DARIVANJE u suradnji sa Agoram Kozmetika




Drage naše čitateljice, u ovom postu smo vam najavljivale VEEEEEEEELIKO iznenađenje koje vam je spremio Dear Skin blog u suradnji sa Agoram kozmetikom koja je ujedno i jedan od izlagača na sajmu Dani ljepote  (Zagrebački velesajam, 7.-9. ožujak.).

Agoram kozmetika vam nudi mogućnost da osvojite sljedeće nagrade: 

50 ulaznica za Dane ljepote, a između tih 50 ćemo izabrati sretnice koje mogu osvojiti i:
Sve naše drage čitateljice koje osvoje gratis ulaznice molimo da se naravno jave na štand Agoram kozmetike  gdje mogu dobiti analizu kože i preporuke za njegu, Essential make up savjete o šminkanju te saznati mnoge druge korisne informacije.

Poseban bonus za čitateljice Dear Skin bloga: specijalni popusti i pogodnosti.




Napomena:

Dijeleći popust u suradnji s Agoram kozmetikom, nemam apsolutno nikakve novčane privilegije ili bonuse, niti tome slično, osim korištenja postojećeg popusta

Kako osvojiti nagradu?

Vrlo jednostavno i nekomplicirano :D

Pošaljite e-mail na eyedetoxx@gmail.com sa naznakom AGORAM KOZMETIKA&DEAR SKIN-darivanje, koji će sadržavati vaše puno ime i prezime te kontakt (broj telefona i e-mail).
Također vas potičemo da Agoram kozmetiku i Dear Skin beauty blog pratite i putem Facebook stranica.

Prijave bez kontakt podataka nećemo uzeti u obzir.

Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice no imajte na umu da se ipak radi o događanju u Zagrebu te da planirate doći te dane kada se održava sajam. S obzirom da bi zaista voljeli da svi koji osvojite, zaista i dođete, molimo za malo ozbiljnosti :D.

Javljajte se do četvrtka 27.2. u ponoć, a 28.2. ćemo nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati 50 čitateljica; kadaa ćemo i objaviti imena dobitnica.


Hvala Agoram kozmetika, i sretno svima!

Kako vam se sviđaju nagrade koje smo vam pripremile? :D

Ana (bug_lady) 

P.S. Ja ću biti u nedjelju (9.ožujka) na sajmu cijeli dan i pozivam sve koji planiraju doći da se upoznamo i družimo te popričamo o našoj strasti-kozmetici :))
Martina






Oznake: , , ,