GREEN GIRL: WET THE SKIN TONIK ZA HIDRATACIJU



Tonici za lice su jedan od važnih koraka u svakodnevnoj njezi iako ih mnoge žene preskaču i smatraju nevažnim proizvodom.

Prilikom blagdana, Green Girl je ponudila odlične pakete po promotivnim cijenama i počastila sam se paketom u kojem se našao današnji proizvod o kojem Vam pišem.




Wet the skin nije moj prvi tonik ove već svima poznate aromakozmetike. Točnije, treći po redu, mada se svaki od njih razlikuje sastavom radi moje promjenjive kože koja ima puno zahtjeva.



U čemu je tajna? Sastav tonika se prilagođava Vašem tipu kože, obzirom da sam kukala: "dehidrirana sam, nedostaje mi vlage, elastičnosti, lice me peče, zateže itd itd" nastao je tonik nad tonicima koje sam ikada imala prilike probati.




SASTAV:





Hidrolat bušina, hidrolat različak, urea, hidrolat hamamelis, aloe vera gel, glicerol, dekspantenol, hijaluronska kiselina, ekstrakt krastavca, ekstrakt cvijeta višnje, biljni ceramidi, ekstrakt borovnice, ekstrakt brusnice,mliječna kiselina



KORIŠTENJE:



Korištenje je vrlo jednostavno: nanosi se na očišćenu kožu ujutro i navečer te na još vlažno lice nanosi daljnja njega.

Također  se može nanositi tokom dana za dodatno osvježenje kao termalna voda.


PAKIRANJE:



Plastična bočica od 200 ml sa sprej pumpicom. Green Girl ima u ponudi i pakiranja u staklenim bočicama od 100 ml praktično ako želite isprobati manju količinu.



Sprej pumpica je kao i kod svih proizvoda kvalitetna, ne rasprušuje previše proizvoda što je super jer lako mogu dozirati količinu koju nanosim. U fazama jake dehidriranosti, obilno sam se sprejala po 3-4 pritiska, kasnije su mi bila dovoljna  dva.



TEKSTURA, MIRIS, UPIJANJE:



Miriši voćno, ne prenapadno, pomalo mirisom podsjeća na girly kozmetiku za djevojčice što mi je super, baca me odmah u kupaonicu mojih nećakinja koje imaju puno kozmetike sa mirisom voća i sve je tako rozo, girly i dječje :)



Tonik je vrlo konkretan, što znači da nije u obliku "obične vodice" koja se brzo upije i od kakvih tonika najčešće ne vidite nikakvu korist. Tekstura je bogata-kada nanesete na lice, to nije definitivno osjećaj toniziranja već prave hrane za kožu. 

Na licu ostaje glatki sloj koji se upije kod mene za nekih 5 minuta ostavljajući kožu potpuno glatkom i toliko hidratiziranom da je mekana kao "bebina guza".
Da se mene pita, ovaj tonik bi se zvao : TONIK-SERUM 2 u 1, mislim da je sad puno jasnije: posjeduje oba svojstva: osvježava i tonizira kao tonik-hrani i oporavlja lice kao serum.

Na mojoj mješovitoj i dehidriranoj koži dakako nije dovoljan sam, potrebna je krema nakon. 

Primjetila sam da mi je potrebno i manje kreme nakon Wet the skin jer je lice već dobilo puno korisnih sastojaka koji su napravili da se rožnati sloj kože potpuno zagladi.

ZAKLJUČAK:


Kada sam prvi put isprobala ovaj tonik, bila je to ljubav na prvi "špric". Dobro sam upoznata sa moćima hidrolata a kada su u njih dodani ovako vrijedni sastojci, posebno ceramidi koji na mojoj koži rade čuda, urea i hijaluronska kiselina jednostavno nema šanse da proizvod nije pun pogodak za moju kožu.

CIJENA:
200 ml - 160 kn (21 eur)
100 ml-100kn (13 eur)
narudžbom kod Green Girl-klik

Green Girl proizvodi dostupni su svima: Srbija, Crna Gora, BiH i dostava je vrlo povoljna.

Koristite li tonike za lice? Koji su Vaši omiljeni sastojci u tonicima?




Oznake: , , ,