Budućnost kozmetike by Ana (bug_lady)





Nama kozmetoholičarkama je nekako u prirodi stalno tražiti nešto novo i bolje. Trepavice nikad dovoljno duge i guste, koža nikad dovoljno mekana, mlada i glatka. Ima nešto u nama što nas tjera na isprobavanje, a i novi proizvodi sa kojima nas bombardiraju rijetko koga ostave ravnodušnima.
No jesu li to samo bolje upakirane i prezentirane dobro poznate molekule ili je zaista riječ o nečemu potpuno novom i boljem?
U zadnje vrijeme čitam o određenim znanstvenim dostignućima koja mi zvuče jako inovativno,  zanimljivo i obečavajuće pa sam ih odlučila podijeliti s vama.


Ovih proizvoda i tehnologija ima toliko da je teško popratiti i istražiti sve to, ovo su samo neki koji su me više zaintrigirali. Molekularna kozmetika je brzo-rastuća grana koja nam, sigurna sam, nosi puno toga uzbudljivoga.

Ako ste čuli za neki super zanimljivi ili inovativni trend u kozmetici, podijelite to sa nama :D! Ja sam jako znatiželjna i jedva čekam. Nema veze sa kozmetikom, ali za početak bi bilo dobro da izmisle nepoderive najlonke, no sigurna sam da to već postoji samo to skrivaju od nas! :D

Kako vam se čini novi vrli svijet kozmetike? Jedva čekate ili volite dobre, stare provjerene sastojke i molekule?

Pozdrav od Ane (bug_lady)

Oznake: , , ,