Kako se osjećati sexy na Valentinovo




Bliži nam se Valentinovo, praznik zaljubljenih.  Jedan od novijih praznika (ne mogu se sjetiti u mladosti da se taj dan ikada slavio). Muškarci i žene su taj dan pod posebnim raspoloženjem, da ne kažem stresom.
Kupuju se pokloni, ruže, rezerviraju se karte u kinu ili mjesto u restoranu, poznati scenario?

Današnji post neće govoriti o tome što obući, kako se našminkati ili koji dar izabrati. Vjerujem da imate više ideja od mene... u današnjem postu, savjetujem sve žene bez obzira imaju li partnera ili ne, kako da podignu samopouzdanje na taj dan i osjećaju se sexy, a samim time- lijepo.

1.Isprintajte ovu ili sličnu fotografiju te postavite na vidljivo mjesto (hladnjak, ogledalo, kompjuter...)
Napomena: samo za slobodne žene :D





2. Napravite ove dvije vježbe, najbolje tokom jutra. Za obje vježbe je potrebno 20-ak minuta, a nakon njih uživajte u ogledalu :))





3. Napravite barem 20 trbušnjaka i 20 čučnjeva. Naravno, može više, ali ovo je minimum da podignete serotonin i endorfin-hormoni sreće i dobrog raspoloženja.



4.Uredite nokte. Ukoliko ne lakirate nikada, taj dan napravite to obavezno. I ne zaboravite nokte na nogama. Vidjet ćete i same koliko pogled na nalakirane nokte budi osjećaj zadovoljstva.



5.Kućni wellness: sve mi jako volimo obitavati u našim kupaonicama, ovaj dan neka bude malo duže.

Napravite svoje rituale posebnim užitkom-napunite kadu, upalite mirisne svijeće, a nakon dobrog opuštanja, namažite svaki dio svoga tijela nekom mirisnom kremom.



Muškarci jako vole svilenkastu i glatku kožu, a još kad je mirisna posebno uživaju u dodirima.




Ukoliko nemate nikakvu mirisnu pomadu za tijelo, uzmite svoj uobičajeni losion i u dlanu ga pomiješajte sa par kapi parfema ili nekog finog eteričnog ulja kojeg imate kod kuće. Posebno se pale na miris vanilije, cimeta, čokolade, ruže i jasmina.

Negdje sam čitala da muškarci vole kada žena miriši puderasto,stoga ako nemate nikakvu takvu mazalicu, ukradite djetetu njegov losion ili baby puder i umiješajte u svoj losion za tijelo.

6. Obucite haltere ili mrežaste čarape. Bez obzira da li ćete ostatak večeri provesti u trenirci, pidžami ili nekoj extra odjeći, jedno od nabrojanog nikako ne zaboravite.
Vrijedi i za žene bez partnera!

Ova dva pomagala će Vam toliko podignuti sampouzdanje-osjećati ćete se cijeli dan najbolje na svijetu, kao kraljice!

7. Njega i makeup

Na ovaj dan, uz svoju uobičajenu rutinu ne zaboravite neku masku koja obećava "lifting", "radiance", "anti-age" i slično. Nanesite na lice, vrat, dekolte, te na ruke.

Nanesite ružičasto rumenilo! 
Ako ga nemate ili vam ne pristaje, posudite od prijeteljice i riskirajte ovaj dan sa roskastim obrazima. Garantirano podiže raspoloženje, osvježuje lice, izgledate mlađe, a muškarci više vole ružičaste obraze od "smeđih crta" kako kažu za bronzer ili neutalna rumenila :D 

8. Neka Vas cijeli dan prati dobra valentinovska muzika: u uredu, u stanu,u autu, na raznim gadgetima koje imate. Ništa tako ne podiže sampouzdanje i raspoloženje kao dobra muzika.
Neki od mojih prijedloga:

Mariah Carey - I Want To Know What Love Is

Bon Jovi - Thank You For Loving Me 


Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing (Armageddon)



I jedna za one bez partnera...meni jedna od najdržih pjesama ikada :)


Queen - I Want To Break Free.



Na kraju, ukoliko izađete sa partnerom, vjerujem da ćete se dalje snaći. Pustite njega neka diktira večer, nemojte ovog puta biti dominantne i uživajte.)

Sve ostale koje nemaju partnera, preporučam provesti večer sa nekom dragom osobom, prijateljicom, prijateljem... Proslavite i Vi Dan zaljubljenih, makar se zaljubite u samu sebe nakon ovakvih rituala :))

Želim Vam svima sretno Valentinovo, sjajite od zadovoljstva i sreće i budite lijepe <3


P.S. pišite mi kako ste se provele :)



Oznake: ,