti kožu šest puta bolje u odnosu na čišćenje proizvoda rukom. 
Sonična metoda istovremeno je nježna i moćna te djeluje na prirodnu elastičnost kože u cilju temeljitog i dubinskog čišćenja, preobražavajući njezinu teksturu i smanjujući pore. Ten postaje glatkiji, ujednačeniji i blistaviji.


Domaćini događaja:  L'Oreal Lux grupacija i tim poliklinike Bagatin, predstavili su nam novitet kojeg sam iskreno, sa nestrpljenjem čekala.



Kako znate, ja sam opsjednuta čišćenjem kože. Koristim mnoge metode: četke, krpice i razna pomagala kako bih svoje pore što bolje očistila.

Sa zanimanjem sam pogledala demonstraciju čišćenja na modelu gdje je jedna strana lica čišćena konvecionalnom metodom ( mlijeko+blazinice), a druga strana lica Clarisonic-om.


Pogodite koja strana lica je bila savršeno i dubinski očišćena i vidljivo glađa?



Za razliku od svih sličnih uređaja, Mia 2 oscilira naprijed-natrag u dvije dostupne brzine pri soničnim vibracijama od preko 300 okretaja u sekundi, nježno uklanjajući nečistoće iz pora.   Čišćenje je toliko učinkovito da koža neusporedivo bolje upija kreme, serume i ostale proizvode za njegu.


Jedinstveni, kompaktni punjač pLink™ magnetski se pričvršćuje za dršku te omogućuje 24-minutno korištenje. Za ujednačeno i dubinsko čišćenje lica, Mia 2 sadrži patentom zaštićen T-Timer koji nakon određenog vremena pulsirajući ukazujući da je vrijeme za prelazak na sljedeći dio lica. Time omogućava jednominutni ciklus čišćenja: 20 sekundi na čelu, 20 sekundi na nosu i bradi te po 10 sekundi na svakom obrazu. Aparat je pod dvogodišnjim jamstvom; u potpunosti je vodootporan, što ga čini idealnim za korištenje u kadi ili pod tušem, a uz njega dobivate i kutiju optimalnu za nošenje na put.



U Hrvatskoj će biti dostupne dvije verzije: Mia 2 koja je namijenjena njezi lica i Plus koji je namijenjen njezi i lica i tijela.

Moći ćemo birati i tri različite vrste četki: za osjetljivu kožu, mješovitu ili normalnu te aknastu, i naravno posebna četka za tijelo.


Kao što vidite na fotografiji, potpuno je vodootporan i time pogodan za korištenje pod tušem i slično.
Nakon fantastične prezentacije, mogle smo i isprobati učinkovitost Mie 2 na licu mjesta.

Naravno da sam odmah isprobala :D

Na raspolaganju su nam bile stručne ruke kozmetologa i sobe za tretmane gdje sam se odmah zaputila sa debelim slojem make up-a :




Za moju mješovitu, osjetljivu kožu s proširenim porama, upotrijebljen je gel plus četka za normalnu kožu.

Osjećaj na licu je vrlo ugodan, četka je iznimno nježna i vjerujte, ovo je pravi užitak. Mogla bih se naviknuti da mi netko svaki dan dobro očisti lice :))

Naravno, za Miu2, nije Vam potrebna stručna pomoć. U tišini svoga doma, za 30 sekundi imate savršeno čisto lice, a dugoročno kako klinički rezultati pokazuju smanjenje pora, sitnih linija i bora, te poboljšanje tonusa kože.

Nakon čišćenja, nanesen mi je serum s hijaluronskom kiselinom kojeg je lice doslovno popilo i krema koja se vidljivo bolje upila u lice. 

Clarisonic obožavaju i muškarci širom svijeta, a vjerujem da će i u Hrvatskoj prepoznati blagodati ovog uređaja, Luka je također isprobao:


Iskreno se nadam da naše polovice neće krast Miu 2 u kupaonici kako oni to znaju kriomice raditi s našom kozmetikom, već će nabaviti vlastiti primjerak, makar vlastitu četku :)

U nastavku, pogledajte još fotografija s druženja, a ja već vidim sebe kako peglam karticu u Mulleru :))








Komplet Clarisonic Mia 2 sadrži:

·         uređaj Clarisonic Mia 2
·         univerzalni punjač
·         četku za čišćenje lica – za osjetljivu kožu
·         gel za čišćenje lica (uzorak od 30 ml)
·         zaštitnu kutiju za nošenje na put


Clarisonic Mia 2 sonično čišćenje lica prodaje se po cijeni od: 1.175,70 HRK (preporučena MPC) ekskluzivno u Muelleru: Trg B.J.Jelačića te CCO Jankomiru.

Za kraj, ja jedva čekam 10. veljače kada će se Mia 2 pojaviti u Muller-u! Pišite mi, koristite li uređaje za čišćenje lica i jeste li probale Clarisonic?



Oznake: , , , , , ,