Studio Tena Rovinj - recenzija kozmetike


Piše: Ana , bug_lady




Nedavno nam je Gđa. Tatjana iz Studija Tena Rovinj ljubazno i velikodušno poslala nekoliko proizvoda na recenziju. Dobili smo:









A evo i mišljenja o proizvodima:

1.  Beauty Nails, lak za nokte




Lak je crne boje no ne znam naziv ili broj nijanse jer ju nisam uspjela nigdje naći na pakiranju. Dolazi u količini od 14 mL, a bočica je rekla bih, okrugla i standardna te me podsjeća na Catrice lakove. 
Četkica je uska i iako volim šire četkice, sa ovim se lijepo da nalakirati, bez da poslije moram puno čistiti kožicu. Suši se sjajno, te nisam stavljal top coat. 
Pozitivna stvar kod laka je jako lijepi sjaj te prekrivanje u dva tanja ili u jednom debljem sloju. Ono što me malo iznenadilo je gustoća laka. Naime, bio je jako gust, što obično viđam kod lakova koji mi stoje dulje vrijeme, no moguće da je to normalna konzistencija laka. Unatoč tome, nisam imala poteškoće kod lakiranja. Kao manje privlačnu karakteristiku laka, tu je pomalo intenzivan miris koji mi nije baš odgovarao te stvaranje sitnih mjehurića oko 10 min nakon lakiranja.

    (2 tanja sloja laka, bez top coat-a)

Ne znam kolika je cijena laka, i gdje se osim u Studiju Tena Rovinj može nabaviti, no što se tiče kvalitete dala bih mu 2,5 od 5.

2. glō-minerals proizvodi
Glō-minerals kozmetika je mineralna kozmetika što znači da je napravljena isključivo od prirodnih sastojaka tj.minerala poput titanijevog i cinkovog oksida. Ne sadrže paraben, talk, parfem ili umjetne boje.

- Ruž u nijansi ''cinnamon''



Miris ruža je neutralan, niti ugodan niti neugodan.
Pakiranje je metalno, vrlo čvrsto i kvalitetno, težine 3,5 grama. Dokaz kvaliteti je i činjenica da se nije razbilo niti imalo oštetilo nakon što mi je dva puta palo sa oko metar i pol visine.
Nijansa je kao što ime kaže boja cimeta, sa shimmerom. Pigmentacija je izbrsna te nije streak-y već se lijepo i ravnomjeno nanosi.

- Sjenilo u nijansi ''twig'' 






Težina mono-sjenila je 1,3 grama.
Pakiranje je čvrsto i kvalitetno. Lako se otvara i imam dojam da mehanizam neće olabaviti usljed dugotrajnog korištenja, no nijansa me nije oduševila samo zato jer ja nosim samo jače boje na očima poput zelene i ljubičaste, no ljubiteljicama sjenila zemljanih tonova će savršeno odgovarati.

Dobivene boje nisu moj đir pa ih nisam nanosila na kapke ili usne, već samo napravila swatch na ruci.

    (lijevo je swatch ruža, a desno je sjenila, bez baze)

3. CarolinaR debela olovka za oči u nijansi Terra 512




Olovka podsjeća na Jumbo Pencil olovke, sa kakvima sam se već prije susretala. Kremaste je strukture i ravnomjerno se nanosi te se po potrebi može lijepi razmazati i blendati. Može biti samostalna ili vrlo lijepa podloga za šljokičasta ili sjenila slične nijanse. Mislim da bi mogle biti u problemu ukoliko imate masne kapke.


Mislim da sam vam osim kozmetike pokazala i moju prozirnu kožu, strašno :)

Jeste li isprobale neki od ovih brandova?  :)




U tijeku je velika rasprodaja glō-minerals proizvoda. 
Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku i na facebook stranici.

Oznake: , , , ,