Agoram kozmetika i Dani Ljepote





Martina vam je u prijašnjim postovima pisala o brandovima kao što su Bioline JaTó (link i link) i Essential - professional make up (Magic Concelear link i CC Protective foundation link) čiji zastupnik je Agoram kozmetika. Uz već spomenute, zastupaju i Wimpernwelle kozmetiku te se uz veleprodaju i distribuciju profesionalnih kozmetičkih preparata i opreme za kozmetičke salone, wellness i spa centre bave i maloprodajom tako da si možete nabaviti odlične proizvode za kućnu njegu.

Ideja koja stoji iza Agoram kozmetike je biti siguran oslonac kozmetičkim salonima te wellnes i spa centrima. Filozofija kompanije je zastupati kozmetičke kuće koje se smatraju inovatorima u svijetu kozmetologije kao što su Bioline JaTó proizvodi koji funkconiraju na principu nanotehnologije i sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka što omogućuje vidljive rezultate već nakon prvog tretmana u kozmetičkom salonu, a bez uporabe aparata.

Više o njima možete saznati na Facebook stranici, link.

A zašto vam to sve pišemo? :)
Jer sa proljećem stižu i Dani ljepote na Zagrebački velesajam (7.-9-ožujak), a sa njima i jedno VEEEEEEEELIKO iznenađenje koje vam sprema Dear Skin blog u suradnji sa Agoram kozmetikom koja je ujedno i jedan od izlagača na sajmu. Pratite blog jer više informacija uskoro slijedi. Vjerujte mi, bit ćete oduševljene.


Da vas malo pripremimo - osim što će prezentirati svoje hit proizvode te novitete, na štandu Agoram kozmetike ćete moći saznati kakvo je stanje vaše kože te dobiti stručan savjet oko šminkanja i njege.

Planirate li odlazak na Dane ljepote? :D

Ana (bug_lady)

Oznake: ,