Aussie Colour Mate linija- RECENZIJA





Moram priznati da zadnjih godina rijetko kupujem šampone u drogerijama. Kada se Aussie pojavio kod nas, nisam odolila i isprobala nekoliko proizvoda, a večeras pišem o dojmu Colour mate liniji koju sam dobila od P&G prije nekoliko mjeseci.

Kolekcija Colour Mate je namijenjena obojanoj kosi kojoj najčešće nedostaje hidratacije. Obzirom da se bojim dobrih 20 godina, ova linija je pun pogodak za mene.

Aussie Colour Mate pomaže  kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.

Kolekcija se sastoji od tri proizvoda:

Šampon za kosu u količini od 300 ml i cijeni od 49,90 kn



Miris je divan, podsjeća na ljeto i breskve, vrlo kremaste teksture. Perem kosu zaista često, otprilike 4-5 puta tjedno i količina od 300 ml mi je potrajala oko dva mjeseca . U početku sam bila malo skeptična radi kremaste teksture u smislu da mi ne zamasti moje ionako masno vlasište, ali to se nije dogodilo. Dapače, kosa je iza upotrebe škripava i čista. Što se tiće zapetljavanja kose koje se tako često spominje kod recenzija šampona, moja kosa je na vrhovima dehidirana i suha, što radi zime, toliko i radi konstantnog bojanja, stoga se petlja iza svakog pranja, i tada nastupaju balzami i maske.


 Balzam za kosu dolazi u količini od 250 ml i cijeni 49,90 kn u sličnoj ambalaži kao šampon.
Miris je isti kao kod šampona: breskva koja podsjeća na žvake, ali je tekstura nešto rjeđa.
Odmah po teksturi sam uvidjela da neće biti dovoljna hana za moju dehidriranu kosu. Bila sam u pravu, nakon upotrebe kosi je nedostajalo dodatne njege. Proizvod koji mi se najmanje svidio iz linije, mislim da je savršen izbor za osobe s  normalnom/masnom kosom kojoj su potrebni "lagani" balzami.


Tretman Aussie 3 Minute Miracle Colour nam dolazi u količini od 250 ml i cijeni od 59,90 kn,i šećer na kraju:)
Proizvod koji mise najviše svidio iz cijele linije. što ne čudi, obzirom da je namijenjen kosi koja je jako oštečena bojanjem i kojoj nedostaje dodatne njege.
Koristi se na način da se drži na opranoj kosi 3 minute, no kodmene se pokazalo da je potrebno tek minuta do dvije jer iznimno brzo omekšava kosu. U suprotnom, malo ju otežava jer je moja kosa dosta tanka i nema one lepršavosti i volumena nakon sušenja.


U segmentu očuvanja boje na kosi, zaista nisam previše kompetentna iz razloga što sam se nedavno obojala u crvenu boju, a same znate koliko je takva nijansa nepostojana i kako se rapidno ispire.

Zaključak:

Linija Aussie Colour Mate je jedna od boljih drogerijskih linija koje sam isprobala u posljednje vrijeme.
Ono što me najviše oduševilo je miris koji se na mojoj kosi prilično dugo zadržava (moglo bi i duže :D), nije napravila posebne pomake kod očuvanja moje crvene boje, ali to zaista nisam ni očekivala jer takav šampon još nisam našla :D, Nije uzrokovala iritacije niti perut, potrebno je malo "igranja" prilikom korištenja: koliko često koristiti šampon, koliko dugo držati balzam ili masku, ali kada se uhodate, vjerujem da ćete biti zadovoljne.

Probale nešto od Aussie? Iskustva?



Oznake: , , ,