Nuxe Nuxellence Jeunesse anti-age fluid - dojam


Sa Nuxe kozmetikom malo koja ljubiteljica preparative nije upoznata. Ima nekoliko mjeseci kako sam prvi put isprobala ovaj fluid, a potom ga i dobila na recenziju od Nuxe Hrvatska, hvala !

Radi se o prošlogodišnjem novitetu i koliko sam čitala, jednom od najprodavanijih Nuxe proizvoda

Nuxellence® Jeunesse

PRVI FLUID KOJI PUNI KOŽU MLADOŠĆU I SJAJEM


CVJETNA BATERIJA
KOJA POPRAVLJA MITOHONDRIJALNU DNA  
KAKO BI TRAJNO NAPUNILA KOŽU MLADOŠĆU I SJAJEM.

ZA SVE ŽENE SVIH DOBNIH SKUPINA."


 Fluidi su proizvodi namijenjeni mješovitoj ili masnoj koži, no njih se ne moraju odreći žene sa suhom kožom jer ih u tom slučaju mogu koristiti kao serum ispod svoje uobičajene kreme za lice.

Obzirom da je moja koža mješovita, fluide često koristim i kupujem, posebno u toplijim mjesecima.

Nuxe Nuxellence Jeunesse anti-age fluid, prije svega predivno miriši. Onako Nuxeovski kako smo navikli u proizvodima ovog brenda.
Upijanje nije trenutačno što se meni osobno jako sviđa jer volim kada osjetim proizvod na licu prije njegove konačne apsorpcije u kožu.
Ne ostavlja ljepljivi osjećaj, ali ipak mu treba na mojoj koži oko 5-10 minuta da se potpuno upije.

Nuxe ovim proizvodom obećava trenutnu blistavost i punjenje bora, energiju kože pomoću biljnih sastojaka i čak 10 patenata.

Koristila sam ga kao noćnu njegu prema preporuci proizvođača.
U segmentu hidratacije, na T zoni se odlično ponašao. Nisam se ni jednom probudila ljuskave ili isušene kože, dok je na obrazima nedostajalo masnoće što sam uspješno izbalansirala tankim slojem kreme za lice.
Učinci koje sam primjetila su sjaj kože, jasnija tekstura , kao da vrši  lagani piling i zaista se nadam da su ti učinci i dugoročni. Međutim, kao podloga za makeup ne funkcionira bez dodatne kreme za lice, ali to mu ne zamjeram jer je namijenjen kao noćna njega.

U segmentu bora i "energije" kože, teško je napisati nešto suvislo. Moja koža, iako stara 37 godina nema previše bora, a one dublje koje se nalaze na nazolabijalnom području i području čela tvrdokorne su na mnoge preparate pa tako i na ovaj fluid.



Zaključak:

Nuxellence Jeunesse anti-age fluid, je sa velikim pravom ušao na moju listu favorita za 2013-t kao najbolji fluid koji sam probala, a najviše me se dojmila svilenkasta i glatka tekstura, te raskošan i svjež miris.


Međutim, Nuxe nije potpuno prirodan brend, osobe s osjetljivom kožom, pozorno proučite listu sastojaka. Uočila sam dosta kemijskih sastojaka kao i alergena koji bi mogli iritirati osjetljivu i crvenilu sklonu kožu. 

Iako namijenjen svim dobnim skupinama, mislim da je najbolji izbor za  žene s prvim boricama ili kao preventiva.
Nama malo starijima, po meni bolji izbor su linije Aroma Vaillaince ili Merveillance .



Sastojci:


Cijena 339,00 kn ( 45 eur) za 50 ml.

Jeste li probale Nuxellence Jeunesse anti-age fluid?

Koji je Vaš najdraži fluid za lice?


Oznake: , , ,